Închide meniul

Karim Benzema a reușit un „hat-trick” în prima repriză cu Almeria! Madrilenii au făcut spectacol în La Liga

Sebastian Cristian Publicat: 29 aprilie 2023, 20:32

Karim Benzema a reușit un hat-trick” în prima repriză cu Almeria! Madrilenii au făcut spectacol în La Liga

Karim Benzema a reușit un „hat-trick” în prima repriză cu Almeria

Foto: Profimedia

  • Karim Benzema a reușit un „hat-trick” în prima repriză cu Almeria
  • Madrilenii au făcut spectacol în La Liga

Karim Benzema a reușit un „hat-trick” în prima repriză cu Almeria! Madrilenii au făcut spectacol în La Liga și au înscris de 3 ori în numai 42 de minute, împotriva Almeriei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Chiar și așa, madrilenii au șanse mici să mai câștige titlul în Spania în acest sezon, dată fiind diferența față de Barcelona. „Los Blancos” se vor concentra pe Liga Campionilor, acolo unde o vor întâlni pe Manchester City, în semifinale.

Karim Benzema a reușit un „hat-trick” în prima repriză cu Almeria! Madrilenii au făcut spectacol în La Liga

Francezul lui Real Madrid a lovit prima dată în minutul 5, după un assist de la Vinicius Junior. În minutul 17, scorul era deja 2-0, după ce același Karim Benzema trimitea din nou mingea în poartă, spre fericirea fanilor prezenți pe „Santiago Bernabeu”.

Reclamă

Golgheterul lui Real Madrid a reușit hat-trick-ul în minutul 42, după ce a transformat perfect o lovitură de la 11 metri. Spre finalul primei reprize, în unicul minut de prelungire acordat primului act, oaspeții au reușit să reducă din diferență, prin golul lui Lazaro.

Grație acestor goluri, Karim Benzema a ajuns la cota 17 în acest sezon de La Liga, fiind depășit în acest clasament doar de Robert Lewandowski, care are un gol în plus.

Reclamă

Karim Benzema, tată pentru a patra oară

Căpitanul echipei Real Madrid, Karim Benzema, a devenit din nou tată, modelul Jordan Ozuna dând naştere primului lor copil, relatează semana.es.

Copilul s-a născut joi, la Madrid. Benzema şi Ozuna au o relaţie de anul trecut, din vară.

Karim Benzema mai are trei copii: Melia (8 ani) şi Nouri (3 ani) din relaţia cu Chloe de Launay şi Ibrahim (5 ani) din relaţia cu Cora Gauthier, scrie news.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Ce mesaj a postat Cristiano Ronaldo, după 4-0 cu echipa lui Marius Șumudică

Ce mesaj a postat Cristiano Ronaldo, după 4-0 cu Al Raed, echipa lui Marius Șumudică, în etapa a 24-a din campionatul Arabiei Saudite. Grație acestei victorii, Al Nassr, formația superstarului portughez rămâne în lupta pentru titlu.

De cealaltă parte, Al Raed continuă lupta pentru salvarea de la retrogradare. Echipa condusă de Marius Șumudică ocupă locul 11, cu 26 de puncte obținute în 24 de meciuri.

După meci, Cristiano Ronaldo a postat un mesaj pe rețelele de socializare, mulțumindu-le fanilor prezenți pe stadion, dar și felicitându-și coechipierii pentru jocul foarte bun.

„O victorie grozavă! Felicitări, echipă! Mulțumiri speciale fanilor, care au fost incredibili ca de fiecare dată”, a fost mesajul postat de Cristiano Ronaldo pe rețelele de socializare, imediat după victoria cu 4-0 împotriva echipei lui Marius Șumudică.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
11:20 VIDEO„E un imbecil!” Cea mai dură reacție despre Fernando Alonso, după incidentul cu George Russell din Australia 11:15 Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care „este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024” 11:05 Ucrainenii au tras concluziile, înaintea duelului cu România de la EURO 2024! Mesajul categoric transmis: „Nu au mari vedete!” 10:10 „Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul! Ce a spus despre lupta la titlu 10:00 Tudor Giurgiu, invitatul lui Dan Pavel la AS.ro LIVE. Povești de senzație din lumea filmului 9:54 Proprietarul Formulei 1, gata de o afacere uriașă! Vrea să cumpere MotoGP cu patru miliarde de euro 9:40 „O decizie proastă!” Ionuț Lupescu, reacție categorică după pedeapsa uriașă primită de Dinamo 9:18 Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30) şi Bernadette Szocs – Adriana Diaz (vineri, 08:40), la WTT Champions Incheon 2024 9:10 Mihai Stoica l-a sfătuit pe Denis Alibec să revină în țară! Mesaj clar despre atacul naționalei: „Sunt trei pe două posturi!” 8:39 Tabloul semifinalelor de la Miami: Ekaterina Alexandrova a eliminat-o şi pe Jessica Pegula Vezi toate știrile
Pe același subiect
Gică Hagi a fost la baza lui Real Madrid, înainte de Columbia - România
Fotbal • 27 mart., 21:47
Gică Hagi a fost la baza lui Real Madrid, înainte de Columbia – România: „M-am întâlnit cu Ancelotti!”
Vinicius a izbucnit în lacrimi la conferinţa de presă!
La Liga • 25 mart., 18:40
FOTO
Vinicius a izbucnit în lacrimi la conferinţa de presă! Motivul pentru care starul brazilian nu a mai rezistat
Kylian Mbappe a spus ce se întâmplă în prezent la PSG, după ce s-a aflat că merge la Real
La Liga • 24 mart., 15:47
„Voi ajunge la EURO cu mintea limpede” Kylian Mbappe a spus ce se întâmplă în prezent la PSG, după ce s-a aflat că merge la Real!
Endrick, viitorul atacant de la Real Madrid, a marcat pe Wembley primul gol pentru naţionala Braziliei, la doar a treia selecţie
Fotbal extern • 23 mart., 22:59
Endrick, viitorul atacant de la Real Madrid, a marcat pe Wembley primul gol pentru naţionala Braziliei, la doar 17 ani
Când va fi anunţat transferul lui Kylian Mbappe la Real Madrid
La Liga • 23 mart., 14:31
Când va fi anunţat transferul lui Kylian Mbappe la Real Madrid. Adevăratul motiv pentru care starul lui PSG a amânat momentul