Închide meniul

Karim Benzema ratează derby-ul Atletico Madrid – Real Madrid. Anunțul îngrijorător făcut în presa din Spania

Viviana Moraru Publicat: 17 septembrie 2022, 11:56

Karim Benzema ratează derby-ul Atletico Madrid – Real Madrid. Anunțul îngrijorător făcut în presa din Spania

Karim Benzema ar putea rata derby-ul dintre Atletic Madrid și Real Madrid

Karim Benzema, într-un meci pentru Real Madrid/ Profimedia

  • Karim Benzema, incert pentru următoarea partidă
  • Real Madrid se duelează cu Atletico Madrid

Karim Benzema ratează derby-ul Atletico Madrid – Real Madrid. Anunțul a fost făcut în presa din Spania, și totodată, atacantul ar putea lipsi și de la naționala Franței, care va disputa meciuri în Liga Națiunilor în această lună.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Karim Benzema s-a accidentat în primul meci din grupele Champions League, contra celor de la Celtic. Francezul a fost înlocuit de Eden Hazard în minutul 30, ratând ulterior următoarele două meciuri ale campioanei Spaniei.

Karim Benzema ratează derby-ul Atletico Madrid – Real Madrid

Karim Benzema ar urma să lipsească de la derby-ul Madridului, dintre Atletico și Real, meci ce va avea loc duminică seara, anunță AS.com. Francezul a suferit o leziune la nivelul coapsei drepte, care l-a împiedicat să evolueze în partidele cu Mallorca și Leipzig, și care în continuare îl va ține departe de teren.

Reclamă

În lipsa atacantului francez, Carlo Ancelotti a mizat pe Eden Hazard, pentru meciul din Champions League, și pentru Rodrygo, pentru partida de campionat. De asemenea, altă variantă ar fi și Marco Asensio, alături de Fede Valverde și Vincius în prima linie a atacului ”galactic”.

Karim Benzema este golgheterul lui Real Madrid, marcând 44 de goluri în sezonul trecut, în 46 de partide disputate.

Reclamă

Karim Benzema s-a accidentat în Celtic – Real Madrid! Lovitură uriașă pentru Carlo Ancelotti

Karim Benzema, cel mai bun jucător de la Real Madrid în stagiunea precedentă, a rezistat doar 30 de minute în meciul cu Celtic. Starul francez a suferit o accidentare la genunchi și a fost forțat să părăsească terenul.

Ancelotti nu și-a asumat niciun risc și l-a schimbat imediat pe Benzema. În locul acestuia a intrat belgianul Eden Hazard.

Carlo Ancelotti a declarat, la finalul partidei din Scoţia, că atacantul francez nu a suferit o accidentare gravă, după primele estimări ale medicilor. Cu toate acestea, Karim Benzema va mai fi supus unor teste, pentru a şti cu exactitate dacă este sau nu gravă situaţia sa.

Reclamă 4 / 0/3

„Se pare că nu e nimic de îngrijorat cu Benzema, dar trebuie să așteptăm până mâine. Dar, o primă evaluare a medicilor spune că nu ar fi o accidentare gravă. Totuși, nu știm încă dacă e vorba de mușchi sau de genunchi”, a declarat Carlo Ancelotti, citat de Mundo Deportivo.

Karim Benzema a înscris 15 goluri pentru Real Madrid precedenta ediție de Champions League, fiind crucial în parcursul madrilenilor din drumul spre trofeu.

Karim Benzema, mare favorit la Balonul Aur 2022

Atacantul francez a făcut un sezon de vis şi nu a avut rival în lupta pentru titlul de golgheter în Spania. A marcat 27 de goluri, cu 9 mai mult decât Iago Aspas. Benzema a fost şi cel mai bun marcator al sezonului din Liga Campionilor, cu 15 reuşite. Urmăritorul său, Robert Lewandowski, a înscris de 13 ori.

În luna aprilie, Karim Benzema avea cota 2.5 la câştigarea Balonului de Aur 2022. Înaintea finalei cu Liverpool, bookmakerii îi ofereau 1.33, în timp ce Mohamed Salah avea cota 1.33. Victoria lui Real Madrid, de pe Stade de France, l-a făcut pe Karim Benzema să nu mai aibă rival.

În acest moment, Karim Benzema are cota 1.01, situaţie care părea de neimaginat. Mohamed Salah şi coechipierul său, Vinicius Junior, sunt pe podiumul preferinţelor, dar au şanse infime să îi „sufle” trofeul atacantului de 34 de ani.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
21:37 VideoAlimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor 21:29 Cum a trăit Toto Wolff momentul în care Lewis Hamilton i-a spus că pleacă la Ferrari: „Cred că a fost dificil pentru el” 20:30 Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune! 19:54 Englezii nu îi dau României nicio şansă la EURO 2024! Verdict dur pentru grupa „tricolorilor” 19:11 CSM Bucureşti – Dunărea Brăila 35-35! „Thriller” în Liga Naţională de handbal! Brăilencele au reuşit o revenire de senzaţie 18:51 Victor Angelescu, dezvăluire de ultimă oră în scandalul materialelor pirotehnice: „Ştiam că fanii dau cu torţe cu FCSB” 18:50 Sandro Tonali, acuzat de Federaţia Engleză că a pariat din nou! De câte ori a încălcat regulamentul după transferul la Newcastle 18:12 Reacţie categorică a presei din Scoţia, după anunţul făcut de Ianis Hagi: „Este impresionant” 18:00 Tudorel Stoica a reacţionat după declaraţiile lui Gică Hagi despre fiul său, Ianis: „A exagerat, îi face rău băiatului lui” 17:42 Dani Alves şi Robinho, desfiinţaţi de un fost coechipier: „Dacă îi făceau asta fiicei mele, nu mai eram la interviu acum” Vezi toate știrile
Pe același subiect
Edi Iordănescu l-a vizitat pe Carlo Ancelotti
Echipa naţională • 27 mart., 22:17
Edi Iordănescu l-a vizitat pe Carlo Ancelotti! L-a avut alături pe tatăl lui şi a transmis un mesaj superb: „Doi titani!”
Gică Hagi a fost la baza lui Real Madrid, înainte de Columbia - România
Fotbal • 27 mart., 21:47
Gică Hagi a fost la baza lui Real Madrid, înainte de Columbia – România: „M-am întâlnit cu Ancelotti!”
Edi Iordănescu se va întâlni cu Ancelotti, înainte de Columbia - România
AntenaPLAY • 25 mart., 21:23
Edi Iordănescu se va întâlni cu Ancelotti, înainte de Columbia – România: „E un om fabulos! Şi tatăl meu vrea să-l vadă!”
Vinicius a izbucnit în lacrimi la conferinţa de presă!
La Liga • 25 mart., 18:40
FOTO
Vinicius a izbucnit în lacrimi la conferinţa de presă! Motivul pentru care starul brazilian nu a mai rezistat
Kylian Mbappe a spus ce se întâmplă în prezent la PSG, după ce s-a aflat că merge la Real
La Liga • 24 mart., 15:47
„Voi ajunge la EURO cu mintea limpede” Kylian Mbappe a spus ce se întâmplă în prezent la PSG, după ce s-a aflat că merge la Real!