Închide meniul
UPDATE

Kepa Arrizabalaga a acceptat oferta de la Real Madrid. Portarul a refuzat-o pe Bayern Munchen în ultimul moment

Alex Ioniță Publicat: 12 august 2023, 19:45

Reclamă
Kepa Arrizabalaga a acceptat oferta de la Real Madrid. Portarul a refuzat-o pe Bayern Munchen în ultimul moment

Kepa Arrizabalaga poate ajunge la Real Madrid

Kepa Arrizabalaga, în timpul unui meci / Profimediaimages

Kepa Arrizabalaga poate ajunge la Real Madrid. Portarul legitimat în prezent la Chelsea poate ajunge în Spania, după accidentarea lui Thibaut Courtois.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Potrivit publicației spaniole marca.com, madrilenii doreau să îl aducă pe Bernabeu pe Yassine Bounou, care este legitimat la Sevilla. Totuși, motivul principal pentru care mutarea ar fi picat este că portarul din Maroc ar fi lipsit timp de o lună, în perioada 13 ianuarie – 11februarie 2024, atunci când va avea loc Cupa Africii pe Națiuni.

Update: Fabrizio Romano a anunţat că Real Madrid a bătut palma cu Kepa Arrizabalaga.  „A spus imediat da celor de la Real”, susține sursa citată.

Kepa Arrizabalaga poate ajunge la Real Madrid. Sportivul l-a refuzat pe Thomas Tuchel, fostul său antrenor

Inițial, portarul care este legitimat la guparea londoneză Chelsea ar fi trebuit să ajungă, sub formă de împrumut, la Bayern Munchen. Acolo ar fi fost pregătit de fostul său antrenor, Thomas Tuchel. Totuși, după ce a apărut interesul celor de la Real Madrid, mutarea ar fi picat pe ultima sută de metri, potrivit jurnalistului Florian Plettenberg.

„Cei de la Bayern simțeau că portarul vrea să li se alăture, dar nu exista niciun acord concret. Kepa este acum pe cale să semneze cu Real Madrid, pentru a-l înlocui pe Courtois. Bayern a fost informată”, a notat jurnalistul amintit anterior.

Reclamă

Real Madrid se află în căutarea unui portar după ce titularul incontestabil din poarta madrilenilor, Thibaut Courtois a suferit o accidentare gravă, care l-ar putea ține departe de teren pentru tot sezonul 2023/2024.

Kepa Arrizabalaga a ajuns în lotul „aristocraților” în anul 2018, pentru suma de 80 de milioane de euro, de la Athletic Bilbao. De atunci a adunat 163 de meciuri pentru Chelsea, în care a primit 175 de goluri. În momentul de față este cotat la 18 milioane de euro, potrivit site-ului de specialitate Transfermarkt.

Prima reacţie a lui Thibaut Courtois, după ce s-a accidentat grav

„Nu te aștepți niciodată să treci prin aşa ceva, dar acum este timpul să-l accepți și să faci totul pentru a depăși momentul și a reveni și mai puternic. Vă mulţumesc tuturor pentru energie, dragoste şi încurajări. Vă asigur că mă motivează să mă recuperez cât mai repede”, a scris Thibaut Courtois pe reţelele de socializare.

Reclamă 4 / 0/3

Imediat, după accidentarea suferită de Thibaut Courtois, Real Madrid a emis un comunicat oficial, prin care anunţă că portarul belgian va fi operat în următoarele zile.

„După testele efectuate jucătorului nostru Thibaut Courtois, acesta a fost diagnosticat cu ruptură de ligament încrucișat anterior la genunchiul stâng. Jucătorul va fi operat în următoarele zile”, au transmis „galacticii”, printr-un comunicat oficial.

Marca a anunţat şi cât timp va fi indisponibil Thibaut Courtois. Portarul va „sta pe bară” o perioadă de şapte sau opt luni, ţinând cont de faptul că nu este un jucător de câmp.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:30 LIVE VIDEOSlovenia – România se joacă ACUM, în AntenaPLAY, la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A 13:17 EXCLUSIVDecizia luată de conducerea Rapidului după umilinţele din play-off 12:39 Marian Iancu, la un pas de revenirea în fotbalul românesc! Echipa cu care vrea să facă performanţă: „Aş merge şi eu ca acţionar” 12:31 CSA Steaua, sancţionată de Comisia de Disciplină! Echipa din Ghencea va juca fără spectatori! Ce amendă trebuie să plătească 12:10 Statuia lui Dani Alves din oraşul natal a fost retrasă 11:55 Programul complet al Marelui Premiu de la Miami (3-5 mai, AntenaPLAY)! Calificările şi cursele sunt şi pe Antena 3 CNN 11:31 Coventry – Ipswich LIVE VIDEO (22:00, AntenaPLAY). Oaspeţii, meci cu miză uriaşă pentru promovarea în Premier League 11:16 Farul aşteaptă ofertele de milioane de euro ale lui Gigi Becali: „Nu ne permitem să refuzăm” 10:47 Tragedie uriaşă pentru Francis Ngannou! Fostul campion din MMA a anunţat decesul fiului său 10:08 Andrea Compagno a fost şocat atunci când a văzut clasamentul din Liga 1: „Nu pot să îmi explic” Vezi toate știrile
Citește și