Închide meniul

Thibaut Courtois s-a accidentat şi va sta „pe bară” aproape un an! Varianta de urgenţă găsită de Real Madrid pentru înlocuirea sa

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 10 august 2023, 17:27

Thibaut Courtois s-a accidentat şi va sta „pe bară aproape un an! Varianta de urgenţă găsită de Real Madrid pentru înlocuirea sa

Thibaut Courtois s-a accidentat şi Real Madrid îi caută un înlocuitor de urgenţă

Thibaut Courtois, în timpul unui meci la Real Madrid/ Profimedia

Thibaut Courtois s-a accidentat şi va sta „pe bară” aproape un an, la Real Madrid. „Galacaticii” au primit o veste cumplită, cu doar câteva zile înainte să debuteze în noul sezon de La Liga. Trupa Los Blancos este în căutarea unui nou portar, care să suplinească lipsa belgianului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Thibaut Courtois s-a accidentat în timpul unui antrenament, la Real Madrid, notează jurnalistul italian Fabrizio Romano. Belgianul a suferit o ruptură de ligamente, şi a părăsit sesiunea de pregătire în lacrimi.

Thibaut Courtois s-a accidentat şi va sta „pe bară” aproape un an la Real Madrid

Imediat, după accidentarea suferită de Thibaut Courtois, Real Madrid a emis un comunicat oficial, prin care anunţă că portarul belgian va fi operat în următoarele zile.

„După testele efectuate jucătorului nostru Thibaut Courtois, acesta a fost diagnosticat cu ruptură de ligament încrucișat anterior la genunchiul stâng. Jucătorul va fi operat în următoarele zile”, au transmis „galacticii”, printr-un comunicat oficial.

Marca a anunţat şi cât timp va fi indisponibil Thibaut Courtois. Portarul va „sta pe bară” o perioadă de şapte sau opt luni, ţinând cont de faptul că nu este un jucător de câmp.

Reclamă

Andriy Lunin este portarul de rezervă al lui Real Madrid, însă „galacticii” sunt în căutarea unui nou goalkeeper, după vestea că Thibaut Courtois va fi indisponibil.

Sursa citată mai sus a mai anunţat că la Real Madrid ar putea ajunge David De Gea. Portarul spaniol este liber de contract, după ce în această vară s-a despărţit de Manchester United.

Pe lista „galacticilor” se mai află şi Kepa, portarul celor de la Chelsea. Acesta mai este curtat şi de Bayern, astfel că Real Madrid va avea concurenţă serioasă pentru a obţine semnătura lui.

Reclamă 4 / 0/3

Bono şi Mamardashvili se mai află în vizorul celor de la Real Madrid. Cei doi evoluează la Sevilla, respectiv Valencia. Cele două formaţii cer în schimbul lor o sumă cuprinsă între 15 şi 20 de milioane de euro.

Real Madrid, gata să facă o ofertă colosală pentru Kylian Mbappe

Real Madrid e gata să facă o ofertă colosală pentru Kylian Mbappe. „Galacticii” sunt dispuşi să plătească suma de 200 de milioane de euro, în schimbul atacantului francez, însă pun şi o condiţie pentru a forţa transferul acestuia.

Conform cotidianului L’Equipe, citat de presa din Spania, Florentino Perez e pe cale să facă prima ofertă, din această vară, pentru Kylian Mbappe. 180 de milioane de euro e gata să plătească preşedintele „galacticilor”, în schimbul atacantului francez.

Suma s-ar ridica chiar la 200 de milioane de euro, în cazul în care Kylian Mbappe respectă cerinţa specială a celor de la Real Madrid.

Sursa citată mai sus anunţă că „galacticii” vor ca Kylian Mbappe să declare public că îşi doreşte să plece de la PSG. După ce a fost scos din lot, starul francez nu a avut nicio declaraţie publică.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:57 Florinel Coman pleacă la vraciul Marijana! Când se va întoarce starul lui FCSB de la Belgrad şi când ar putea juca 11:11 Mobilizare generală înainte de FCSB – Farul! Jucătorii liderului, pregătiţi de sărbătoare! Ce îndemn au avut pentru fani 10:42 Sorana Cîrstea – Iga Swiatek se joacă ACUM. Duel de foc cu numărul 1 WTA pentru un loc în optimile de la Madrid 10:13 Performanţă uriaşă pentru Eliza Samara! A câştigat Liga Campionilor la tenis de masă pentru a treia oară consecutiv 10:02 Ţara din Europa care refuză să folosească VAR, după ce fanii s-au revoltat! Anunţul federaţiei 9:49 Leicester a promovat în Premier League. Leeds are şanse mici să promoveze direct. Cum ar putea arăta play-off-ul 9:28 Dennis Man îi dă mari emoţii lui Edi Iordănescu! Internaţionalul român, scos din lotul lui Parma. Anunţul presei din Italia 9:05 „Iar o să îmi iau înjurături”. Helmut Duckadam, un nou discurs dur la adresa conducerii CSA Steaua: „Poate nu mă pricep eu” 8:56 Dezvăluirea făcută de Ioan Andone, la 64 de ani. Care este, de fapt, numele său din buletin 8:34 Verdictul specialistului, după controversele din Dinamo – FC Voluntari: „E neglijenţă” / „Asta e poziţie normală?” Vezi toate știrile
Citește și