Închide meniul

Kylian Mbappe, prezentare grandioasă la Real Madrid: „Cea mai spectaculoasă din istorie”! Florentino Perez, rol special

Publicat: 4 iulie 2024, 14:06

Reclamă
Kylian Mbappe, prezentare grandioasă la Real Madrid: „Cea mai spectaculoasă din istorie! Florentino Perez, rol special

Kylian Mbappe, prezentare grandioasă la Real Madrid: "Cea mai spectaculoasă din istorie"!

Kylian Mbappe, în tricoul lui Real Madrid / X

Kylian Mbappe va avea parte de o prezentare grandioasă la Real Madrid. Aşteptat să sosească pe 16 iulie, după ce îşi va semna contractul şi va trece vizita medicală, francezul va fi prezentat în mod spectaculos.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

O pasarelă urmează să fie instalată de la ieşirea din vestiare până la scenă. Scena va fi amenajată în partea de nord a stadionului. Trecerea lui Kylian Mbappe de-a lungul pasarelei „în stil Taylor Swift” va fi însoţită de artificii pe margini, în timp ce sistemul de sunet şi muzicienii vor asigura coloana sonoră a intrării sale.

Kylian Mbappe, prezentare grandioasă la Real Madrid: „Cea mai spectaculoasă din istorie”! Florentino Perez, rol special

Va fi cea mai spectaculoasă prezentare a unui jucător de fotbal din istorie”, a declarat o sursă pentru as.com.

Kylian va înţelege importanţa semnăturii sale din prima zi. El este aşteptat să intre pe teren pe stadionul madrilen în faţa a 80.000 de spectatori, îmbrăcat în echipamentul oficial al lui Real Madrid pentru sezonul 2024-25, purtând tricoul cu numărul 9 pe spate”, mai notează as.com.

Florentino Perez va fi maestrul de ceremonii, însoţit de Pirri, preşedinte de onoare, relatează news.ro. Invitaţii vor fi aşezaţi pe scena amenajată pe teren. Pe panoul video panoramic la 360º sunt aşteptate imagini video din cariera starului parizian, inclusiv Cupa Mondială câştigată în Rusia în urmă cu şase ani.

Reclamă
Reclamă 4

Un foc de artificii şi „numeroase surprize” vor mai fi la prezentare.

Kylian Mbappe a cerut oficial PSG să îi achite salarii şi prime neplătite de aproape 100 de milioane de euro!

Atacantul Kylian Mbappe a cerut oficial PSG să îi achite salarii şi prime neplătite. Dezvăluirea a fost făcută, pentru AFP, de surse apropiate jucătorului. S-a confirmat astfel o informaţie din L’Equipe.

Atacantul a trimis recent o scrisoare clubului din capitală în care îi cere să achite salariile. Scrisoarea a fost trimisă şi la Liga Profesionistă de Footbal (LFP).

Reclamă

Problema nu a fost încă înaintată comisiei juridice a LFP. Cele două părţi sunt încă în faza de negociere, relata news.ro.

PSG a fost forţată să-şi lase atacantul să plece la Real Madrid în această vară. Campioana Franţei nu i-a plătit salariile şi bonusurile din aprilie şi mai, potrivit unei surse apropiate problemei.

Totalul, potrivit L’Equipe, este în jur de 100 de milioane de euro. La momentul respectiv, o sursă apropiată dosarului a declarat în aprilie pentru AFP că neplata salariului lui Mbappé era legată de acordul semnat în vara anului 2023 între jucător şi club, prin care atacantul se angaja să renunţe la o parte din bonusurile sale.

Cu toate acestea, versiunea prezentată de o altă sursă implicată în negocieri era diferită. Această decizie a fost luată la iniţiativa clubului, dar fără informarea atacantului. S-a vorbit atunci de o sumă totală de aproximativ 80 de milioane de euro. Aceasta includea salariile şi bonusurile.

Tensiunile dintre Mbappe şi PSG au reapărut în ciuda anunţului că cele două părţi au ajuns la un acord

Aceste tensiuni reapar în ciuda faptului că ambele părţi au indicat la începutul anului că au ajuns la un acord pe această temă.

Ambele părţi au declarat că atacantul, care este încă legat contractual de PSG până la 30 iunie, a renunţat la o parte din bonusurile sale într-un acord cu clubul vara trecută. Acordul a fost înregistrat după ce Mbappe a fost lăsat pe tuşă o lună.

Potrivit unei surse apropiate clubului, aceste bonusuri erau în valoare de aproximativ 60-70 de milioane de euro. Ele îi ofereau clubului o acoperire financiară pentru plecarea starului francez. Contractul lui Mbappe expira în iunie şi el era liber să se mute oriunde dorea fără nicio taxă de transfer.

În cele din urmă, însă, clubul i-a plătit această primă lui Mbappe în februarie, potrivit uneia dintre sursele apropiate negocierilor. Sursa citată de AFP nu a precizat motivele acestei schimbări.

Prin semnarea prelungirii contractului său până în 2022, Mbappe şi-a asigurat un salariu de 72 de milioane de euro brut pe an. Totodată, a obţinut o primă de semnătură de 150 de milioane de euro, plătibilă în trei tranşe. El a primit şi o primă de fidelitate de valoare crescătoare (70 de milioane de euro brut în primul an, 80 de milioane de euro în al doilea şi 90 de milioane de euro dacă se exercită opţiunea pentru un al treilea sezon), potrivit Le Parisien.

Cine crezi că va câştiga EURO 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
23:56 6 iul.

Spania – Franţa şi Anglia – Olanda sunt semifinalele EURO 2024! Când şi unde se joacă super-duelurile din careul de aşi

23:51 6 iul.

Novak Djokovic s-a calificat în optimi la Wimbledon! Sârbul îl va întâlni pe Holger Rune

23:50 6 iul.

Olanda – Turcia 2-1. „Portocala mecanică” a întors fabulos scorul şi s-a calificat în semifinalele EURO 2024!

23:28 6 iul.

Jude Bellingham, euforic după calificarea Angliei în semifinalele EURO 2024: „Cel mai bun meci al nostru! Am avut controlul!”

23:27 6 iul.

Cursa din Marele Premiu de Formula 1 al Marii Britanii e în direct pe Antena 1 şi în AntenaPLAY (16:45). George Russell, în pole

23:18 6 iul.

Prima reacţie a lui Trent Alexander-Arnold după ce a dus-o pe Anglia în semifinalele EURO 2024!

1 VIDEOGeorge Russell a câştigat Marele Premiu de Formula 1 al Austriei! Verstappen, penalizat cu 10 secunde după ce s-a atins cu Norris 2 România – Olanda 0-3, în optimi la EURO 2024. Naţionala României, OUT de la EURO 2024. „Tricolorii” au luptat admirabil 3 FotoReacţia imediată a iubitei lui Valentin Mihăilă, după ce internaţionalul român şi-a decis viitorul. Ami îi e alături la EURO 2024 4 FotoPrimele imagini cu Kira Hagi, în braţele iubitului. Momente tandre, surprinse la Munchen înainte de România – Olanda 5 VIDEOGabriel Bortoleto a câştigat cursa de Formula 2 din Austria, LIVE în AntenaPLAY! Victorie uriaşă pentru brazilian 6 FotoCum arată soţia lui Virgil van Dijk! Povestea desprinsă din filme a adversarului României de la EURO 2024
Citește și