Închide meniul

Lionel Messi, abia pe locul 4 în topul preferințelor fanilor Barcelonei. Transferul la care viseaza cu ochii deschiși catalanii

Viviana Moraru Publicat: 17 noiembrie 2022, 10:07 / Actualizat: 17 noiembrie 2022, 11:23

Lionel Messi, abia pe locul 4 în topul preferințelor fanilor Barcelonei. Transferul la care viseaza cu ochii deschiși catalanii

Tatăl lui Lionel Messi, răspuns categoric atunci când a fost întrebat dacă starul se întoarce la Barcelona

Lionel Messi, în timpul unui meci pentru Barcelona/ Profimedia

Lionel Messi, argentinianul care evoluează în prezent pentru PSG, este abia pe locul 4, în topul preferințelor fanilor Barcelonei. Catalanii visează cu ochii deschiși la un transfer stelar, și anume Erling Haaland, vârful care a făcut senzație la Manchester City în acest sezon.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Lionel Messi își va încheia contractul cu PSG, la finalul sezonului. Deși i s-a propus prelungirea contractului, argentinianul nu a luat încă o decizie asupra viitorului său, și ar putea reveni chiar pe Camp Nou.

Lionel Messi, abia pe locul 4 în topul preferințelor fanilor Barcelonei

Fanii Barcelonei au întocmit un top al jucătorilor pe care vor să-i vadă evoluând pe Camp Nou. Conform Mundo Deportivo, în fruntea acestui clasament este Erling Haaland, atacantul care are un sezon de vis la Manchester City. 14% dintre fani îl cer la gruparea blaugrana.

Reclamă

Norvegianul s-a integrat perfect în formația lui Pep Guardiola, și a înregistrat cifre astronomice. Atacantul de 22 de ani a marcat 23 de goluri, în 18 partide pentru Manchester City, în toate competițiile.

Fanii cer şi un fundaş dreapta. 11% au votat această opţiune. Pe locul trei în clasament este un al star al „cetățenilor”, și anume Bernardo Silva. Lusitanul a fost aproape de un transfer și în precedenta perioadă de transferuri, însă a preferat să rămână alături de Pep Guardiola. Ajuns la 28 de ani, mijlocașul este o piesă de bază în echipa campioană din Premier League.

Reclamă

Surpriza vine de la faptul că Lionel Messi, cel care s-a despărțit cu lacrimi de Barcelona în urmă cu două sezoane, nu este pe primul loc în topul preferințelor suporterilor. Argentinianul a primit doar 9% din voturi, în sondajul creat de publicația spaniolă.

Spre deosebire de sezonul trecut, Lionel Messi a avut prestații mult mai solide la PSG. În 19 partide bifate pentru parizieni, argentinianul a marcat 12 goluri, și a contribuit cu pasă decisivă la alte 14, în toate competițiile.

„Revine Lionel Messi la Barcelona?”. Juan Laporta a venit cu lămuriri despre starul argentinian

Juan Laporta a vorbit despre şansele de a-l readuce pe Lionel Messi la Barcelona. Preşedintele catalanilor a avut o reacţie sinceră în momentul în care a fost întrebat dacă va reveni pe Camp Nou cel mai bun marcator din istoria clubului.

Reclamă 4 / 0/3

„Revine Lionel Messi la Barcelona?” a fost întrebarea pe care a primit-o din nou conducătorul liderului din La Liga.

Cei patru băieți care m-au intervievat aici și copiii pe care îi văd pe stradă m-au întrebat asta. Le spun că Messi este de la Barcelona… nu vă faceți griji, este cel mai bun jucător din lume și vom vedea ce se va întâmpla.

Bineînţeles, oriunde te duci, lumea îl identifică pe Messi cu Barcelona. Eu, de asemenea, vreau să văd că brandul Barcelonei este foarte puternic. Noi reconstruim, anul acesta trebuie să câştigăm campionatul. Lewandowski este cel care marchează goluri, vă vorbesc despre Pedri, despre Gavi. Este adevărat că jucătorii sunt mai puternici alături de Messi.

O să vedem ce va fi, sunt lucruri complicate, acum e la PSG şi nu vreau să intru în controverse. din respect pentru Messi şi pentru club„, a declarat Juan Laporta, potrivit mundodeportivo.com.

O va învinge Simona Halep pe Paula Badosa, în primul tur de la Miami?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
9:36 Cosmin Matei va fi pus sub acuzare după ce a fost depistat pozitiv! Nimeni nu a cerut proba B! Ce riscă fotbalistul 9:03 FotoSuferinţă fără margini pentru Aryna Sabalenka! Tenismena şi-a pierdut tatăl şi iubitul la aceaşi vârstă, în condiţii similare! 8:52 Pilotul de Formula 1 care investeşte într-un club de fotbal! Pierre Gasly şi-a ales echipa 8:23 Mesajul trimis din arest de liderul galeriei Rapidului, după meciul cu Farul. „Bocciu”, apel la adresa ultraşilor 8:15 Conducerea lui Dinamo i-a făcut praf pe jucători după ce au fost umiliţi de Hermannstadt: „Nu arătăm nici ca o echipă de Liga 2” 7:41 Darren Cahill, alături de Simona Halep, la Miami! Ajutor la antrenamente pentru româncă înainte de revenirea în circuit 3:32 Dramă pentru Aryna Sabalenka! Iubitul ei a murit la doar 42 de ani. Cei doi se aflau la Miami 2:19 Ora de start a meciului Simona Halep – Paula Badosa, din turul 1 de la Miami. Simo revine marţi pe teren după suspendare 18
mart.
23:27
Vlad Chiricheş primeşte un ajutor uriaş! Decizia luată de FCSB, pentru a-l readuce în formă pe fostul căpitan al României
18
mart.
23:27
„Propagandă comunistă!” Ionuţ Negoiţă s-a năpustit asupra lui Mircea Lucescu şi i-a propus un pariu. Ce îi cere să facă la Dinamo
Vezi toate știrile
Horoscopul zilei de 20 martie 2024. Berbecii sunt sfătuiți să aibă grijă de sufletul lor. Află ce se întâplă cu zodia ta

Horoscopul zilei de 20 martie 2024. Berbecii sunt sfătuiți să aibă grijă de sufletul lor. Află ce se întâplă cu zodia ta

Horoscopul săptămânii 18 martie – 24 martie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele

Horoscopul săptămânii 18 martie – 24 martie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele

Formula 1
Pe același subiect
Atletico - Barcelona
Fotbal extern • 17 mart., 23:58
Atletico Madrid – Barcelona 0-3! Manchester United s-a calificat în semifinalele FA Cup după 4-3 cu Liverpool
Ermal Krasniqi a ajuns la Barcelona
Extra • 17 mart., 16:37
FOTO
Ermal Krasniqi a ajuns la Barcelona! Frumoasa sa soție a postat imaginea care a surprins pe toată lumea
Un nou duel între PSG și Barcelona, în sferturile UEFA Champions League
Liga Campionilor • 15 mart., 13:38
Un nou duel între PSG și Barcelona, în sferturile UEFA Champions League. Mbappe și vedetele lui Xavi, gata de spectacol
Real Madrid - Manchester City, "şocul" din sferturile Champions League
Liga Campionilor • 15 mart., 13:37
Real Madrid – Manchester City, „şocul” din sferturile Champions League! Pep Guardiola revine pe Santiago Bernabeu
Recital Messi şi Suarez! Un gol şi un assist pentru fiecare
Fotbal extern • 14 mart., 9:06
Recital Messi şi Suarez! Un gol şi un assist pentru fiecare, iar Inter Miami e în sferturile Cupei Campionilor CONCACAF!