Închide meniul

Lionel Messi, abia pe locul 4 în topul preferințelor fanilor Barcelonei. Transferul la care viseaza cu ochii deschiși catalanii

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 17 noiembrie 2022, 10:07 / Actualizat: 17 noiembrie 2022, 11:23

Lionel Messi, abia pe locul 4 în topul preferințelor fanilor Barcelonei. Transferul la care viseaza cu ochii deschiși catalanii

Tatăl lui Lionel Messi, răspuns categoric atunci când a fost întrebat dacă starul se întoarce la Barcelona

Lionel Messi, în timpul unui meci pentru Barcelona/ Profimedia

Lionel Messi, argentinianul care evoluează în prezent pentru PSG, este abia pe locul 4, în topul preferințelor fanilor Barcelonei. Catalanii visează cu ochii deschiși la un transfer stelar, și anume Erling Haaland, vârful care a făcut senzație la Manchester City în acest sezon.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Lionel Messi își va încheia contractul cu PSG, la finalul sezonului. Deși i s-a propus prelungirea contractului, argentinianul nu a luat încă o decizie asupra viitorului său, și ar putea reveni chiar pe Camp Nou.

Lionel Messi, abia pe locul 4 în topul preferințelor fanilor Barcelonei

Fanii Barcelonei au întocmit un top al jucătorilor pe care vor să-i vadă evoluând pe Camp Nou. Conform Mundo Deportivo, în fruntea acestui clasament este Erling Haaland, atacantul care are un sezon de vis la Manchester City. 14% dintre fani îl cer la gruparea blaugrana.

Norvegianul s-a integrat perfect în formația lui Pep Guardiola, și a înregistrat cifre astronomice. Atacantul de 22 de ani a marcat 23 de goluri, în 18 partide pentru Manchester City, în toate competițiile.

Fanii cer şi un fundaş dreapta. 11% au votat această opţiune. Pe locul trei în clasament este un al star al „cetățenilor”, și anume Bernardo Silva. Lusitanul a fost aproape de un transfer și în precedenta perioadă de transferuri, însă a preferat să rămână alături de Pep Guardiola. Ajuns la 28 de ani, mijlocașul este o piesă de bază în echipa campioană din Premier League.

Reclamă

Surpriza vine de la faptul că Lionel Messi, cel care s-a despărțit cu lacrimi de Barcelona în urmă cu două sezoane, nu este pe primul loc în topul preferințelor suporterilor. Argentinianul a primit doar 9% din voturi, în sondajul creat de publicația spaniolă.

Spre deosebire de sezonul trecut, Lionel Messi a avut prestații mult mai solide la PSG. În 19 partide bifate pentru parizieni, argentinianul a marcat 12 goluri, și a contribuit cu pasă decisivă la alte 14, în toate competițiile.

„Revine Lionel Messi la Barcelona?”. Juan Laporta a venit cu lămuriri despre starul argentinian

Juan Laporta a vorbit despre şansele de a-l readuce pe Lionel Messi la Barcelona. Preşedintele catalanilor a avut o reacţie sinceră în momentul în care a fost întrebat dacă va reveni pe Camp Nou cel mai bun marcator din istoria clubului.

Reclamă 4 / 0/3

„Revine Lionel Messi la Barcelona?” a fost întrebarea pe care a primit-o din nou conducătorul liderului din La Liga.

Cei patru băieți care m-au intervievat aici și copiii pe care îi văd pe stradă m-au întrebat asta. Le spun că Messi este de la Barcelona… nu vă faceți griji, este cel mai bun jucător din lume și vom vedea ce se va întâmpla.

Bineînţeles, oriunde te duci, lumea îl identifică pe Messi cu Barcelona. Eu, de asemenea, vreau să văd că brandul Barcelonei este foarte puternic. Noi reconstruim, anul acesta trebuie să câştigăm campionatul. Lewandowski este cel care marchează goluri, vă vorbesc despre Pedri, despre Gavi. Este adevărat că jucătorii sunt mai puternici alături de Messi.

O să vedem ce va fi, sunt lucruri complicate, acum e la PSG şi nu vreau să intru în controverse. din respect pentru Messi şi pentru club„, a declarat Juan Laporta, potrivit mundodeportivo.com.

Recomandări
  • Lionel Messi, pe locul 4 în topul preferințelor suporterilor Barcelonei
  • La ce transfer visează catalanii

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
17:49 „După îl vinde cu 15 milioane” Dumitru Dragomir știe ce transfer trebuie să facă Gigi Becali la FCSB 17:32 Bianca Ghelber s-a CALIFICAT la Jocurile Olimpice 2024! Românca a îndeplinit baremul la aruncarea ciocanului 17:31 LIVE TEXTFCU Craiova – Dinamo 0-0. Duel „de foc” pentru evitarea retrogradării 17:19 Adrian Mazilu a retrogradat cu Vitesse! Bornă negativă pentru puștiul vândut de Gică Hagi cu 3 milioane de euro 17:15 Octavian Vâlceanu, „groparul” lui FC Voluntari! Două gafe incredibile făcute împotriva lui Poli Iaşi. Ce s-a întâmplat 17:02 LIVE VIDEOWatford – Hull City se joacă ACUM în AntenaPLAY. Leicester – West Brom 2-1. „Vulpile” au făcut spectacol în Championship 16:57 VIDEOBari – Pisa 1-1, în AntenaPLAY! George Pușcaș, gol din penalty la duelul cu Marius Marin! A fost spectacol în Serie B 16:45 Dan Petrescu taie în carne vie la CFR Cluj! 8 jucători, OUT de la echipa lui Neluțu Varga 16:34 VideoGeorge Puşcaş s-a descătuşat în Serie B! Atacantul român a marcat în Bari – Pisa, în AntenaPLAY 15:17 „Ştiu să tund foarte bine!” Un jucător de la FCSB şi-a făcut planurile, după retragere Vezi toate știrile
Citește și