Închide meniul

Lionel Messi, aşteptat să îşi încheie cariera la Barcelona! Joan Laporta: „Povestea nu s-a terminat! Îi sunt dator!”

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 24 iulie 2022, 16:53

Lionel Messi, aşteptat să îşi încheie cariera la Barcelona! Joan Laporta: „Povestea nu s-a terminat! Îi sunt dator!

Lionel Messi, aşteptat să îşi încheie cariera la Barcelona

Joan Laporta şi Leo Messi / Profimedia

Lionel Messi e aşteptat să îşi încheie cariera la Barcelona. Superstarul argentinian a plecat la PSG vara trecută, iar Joan Laporta vrea să îl readucă pe legendarul fotbalist pe Camp Nou.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În vârstă de 35 de ani, Messi a ajuns la PSG după o carieră întreagă petrecută la Barcelona. Criza prin care treceau catalanii au dus la îndepărtarea fotbalistului cu şapte Baloane de Aur în palmares.

Lionel Messi, aşteptat să îşi încheie cariera la Barcelona

Acum, Joan Laporta se gândeşte să îl readucă pe fostul idol al tribunelor la Barcelona. Şeful de pe Camp Nou se simte „dator” faţă de Messi, care a scris istorie pentru gruparea blaugrana.

”Sper și cred că povestea lui Messi la Barcelona nu s-a terminat. E responsabilitatea noastră să ne asigurăm că finalul poveștii lui aici va fi mult mai frumos decât ce s-a întâmplat anul trecut.

Dacă mă simt dator față de el? Moral, ca președinte al Barcelonei cred că am făcut ceea ce trebuia să fac. Dar ca președinte al Barcelonei și la nivel personal, cred că îi sunt dator”, a declarat Joan Laporta, citat de Marca.

Reclamă

Lionel Messi poate rămâne la PSG până în 2024

Lionel Messi ar putea fi jucătorul lui PSG până în vara lui 2024. Conducerea clubului francez Paris Saint-Germain doreşte să-i prelungească cu un an, până în iunie 2024, contractul atacantului argentinian Lionel Messi, anunţă cotidianul sportiv Marca.

Campioana en titre a Franţei nu vrea să renunţe la veniturile suplimentare generate de prezenţa starului sud-american pe Parc des Princes, în ciuda faptului că randamentul sportiv al lui Messi în primul său an la PSG a fost departe cei cel arătat anterior în cele 17 sezoane petrecute la FC Barcelona.

Messi a generat profituri uriaşe pentru clubul parizian, într-un singur sezon petrecut în capitala Franţei.

Reclamă 4 / 0/3

Lionel Messi amână răspunsul pentru şefii grupării de pe Parc de Princes, până după Cupa Mondială din Qatar. Fostul jucător de la Barcelona ţinteşte să cucerească, alături de naţionala Argentinei, singurul trofeu care îi lipseşte din palmares.

Messi, sezon modest pe Parc des Princes

Messi a înscris 11 goluri şi a oferit 15 assist-uri în 34 de meciuri disputate pentru parizieni, însă nu a reuşit să aducă saltul calitativ sperat pentru câştigarea Ligii Campionilor, marele vis al clubului parizian.

În plus, argentinianul a ratat şi un penalty în duelul cu Real Madrid din optimile de finală ale Ligii Campionilor, în urma căruia francezii au părăsit competiţia.

Lionel Messi (35 de ani) a semnat un contract pe două sezoane cu PSG, care expiră în iunie 2023, iar intenţia sa iniţială era de a încerca apoi o ultimă aventură în Liga profesionistă nord-americană (MLS), înainte de a spune adio fotbalului.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
25
apr.
0:39
Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro
25
apr.
0:21
Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!”
25
apr.
0:07
„Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali
25
apr.
0:05
Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!”
23:40 Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu 22:40 Sepsi – FCSB 2-2. Coman s-a „rupt”, Târnovanu a gafat. Sărbătoarea de titlu a roş-albaştrilor se amână, după un meci de coşmar! 22:40 Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească 22:35 VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter 22:30 VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu 22:26 Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024 Vezi toate știrile
Citește și