Închide meniul

Lovitură pentru Barcelona! Jucătorul care poate rata tot restul sezonului şi EURO 2024

Dan Roșu Publicat: 27 ianuarie 2024, 16:46

Reclamă
Lovitură pentru Barcelona! Jucătorul care poate rata tot restul sezonului şi EURO 2024

Lovitură pentru Barcelona

Alejandro Balde s-a accidentat - Profimedia Images

Lovitură pentru Barcelona! Alejandro Balde suferă de o accidentare la coapsa dreaptă şi va trebui să fie operat în următoarele zile, a anunţat sâmbătă clubul său, ceea ce îl face incert şi pentru EURO 2024, scrie AFP.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Accidentarea fost contractată în sferturile de finală ale Cupei Regelui în meciul pierdut (2-4) împotriva lui Athletic Bilbao de miercuri.

Lovitură pentru Barcelona! Jucătorul care poate rata tot restul sezonului şi EURO 2024

Presa sportivă spaniolă scrie că accidentarea este sinonimă cu finalul de sezon pentru tânărul jucător (20 ani), care urmează să fie supus intervenţiei chirurgicale în Finlanda.

Absenţa lui Balde ar complica şi mai mult lucrurile în defensiva catalană, care ar rămâne fără un fundaş „calificat” pe banda stângă, în aşteptarea revenirii lui Marcos Alonso.

Aşa cum se ştie, eliminarea suferită de FC Barcelona în sferturile de finală ale Cupei Spaniei, miercuri la Bilbao, la două săptămâni după eşecul suferit în faţa „eternei rivale” Real Madrid, în finala Supercupei Spaniei, a amplificat zvonurile referitoare la viitorul incert al antrenorului Xavi la gruparea „blaugrana”.

Reclamă

Xavi, pregătit să plece de la Barcelona

Tehnicianul a reafirmat recent că va renunţa la funcţie la finalul sezonului, dacă nu va reuşi să cucerească niciun titlu în următoarele cinci luni. FC Barcelona ocupă în prezent locul al treilea în liga spaniolă, la opt puncte de liderul Girona, iar în Liga Campionilor va avea o misiune dificilă împotriva italienilor de la SSC Napoli, în optimile de finală.

Acest posibil sezon fără trofee pune astfel sub semnul întrebării continuitatea lui Xavi, al cărui contract cu Barca se întinde până în 2025.

În aceste condiţii, Joan Laporta şi-a luat deja măsuri şi a făcut din italo-brazilianul Thiago Motta ţinta sa numărul unu pentru postul de antrenor al campioanei en titre a Spaniei.

Reclamă 4 / 0/3

Pe lista lui Laporta se mai află mexicanul Rafa Marquez, fostul jucător al lui FC Barcelona, care antrenează în prezent echipa a doua a clubului catalan.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:56 Dan Petrescu, prima reacţie după ce a revenit la CFR Cluj! Singurul obiectiv pe care i l-a trasat de Neluţu Varga: „E clar!” 17:34 Simona Halep a primit wild card la Trophee Clarins! Românca aşteaptă să fie pe tabloul principal şi la Roland Garros 2024 17:32 FCSB revine în Ghencea! Anunţul de ultimă oră legat de echipa lui Gigi Becali: „E semnat contractul” 17:19 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 30 aprilie 2024 17:02 EXCLUSIVValeriu Iftime anunţă că se îmbată dacă FC Botoşani se salvează de la retrogradare: „Nu am crezut niciodată că putem să scăpăm”! 16:33 România – Japonia, în optimile Billie Jean King Cup! Test dificil pentru tricolore. Cum arată tabloul turneului final din Sevilla 16:28 Rapid „forţează” aducerea lui Mircea Lucescu: „Şucu îl dorește și insistă” 16:13 Ungaria – România, LIVE VIDEO, 13:30. Al treilea meci al naţionalei la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, în AntenaPLAY 15:58 Cristi Chivu, dorit insistent la Ajax! Anunţul uriaş venit din Italia. Planul „lăncierilor” 15:46 VIDEOSlovenia – România 6-1 a fost în AntenaPLAY, la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A Vezi toate știrile
Citește și