Închide meniul

Luka Modric rămâne la Real Madrid! Pe ce perioadă se va întinde noul contract

Reclamă

Cosmin Olteanu Publicat: 7 mai 2023, 10:18

Luka Modric rămâne la Real Madrid! Pe ce perioadă se va întinde noul contract

Luka Modric rămâne la Real Madrid

Luka Modric, în timpul unui meci pentru Real Madrid/ Profimedia

Luka Modric rămâne la Real Madrid! Mijlocașul croat este gata să semneze prelungirea cu formația de pe „Santiago Bernabeu”, actualul contract urmând să expire în vara acestui an.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Luka Modric este unul dintre cei mai vechi jucători de la Real Madrid. Acesta a fost transferat, în vara lui 2012, de la Tottenham, pentru 35 milioane de euro.

Luka Modric rămâne la Real Madrid

Cunoscutul jurnalist Fabrizio Romano a anunțat, pe Twitter, faptul că Luka Modric ar fi decis să semneze un nou contract cu Real Madrid. Noua înțelegere ar urma să fie valabilă până în vara lui 2024.

„Luka Modric rămâne la Real Madrid și în sezonul următor! Nu a avut niciodată vreo îndoială, Real Madrid a avut prioritate”, a scris Fabrizio Romano, pe Twitter.

În actualul sezon de LaLiga, Modric a dat patru goluri și trei pase decisive.

Reclamă

Trofeele câștigate de Luka Modric în tricoul lui Real Madrid:

Luka Modric, sfătuit să plece de la Real Madrid

Guti, fosta legendă a „galacticilor”, susține că trupa lui Carlo Ancelotti nu mai are nevoie de mijlocașul croat.

„Am îndoieli cu Luka Modric. Nu va avea spațiu în sezonul viitor. Real Madrid nu are nevoie de el.

Reclamă 4 / 0/3

Nu știu dacă va veni Bellingham sau un alt mijlocaș, dar trebuie să plece la un moment dat”, a declarat Guti, recent, conform El Chiringuito TV.

Real Madrid a cucerit Cupa Spaniei

Real Madrid a câștigat Cupa Spaniei, după ce, în finală, s-a impus în fața Osasunei, 2-1. Pentru Real, ambele goluri au fost marcate de Rodrygo, în timp ce unica reușită a Osasunei a fost semnată de Torro.

„Am suferit însă am reușit să câștigăm. În toate finalele există suferință și după fericire. Știam că Osasuna ne va face totul mai dificil și după o primă repriză foarte bună am reușit să înscriem al doilea gol când ei au egalat. 

Vinicius a fost cel mai dezechilibrant și Rodrygo, cu două goluri, ne-a oferit mult. Sunt doi jucători foarte importanți pentru Real”, a declarat Carlo Ancelotti, antrenorul lui Real Madrid, la finalul meciului.

„Nu avem timp să ne odihnim. Nu știu cine face calendarul, însă ar trebui să își pună întrebări. Toate trofeele se câștigă cu mult efort. Trebuie să felicităm Osasuna pentru cum a jucat. Rodrygo e foarte bun și foarte tânăr, ne va oferi mulți ani satisfacție. 

Vinicius este cel mai bun din lume pe postul său, e dificil să îl oprești și cei care se apără în fața lui comit multe faulturi. Trebuie să îi apărăm pe jucătorii care oferă spectacol și fac fotbalul mai frumos”, a spus și Florentino Perez, președintele lui Real Madrid.

Reclamă

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
9:07 AS.ro LIVE | Titi Aur va fi invitatul lui Dan Pavel (10:30). Poveşti de senzaţie ale pilotului român 9:06 „Cum vrei să te respectăm?” Fatih Terim a cedat nervos, după umilința suferită de Panathinaikos! Scandal cu arbitrii în Grecia 8:34 Pierdere importantă pentru FCSB, înaintea meciului cu Farul! Un titular ratează meciul care poate decide titlul din Liga 1 8:26 Viorel Moldovan nu a mai avut răbdare cu o vedetă de la FCSB, după Sepsi – FCSB 2-2: „Bine măcar că ajunge la finalizare” 8:22 Gigi Becali și-a făcut toate calculele de titlu, în miez de noapte: „De ce să am emoții!” Ce primă oferă 0:39 Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro 0:21 Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!” 0:07 „Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali 0:05 Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!” 24
apr.
23:40
Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu
Vezi toate știrile
Citește și