Închide meniul

Starul lui PSG negociază cu Al-Nassr, noua echipă a lui Cristiano Ronaldo! Anunțul răsunător făcut de Marca

Cosmin Cioboată Publicat: 16 ianuarie 2023, 15:15

Reclamă
Starul lui PSG negociază cu Al-Nassr, noua echipă a lui Cristiano Ronaldo! Anunțul răsunător făcut de Marca

Keylor Navas se află la PSG din 2019

Keylor Navas se află la PSG din 2019 / Profimedia

Keylor Navas, starul lui PSG, negociază cu Al-Nassr, noua echipă a lui Cristiano Ronaldo. Portarul din Costa Rica nu mai prinde primul „11” la campioana Franței, iar oficialii clubului din Arabia Saudită vor să profite de acest lucru și să dea o nouă lovitură de imagine.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Al-Nassr l-a transferat la finalul anului trecut pe Cristiano Ronaldo și nu se oprește aici. Arabii sunt pregătiți să „spargă” banca din nou, pentru semnătura lui Keylor Navas.

Starul lui PSG negociază cu Al-Nassr, noua echipă a lui Cristiano Ronaldo!

Potrivit cotidianului Marca, oficialii lui Al-Nassr îi caută înlocuitor pe măsură lui David Ospina. Portarul titular al saudiților s-a accidentat grav la cotul drept și va fi indisponibil mult timp.

Cei de la Al-Nassr n-au pierdut timpul și au început deja discuțiile pentru un posibil transfer al lui Navas. Rudi Garcia, noul antrenor al lui Cristiano Ronaldo, își dorește să-l aducă pe portarul lui PSG, al cărui contract expiră în vara anului 2024.

Jurnaliștii spanioli anunță că negocierile pentru transferul lui Keylor Navas ar putea fi finalizate chiar în această săptămână, când PSG va merge la Riad pentru a disputa un meci amical de lux cu o selecționată formată din jucători de Al-Nassr și Al-Hilal.

Reclamă

Dacă discuțiile vor avea un deznodământ pozitiv, Keylor Navas va rămâne la Riad și va împărți vestiarul cu Cristiano Ronaldo.

Salariul uriaș pregătit de Al-Nassr pentru Keylor Navas

Conducătorii lui Al-Nassr îi pregătesc un salariu uriaș lui Keylor Navas, internaționalul din Costa Rica ajuns la 36 de ani. Fostul goalkeeper de la Real Madrid ar urma să încaseze 4 milioane de euro numai până la finalul sezonului curent.

Principalul obstacol din calea transferului lui Navas la Al-Nassr ar putea fi legat de suma cerută de PSG, mai notează sursa citată. Totuși, ținând cont de forța financiară a clubului, este greu de crezut că saudiții nu vor putea îndeplini cerințele parizienilor.

Reclamă 4 / 0/3

Următorul portar aflat pe lista lui Al-Nassr este Munir. Acesta joacă în prezent la Al-Wheda, iar în trecut a evoluat la Numancia și Malaga.

Cotat la 5 milioane de euro de transfermarkt.com, Keylor Navas a semnat cu PSG în 2019, după despărțirea de Real Madrid. De-a lungul carierei, portarul din Costa Rica a mai jucat la Saprissa, Albacete și Levante.

Al-Nassr, anunţ oficial despre contractul lui Cristiano Ronaldo

Al-Nassr a transmis un mesaj oficial despre contractul lui Cristiano Ronaldo. După ce s-a zvonit că starul lusitan va fi ambasadorul Cupei Mondiale din 2030, saudiţii au clarificat informaţiile apărute în presă.

Cristiano Ronaldo va fi plătit regeşte la Al-Nassr. Starul lusitan va încasa 200 de milioane de euro, şi s-a zvonit că suma se va dubla, în cazul în care va accepta să promoveze fotbalul din Golf, la ediţia din 2030 a Campionatului Mondial.

Oficialii de la Al-Nassr au transmis faptul că Cristiano Ronaldo este concentrat 100% pe rolul pe care îl va avea la echipă. Mai mult decât atât, saudiţii infirmă zvonurile conform cărora starul lusitan ar avea vreo implicare în organizarea Campionatului Mondial din 2030.

„Al-Nassr doreşte să clarifice faptul că, în ciuda ştirilor apărute, contractul lui Cristiano Ronaldo nu implică angajamente pentru nicio licitaţie la Campionatul Mondial.

Principalul său focus este pe Al-Nassr, şi să lucreze alături de colegii săi pentru a ajuta clubul să aibă succes”, se arată în mesajul postat de cei de la Al-Nassr, pe contul oficial de Twitter.

Reclamă

Iniţial, se zvonise faptul că Cristiano Ronaldo ar fi fost transferat în Arabia Saudită pentru a oferi un boost de imagine fotbalului din Golf. Saudiţii au în plan să organizeze Campionatul Mondial din 2030, alături de Grecia şi Egipt, şi i-ar fi oferit un salariu colosal starului portughez pentru a promova competiţia. La licitaţia pentru găzduirea turneului final va participa şi Portugalia, ţara natală a lui CR7, alături de Spania.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:11 Carlos Alcaraz a fost eliminat în sferturile de la Madrid! Seria incredibilă a spaniolului, încheiată de Andrey Rublev 19:58 „Rămâne Mitriţă?” Mihai Rotaru a dat răspunsul la întrebarea care îi frământă cel mai tare pe suporterii Universităţii Craiova! 19:26 Fanii FCSB-ului iau cu asalt Arena Naţională la meciul cu CFR Cluj! Mihai Stoica a anunţat câte bilete s-au vândut în numai o oră 19:26 Horaţiu Moldovan a primit o veste uriaşă din Spania! Decizia luată de Diego Simeone şi Atletico Madrid 19:00 LIVE VIDEOLecco – Sampdoria e LIVE în AntenaPLAY! Echipa lui Andrea Pirlo luptă pentru un loc de baraj 18:57 Transferurile de milioane de euro ale lui Dan Şucu la Rapid, făcute praf: „Să ne mai lase. Are dreptate Gigi Becali” 18:36 Programul complet al F1 Academy™ de la Miami! Antrenamentele, calificările şi cursele se văd LIVE STREAM în AntenaPLAY 18:12 Un fost preşedinte al Rapidului a reacţionat după comunicatul lui Dan Şucu: „E dezinformat, manipulat” 17:50 Borussia Dortmund – PSG LIVE TEXT (22:00). Se anunţă spectacol în a doua semifinală Champions League. Echipe probabile 17:20 Novak Djokovic, decizie radicală înainte de turneul de la Roma! Sârbul a concediat încă un membru din staff-ul său Vezi toate știrile
Citește și