Închide meniul

„M-aș putea descurca la orice echipă!” Cosmin Contra visează să revină în La Liga: „Rezultatele vorbesc!”

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 13 ianuarie 2024, 13:15

M-aș putea descurca la orice echipă!” Cosmin Contra visează să revină în La Liga: Rezultatele vorbesc!”

Cosmin Contra visează să revină în La Liga

Cosmin Contra, în timpul unei conferințe de presă/ Profimedia

Cosmin Contra visează să revină în La Liga, după ce a antrenat-o pe Getafe în perioada 2014-2015. Antrenorul celor de la Damac a dezvăluit că ar putea face față la orice echipă din campionatul Spaniei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cosmin Contra o antrenează pe Damac, echipă din prima ligă din Arabia Saudită, din luna martie a anului trecut.

Cosmin Contra visează să revină în La Liga

Cosmin Contra a declarat că este foarte greu să fii în atenția echipelor din campionatele de top din Europa, deoarece mulți tehnicieni se luptă pentru banca tehnică a unei echipe dintr-un campionat pentru La Liga.

Fostul selecționer a dezvăluit, de asemenea, că în momentul în care a ajuns la Getafe nu avea experiență, însă a primit încredere. Astfel, după experiența acumulată în ultimii ani, Contra susține că se simte capabil să fie antrenorul oricărei echipe din campionatul Spaniei.

„E foarte greu să intru în circuit pentru că sunt mulți antrenori și puține echipe, însă cred că merit o nouă șansă pentru ceea ce am reușit la Getafe la momentul respectiv. Tot ce pot să sper este că într-o zi voi avea din nou ocazia de a demonstra.

Reclamă

Eu am ajuns la Getafe cu puțină experiență. Dacă nu primești oportunități, nu ai cum să demonstrezi. Lucrez în alte părți, însă cu mai puține resurse.

Nu vreau să mă laud eu, vorbesc rezultatele. Îmi cunosc potențialul și știu că m-aș putea descurca la orice echipă din Spania”, a declarat Cosmin Contra, conform relevo.com.

De-a lungul carierei, Cosmin Contra le-a antrenat pe Poli Timișoara, Getafe, Petrolul, Guanghzou, Dinamo, Fuenlabrada, Alcorcon, echipa națională, Al-Ittihad și în prezent o antrenează pe Damac.

Reclamă 4 / 0/3

Cosmin Contra, despre duelurile cu Cristiano Ronaldo şi Karim Benzema

Cosmin Contra a vorbit despre duelurile cu Cristiano Ronaldo şi Karim Benzema. Antrenorul lui Damac, care se duelează săptămânal cu mai multe staruri de top în campionatul din Arabia Saudită, a dezvăluit cum abordează astfel de partide.

„Ca antrenor, încerci să-ți faci treaba cât de bine poți. Trebuie să fac echipa mai bună, să am jucători mai buni și să dau rezultate decente. Acesta este motivul pentru care lucrez în fiecare zi. Există o revoluție care are loc în liga saudită chiar acum, este din ce în ce mai greu împotriva fiecărui adversar. Toate sunt mai bune dintr-o dată. Este o mare provocare.

Nu-i poți trata pe Ronaldo, Benzema sau pe celelalte vedete ca pe niște adversari normali, pentru că nu sunt. Sunt campioni și jucători care pot face diferența în orice moment al meciului.

Când joci la echipe mari treaba ta este mai ușoară dintr-un anumit punct de vedere. Jucătorii tăi sunt deja ultra-motivați, vor să facă ceva remarcabil și să obțină un rezultat. Nu trebuie să îi ambiționezi foarte multe pentru că o au deja. Trebuie să te miști tactic, să încerci să-i surprinzi chiar și pe cei care par greu de surprins. Fiecare echipă are o slăbiciune, trebuie să o găsești și să încerci să o exploatezi în favoarea ta. Asta e distracția”, a declarat Cosmin Contra, potrivit arabnews.com.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:16 Anunţul momentului în fotbalul românesc, la 12 ore după ce FCSB a cucerit titlul: „Va reveni la Steaua. Sunt discuţii” 10:47 FotoFCSB a sărbătorit pe manele titlul! Tavi Popescu, „transformat” pe dedicaţia lui Florin Tănase. Miculescu a „aruncat” cu bani! 10:21 Andre Villas-Boas este noul preşedinte de la FC Porto! A pus capăt unei domnii de peste 40 de ani 10:05 Foto„Campioanele din spatele campionilor!” Iubitele şi soţiile jucătorilor de la FCSB au radiat de fericire la sărbătoarea de titlu 9:56 Video„Ai cuvintele la tine, copile” Darius Olaru, schimb de replici savuros cu Alex Băluţă. Imagini memorabile cu jucătorii de la FCSB 9:02 Gabi Balint, ironie uluitoare după ce FCSB a câştigat titlul! Mesajul care îi va provoca o criză de nervi lui Gigi Becali 8:48 Foto„Prințișorul Craiovei”, mărturisiri teribile despre adevărata dramă din familia lui: „Am trăit cu 50 de euro pe săptămână!” 8:41 „E lipsă de respect!” Întrebarea care l-a scos din minţi pe Gică Hagi, după ce FCSB a devenit campioana României 8:32 Mihai Stoica a dezvăluit cine i-a spart arcada la petrecerea de titlu a FCSB-ului! Răspuns savuros: „A scăpat şi fără galben” 8:22 „Am făcut ofertă!” Gigi Becali, asalt total pentru un jucător al lui Gică Hagi. Răspunsul primit imediat de la Gică Popescu Vezi toate știrile
Citește și