Închide meniul
EXCLUSIV

Edi Iordănescu, mesaj categoric pentru Horațiu Moldovan! Ce i-a transmis selecționerul înainte să plece la Atletico Madrid

Reclamă

Antena Sport Publicat: 27 ianuarie 2024, 16:37

Edi Iordănescu, mesaj categoric pentru Horațiu Moldovan! Ce i-a transmis selecționerul înainte să plece la Atletico Madrid

Edi Iordănescu, mesaj categoric pentru Horațiu Moldovan

Horaţiu Moldovan, în tricoul lui Atletico Madrid - Profimedia Images

Edi Iordănescu a avut un mesaj categoric pentru Horațiu Moldovan! Titularul din poarta echipei naționale a primit o oferta de nerefuzat, de la Atletico Madrid, dar nu a dorit să facă pasul spre clubul din La Liga până nu a discutat cu selecționerul!

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„M-am consultat cu domnul Iordănescu!”, spunea Moldovan la plecarea în Spania. Antena Sport a aflat ce i-a transmis antrenorul primei reprezentative fostului goalkeeper de la Rapid!

Edi Iordănescu, mesaj categoric pentru Horațiu Moldovan

Conform unor surse apropiate de jucător, Moldovan a discutat de mai multe ori cu Edi Iordănescu, înainte de a alege să meargă la Atletico Madrid! „E o ocazie unică în viață!”, i-ar fi transmis selecționerul, conform informațiilor noastre. Dar, cu toate acestea, Iordănescu i-a transmis și un mesaj cât se poate de clar titularului din poarta naționalei.

Fostul portar al Rapidului este titularul din poarta echipei naționale, dar a fost conștient de faptul că ar putea pierde acest statut dacă nu va evolua deloc la Atletico Madrid. Cum peste câteva luni vine turneul final din Germania, Edi Iordănescu ar fi avut un mesaj categoric pentru internaționalul român!

„Mergi la Atletico, e o ocazie unică în viață, dar trebuie să faci tot posibilul să joci câteva meciuri! Nu se poate să stai cinci luni fără să joci deloc!”, ar fi fost mesajul selecționerului pentru Moldovan, în discuțiile pe care le-au purtat cei doi.

Reclamă

În altă ordine de idei, Iordănescu l-a avertizat pe Moldovan că și-ar putea pierde postul de titular la prima reprezentativă, dacă nu va evolua deloc la Atletico Madrid.

Diego Simeone l-a sunat pe Cosmin Contra, înainte să-l transfere pe Horaţiu Moldovan la Atletico Madrid

Diego Simeone l-a sunat pe Cosmin Contra, înainte să-l transfere pe Horaţiu Moldovan la Atletico Madrid. Fostul selecţioner a dezvăluit că tehnicianul madrilenilor i-a cerut sfatul, şi acesta a avut doar cuvinte de laudă la adresa fostului portar de la Rapid.

Cosmin Contra a avut doar cuvinte de laudă la adresa lui Horaţiu Moldovan. Antrenorul a declarat că atmosfera creată de fani pe Wanda Metropolitano îi vor aminti portarului de cele trei sezoane petrecute în Giuleşti.

Reclamă 4 / 0/3

„Atmosfera de pe Metropolitano îl va face să-și aducă aminte de Giulești, dar e la o scară mult mai mare. Cred că acea clauză a contat, a influențat tot, a contat și că a jucat toate meciurile de calificare la EURO, ca e un portar care are experiența necesară să apere la Atletico dacă e nevoie de el.

Acum o săptămână am primit un mesaj de la Cholo întrebându-mă de el. E clar că și-a luat toate informațiile necesare ca Horațiu să ajungă acolo. Am vorbit și cu Nicușor [Stanciu], i-am făcut un profil de jucător. Am vorbit bine de el.

Îmi doresc să ajungă mai mulți români la Atletico. Când ajung la Madrid o să vorbesc cu Horațiu, să-l ajut să se adapteze cât mai repede, să dea un randament cât mai bun.

Și la Rapid a avut presiunea publicului, a clubului, a istoriei, asta îl face capabil să suporte presiunea unui club ca Atletico. În ultimii ani se bate de la egal la egal cu Madrid și Barcelona, fără să aibă același buget. Sunt acolo, tot timpul, și își doresc să revină într-o finală de Liga Campionilor, să câștige trofeul. Cholo își dorește asta foarte mult, din câte am vorbit, nu va pleca până nu își va realiza acest vis”, a declarat Cosmin Contra.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
26
apr.
23:50
VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League
26
apr.
23:28
„E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic!
26
apr.
23:20
UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!”
26
apr.
23:12
„Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare!
26
apr.
23:01
Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!”
26
apr.
23:00
„Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare!
26
apr.
22:40
Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!”
26
apr.
22:32
„Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”!
26
apr.
22:11
„V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid
26
apr.
22:05
Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia!
Vezi toate știrile
Citește și