Închide meniul

Manchester City oferă 105 milioane de euro pentru Frenkie de Jong! Barcelona ar putea face afacerea verii

Bogdan Stănescu Publicat: 2 iulie 2023, 16:35

Reclamă
Manchester City oferă 105 milioane de euro pentru Frenkie de Jong! Barcelona ar putea face afacerea verii

Manchester City oferă 105 milioane de euro pentru Frenkie de Jong

Frenkie de Jong, într-un meci pentru FC Barcelona / Profimedia Images

Manchester City oferă 105 milioane de euro pentru Frenkie de Jong. Dacă va accepta oferta, Barcelona ar face o afacere foarte bună, vânzându-l în profit pe internaţionalul olandez.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Barca îl transfera în vara lui 2019 pe Frenkie de Jong pentru 86 de milioane de euro. Jucătorul olandez e cotat acum de transfermarkt.com la 75 de milioane de euro.

Manchester City oferă 105 milioane de euro pentru Frenkie de Jong!

Din 2019 încoace, Frenkie de Jong a jucat 131 de meciuri pentru FC Barcelona. Sezonul trecut a evoluat în 43 de meciuri pentru formaţia antrenată de Xavi Hernandez, marcând două goluri şi oferind patru pase decisive.

Potrivit thesun.co.uk, Pep Guardiola s-a reorientat către Frenkie de Jong, după ce Declan Rice, fotbalist pe care l-a dorit iniţial, este foarte aproape să semneze cu Arsenal. De Jong mai este dorit şi de Manchester United, care a încercat să îl transfere şi vara viitoare.

Xavi l-a lăudat pe Frenkie de Jong, dar preşedintele catalanilor, Joan Laporta, ar putea fi tentat să îl transfere pe olandez, având în vedere problemele financiare cu care se confruntă câştigătoarea La Liga.

Reclamă

Este jucătorul nostru şi sunt foarte mulţumit şi satisfăcut de performanţa lui şi de spiritul său de lider. Este într-un moment foarte bun, ca toată echipa. Cred că se simte bine pe teren, ceea ce este cel mai important”, a declarat Xavi despre Frenkie de Jong.

Noua senzație a fotbalului turc, aproape de Barcelona. Arda Guler poate ajunge sub comanda lui Xavi

Noua senzație a fotbalului turc, aproape de Barcelona. Fotbalistul celor de la Fenerbahce, Arda Guler, este una dintre țintele catalanilor, din această perioadă de mercato.

Potrivit informațiilor oferite de sport.es, Barcelona este aproape să îl transfere pe tânărul jucător. Pentru a realiza transferul, directorul sportiv al grupării „blaugrana”, Deco, ar fi zburat la Istanbul, pentru a negoica cu oficialii lui Fenerbahce.

Reclamă 4 / 0/3

Oficialii lui Fenerbahce i-au fixat o clauză jucătorului de 17,5 milioane de euro. Totuși, acest preț este unul rezonabil pentru Barcelona. Potrivit sursei citate anterior, cele două cluburi s-ar fi înțeles asupra prețului fotbalistului, dar mutarea nu a fost momentan oficializată.

Totuși, chiar dacă Barcelona ar rezolva transferul, Guler ar urma să ajungă în La Liga abia în sezonul 2024/2025. Catalanii doresc să îl mai lase pe fotbalist un sezon în Turcia, pentru ca acesta să evolueze în continuare, sub comanda lui Ismail Kartal, la Fenerbahce.

Arda Guler ar putea semna cu FC Barcelona

Arda Guler a intrat în atenția Barcelonei datorită evoluțiilor excepționale. Acesta este un mijlocaș ofenisv în vârstă de 18 ani, care a devenit rapid unul dintre cei mai importanți jucători din lotul lui Fener. În acest sezon, Guler a jucat 35 de meciuri pentru formația turcă și a reușit să înscrie de 6 ori. De asemenea, a oferit 7 pase decisive.

În momentul de față, tânărul fotbalist turc este cotat la 15 milioane de euro, conform site-ului de specialitate Transfermarkt. În cariera sa, Arda Guler a mai jucat la echipa de juniori a celor de la Genclerbirligi. De la formația din Ankara a ajuns în lotul lui Fenerbahce, unde a jucat inițial pentru echipa de juniori a clubului.

A debutat pentru Fenerbahce în luna august a anului 2021. Atunci, a intrat în minutul 87, într-o partidă cu Antalyaspor, câștigată de către formația din Istanbul cu scorul de 2-0. La 2 minute după intrarea pe teren, Guler a reușit să ofere o pasă de gol pentru Zajc, care a marcat fără probleme în poarta apărată de Boffin.

Ilkay Gundogan, prezentat oficial la Barcelona

Anunțul că Ilkay Gundogan este noul jucător al Barcelonei a fost făcut pe site-ul oficial al clubului blaugrana. Mijlocașul german a semnat un contract valabil pe două sezoane cu Barcelona. Gundogan are o clauza de reziliere a înțelegerii de 400 de milioane de euro, anunță Fabrizio Romano.

De asemenea, jurnalistul italian Fabrizio Romano a menționat faptul că Gundogan a ales să semneze cu Barcelona, deși Manchester City a făcut eforturi pentru ca mijlocașul să rămână în continuare pe Etihad. În sezonul trecut, Ilkay Gundogan a fost unul dintre cei mai importanți jucători din lotul lui Manchester City. Germanul a bifat 51 de meciuri pentru „cetățeni”, reușind să marcheze 11 goluri și să ofere șapte asisst-uri.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:00 AS Roma – Bayer Leverkusen 0-2 şi Marseille – Atalanta 1-1! Meciuri nebune în semifinalele Europa League şi Conference League 2
mai
23:54
EXCLUSIVVictor Piţurcă, discurs neaşteptat despre Elias Charalambous după ce FCSB a devenit campioană: „Nu ştiu cine e, nu-l cunosc!”
2
mai
23:48
VIDEOCăpitanul lui PAOK, discurs motivaţional în jurul unei icoane! Imagini superbe din vestiarul jucătorilor lui Răzvan Lucescu
2
mai
23:25
Hakan Calhanoglu a pus mâna pe telefon şi l-a sunat pe Elias Charalambous, după a petrecut pe manele titlul câştigat cu Inter
2
mai
23:13
„Bani? Nu primesc foarte mulţi bani aici” Siyabonga Ngezana a vorbit în Africa de Sud despre salariul de la FCSB
2
mai
22:18
Românii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Trei români joacă vineri, LIVE în AntenaPLAY
2
mai
22:15
„Nu l-am sunat pe Gigi Becali că nu am fost în halul ăla de beat!” Tamaş, dezvăluiri colosale: „Aoleu, iar s-a îmbătat Găbiță!”
2
mai
22:08
Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY
2
mai
21:50
România s-a calificat în finală la Campionatul European de gimnastică de la Rimini. Alte trei finale pe aparate pentru tricolore
2
mai
21:40
Claudiu Keşeru, categoric după ce FCSB a cucerit titlul: „E momentul să plece”. Ce şanse le dă roş-albaştrilor în Europa
Vezi toate știrile
Citește și