Închide meniul

Noua senzație a fotbalului turc, aproape de Barcelona. Arda Guler poate ajunge sub comanda lui Xavi

Alex Ioniță Publicat: 30 iunie 2023, 16:58

Reclamă
Noua senzație a fotbalului turc, aproape de Barcelona. Arda Guler poate ajunge sub comanda lui Xavi

Noua senzație a fotbalului turc, aproape de Barcelona

Arda Guler, la finalul unui meci, în tricoul lui Fenerbahce / Profimediaimages

Noua senzație a fotbalului turc, aproape de Barcelona. Fotbalistul celor de la Fenerbahce, Arda Guler, este una dintre țintele catalanilor, din această perioadă de mercato.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Potrivit informațiilor oferite de sport.es, Barcelona este aproape să îl transfere pe tânărul jucător. Pentru a realiza transferul, directorul sportiv al grupării „blaugrana”, Deco, ar fi zburat la Istanbul, pentru a negoica cu oficialii lui Fenerbahce.

Noua senzație a fotbalului turc, aproape de Barcelona. Jucătorul are o clauză de 17,5 milioane de euro

Oficialii lui Fenerbahce i-au fixat o clauză jucătorului de 17,5 milioane de euro. Totuși, acest preț este unul rezonabil pentru Barcelona. Potrivit sursei citate anterior, cele două cluburi s-ar fi înțeles asupra prețului fotbalistului, dar mutarea nu a fost momentan oficializată.

Totuși, chiar dacă Barcelona ar rezolva transferul, Guler ar urma să ajungă în La Liga abia în sezonul 2024/2025. Catalanii doresc să îl mai lase pe fotbalist un sezon în Turcia, pentru ca acesta să evolueze în continuare, sub comanda lui Ismail Kartal, la Fenerbahce.

Arda Guler a intrat în atenția Barcelonei datorită evoluțiilor excepționale. Acesta este un mijlocaș ofenisv în vârstă de 18 ani, care a devenit rapid unul dintre cei mai importanți jucători din lotul lui Fener. În acest sezon, Guler a jucat 35 de meciuri pentru formația turcă și a reușit să înscrie de 6 ori. De asemenea, a oferit 7 pase decisive.

Reclamă

În momentul de față, tânărul fotbalist turc este cotat la 15 milioane de euro, conform site-ului de specialitate Transfermarkt. În cariera sa, Arda Guler a mai jucat la echipa de juniori a celor de la Genclerbirligi. De la formația din Ankara a ajuns în lotul lui Fenerbahce, unde a jucat inițial pentru echipa de juniori a clubului.

A debutat pentru Fenerbahce în luna august a anului 2021. Atunci, a intrat în minutul 87, într-o partidă cu Antalyaspor, câștigată de către formația din Istanbul cu scorul de 2-0. La 2 minute după intrarea pe teren, Guler a reușit să ofere o pasă de gol pentru Zajc, care a marcat fără probleme în poarta apărată de Boffin.

Ilkay Gundogan, prezentat oficial la Barcelona

Anunțul că Ilkay Gundogan este noul jucător al Barcelonei a fost făcut pe site-ul oficial al clubului blaugrana. Mijlocașul german a semnat un contract valabil pe două sezoane cu Barcelona. Gundogan are o clauza de reziliere a înțelegerii de 400 de milioane de euro, anunță Fabrizio Romano.

Reclamă 4 / 0/3

De asemenea, jurnalistul italian Fabrizio Romano a menționat faptul că Gundogan a ales să semneze cu Barcelona, deși Manchester City a făcut eforturi pentru ca mijlocașul să rămână în continuare pe Etihad. În sezonul trecut, Ilkay Gundogan a fost unul dintre cei mai importanți jucători din lotul lui Manchester City. Germanul a bifat 51 de meciuri pentru „cetățeni”, reușind să marcheze 11 goluri și să ofere șapte asisst-uri.

Barcelona a pus o clauză de 400 de milioane de euro unui tânăr de 18 ani

Barcelona a pus o clauză de 400 de milioane de euro unui tânăr de 18 ani. Mikayil Faye a fost transferat de catalani de la NK Kustosija, formaţie din liga secundă din Croaţia. Tânărul de 18 ani din Senegal a impresionat în prima jumătate a anului, iar catalanii îl vor aduce pe Camp Nou din această vară.

Mai mult, potrivit jurnalistului italian menționat anterior, Faye va avea o clauză de reziliere de 400 de milioane de euro, o sumă uriaşă ţinând cont de faptul că vorbim de un tânăr de 18 ani transferat din al doilea eşalon fotbalistic din Croaţia.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
1
mai
0:06
Mihai Stoica nu s-a putut abţine şi i-a dat replica lui Tudorel Stoica: „Oameni pe care i-ai idolatrizat te desconsideră total!”
23:55 VIDEOCoventry – Ipswich 1-2, în AntenaPLAY. Oaspeţii au urcat pe loc de promovare directă în Premier League! Cum arată clasamentul 23:50 Mutarea de geniu făcută de Thomas Tuchel în Bayern – Real Madrid! Bavarezii au întors scorul după numai 12 minute 23:37 Bayern Munchen – Real Madrid 2-2. „Dublă” Vinicius şi răsturnări de scor! Meci de senzaţie pe Allianz Arena! 23:20 Basarab Panduru a făcut o criză de râs când a văzut clipul de prezentare cu Dan Petrescu: „Nu aş fi făcut niciodată aşa ceva” 23:00 „Foarte tare m-am simţit sabotat de Steaua!” Mircea Lucescu, dezvăluiri din culise despre marea lovitură primită în carieră 22:50 Vinicius Jr a deschis scorul în Bayern Munchen – Real Madrid după o fază splendidă! Assist de senzaţie al lui Toni Kroos! 22:23 Conducerea Rapidului a confirmat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu în Giuleşti: „Ne dorim”! De ce depinde lovitura verii 22:11 Suspendare uriaşă primită de Hakim Abdallah, după ce l-a băgat în spital pe Romario Benzar! Lovitură primită de Dinamo 21:35 Handbaliştii de la Dinamo s-au calificat în Turneul Final Four al European League! Performanţă de senzaţie, după 20 de ani! Vezi toate știrile
Citește și