Închide meniul

Marco Asensio semnează cu PSG, după despărțirea de Real Madrid

Dan Roșu Publicat: 4 iunie 2023, 12:29

Marco Asensio semnează cu PSG, după despărțirea de Real Madrid

Marco Asensio semnează cu PSG, după despărțirea de Real Madrid

Marco Asensio, în tricoul lui Real Madrid / Profimedia Images

  • Marco Asensio e cotat la 25 de milioane de euro
  • Asensio are 27 de ani

Marco Asensio semnează cu PSG, după despărțirea de Real Madrid. Anunțul a fost făcut de cunoscutul jurnalist Fabrizio Romano, care susține că cele două părți s-au înțeles deja.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Jucătorul de 27 de ani cotat la 25 de milioane de euro va semna cu PSG săptămâna viitoare un contract valabil până în vara lui 2027.

Reclamă

Marco Asensio semnează cu PSG, după despărțirea de Real Madrid

Înainte de a ajunge la o înțelegere cu PSG, agentul jucătorului, Jorge Mendes, a avut discuții și cu Aston Villa. Decizia i-a aparținut evident fostului fotbalist al lui Real Madrid.

Spaniolul se poate lăuda cu multe trofee câștigate alături de Real Madrid: vorbim de trei titluri în La Liga, o Cupă a Spaniei, două Supercupe ale Spaniei, trei Ligi ale Campionilor, trei Supercupe ale Europei și patru Campionate Mondiale ale Cluburilor.

Reclamă

Mesajul de adio al lui Marco Asensio

”Dragi madrileni, astăzi mă adresez vouă cu un nod în gât și un amalgam de sentimente. Încă de mic, Real Madrid s-a transformat în pasiunea mea, în visul meu. Și am avut privilegiul de a face acest vis să devină realitate de-a lungul acestor ani minunați.

Vreau să profit de oportunitate pentru a-mi exprima recunoștința față de Real Madrid, față de președintele său, față de conducere, antrenori și față de toate persoanele care muncesc fără încetare în spatele scenei pentru a face clubul acesta atât de special.

De asemenea, vreau să le mulțumesc și coechipierilor mei, alături de care am luptat, dar nu îi pot uita nici pe minunații fani, care sunt sufletul și motorul clubului. Pasiunea voastră, sprijinul și dragostea necondiționată sunt cele care ne fac să dăm totul în fiecare meci.

Reclamă 4 / 0/3

Cu toate astea, trebuie să iau o decizie dificilă. Am decis să fac un pas în cariera mea. Vă mulțumesc, dragi madrileni, pentru sprijinul vostru necondiționat”, a spus Marco Asensio.

Asensio a petrecut 7 sezoane în tricoul „galacticilor”, timp în care a jucat 285 de meciuri pentru Real Madrid, marcând 61 de goluri şi oferind 32 de pase de gol.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
19:54 Englezii nu îi dau României nicio şansă la EURO 2024! Verdict dur pentru grupa „tricolorilor” 19:11 CSM Bucureşti – Dunărea Brăila 35-35! „Thriller” în Liga Naţională de handbal! Brăilencele au reuşit o revenire de senzaţie 18:51 Victor Angelescu, dezvăluire de ultimă oră în scandalul materialelor pirotehnice: „Ştiam că fanii dau cu torţe cu FCSB” 18:50 Sandro Tonali, acuzat de Federaţia Engleză că a pariat din nou! De câte ori a încălcat regulamentul după transferul la Newcastle 18:12 Reacţie categorică a presei din Scoţia, după anunţul făcut de Ianis Hagi: „Este impresionant” 18:00 Tudorel Stoica a reacţionat după declaraţiile lui Gică Hagi despre fiul său, Ianis: „A exagerat, îi face rău băiatului lui” 17:42 Dani Alves şi Robinho, desfiinţaţi de un fost coechipier: „Dacă îi făceau asta fiicei mele, nu mai eram la interviu acum” 16:59 Irina Begu s-a calificat în sferturile de finală din Antalya! Românca, fără set pierdut de la revenirea în circuit 16:57 Bocciu şi ceilalţi doi ultraşi ai Rapidului rămân în arest! Decizia de ultimă oră a instanţei 16:43 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 28 martie Vezi toate știrile
Pe același subiect
Gică Hagi a fost la baza lui Real Madrid, înainte de Columbia - România
Fotbal • 27 mart., 21:47
Gică Hagi a fost la baza lui Real Madrid, înainte de Columbia – România: „M-am întâlnit cu Ancelotti!”
Vinicius a izbucnit în lacrimi la conferinţa de presă!
La Liga • 25 mart., 18:40
FOTO
Vinicius a izbucnit în lacrimi la conferinţa de presă! Motivul pentru care starul brazilian nu a mai rezistat
Kylian Mbappe a spus ce se întâmplă în prezent la PSG, după ce s-a aflat că merge la Real
La Liga • 24 mart., 15:47
„Voi ajunge la EURO cu mintea limpede” Kylian Mbappe a spus ce se întâmplă în prezent la PSG, după ce s-a aflat că merge la Real!
Endrick, viitorul atacant de la Real Madrid, a marcat pe Wembley primul gol pentru naţionala Braziliei, la doar a treia selecţie
Fotbal extern • 23 mart., 22:59
Endrick, viitorul atacant de la Real Madrid, a marcat pe Wembley primul gol pentru naţionala Braziliei, la doar 17 ani
Când va fi anunţat transferul lui Kylian Mbappe la Real Madrid
La Liga • 23 mart., 14:31
Când va fi anunţat transferul lui Kylian Mbappe la Real Madrid. Adevăratul motiv pentru care starul lui PSG a amânat momentul