Închide meniul

Presa internaţională anunţă că Marco Asensio va pleca de la Real Madrid la PSG

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 27 mai 2023, 8:45

Presa internaţională anunţă că Marco Asensio va pleca de la Real Madrid la PSG

Marco Asensio poate pleca de la Real Madrid la PSG

Profimedia

Presa internaţională anunţă că Marco Asensio va pleca de la Real Madrid la PSG. Asensio a petrecut 7 sezoane în tricoul „galacticilor”, timp în care a jucat 285 de meciuri pentru Real Madrid, marcând 61 de goluri şi oferind 32 de pase de gol.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mai multe publicaţii spaniole au anunţat, vineri, că internaţionalul spaniol Marco Asensio, în vârstă de 27 de ani (35 de selecţii, 2 goluri), va pleca de la Real la finalul sezonului, după şapte ani petrecuţi la club. ESPN a făcut din PSG destinaţia sa probabilă.

Presa internaţională anunţă că Marco Asensio va pleca de la Real Madrid la PSG

Potrivit site-ului american, Asensio se află în „discuţii avansate” cu clubul din capitala Franţei, ştiut fiind faptul că oferta pariziană ar fi, în ochii jucătorului, cea mai „tentantă” în comparaţie cu cele de la Aston Villa, Juventus şi AC Milan. Jucătorul este reprezentat de Jorge Mendes, despre care se ştie că este un apropiat al lui Luis Campos, director sportiv la PSG, scrie news.ro.

Agentul portughez ar mai fi încercat să plaseze la Paris un alt jucător al său, mijlocaşul uruguayan Manuel Ugarte (Sporting CP). Format la Mallorca, Marco Asensio s-a transferat la madrileni în 2015, ajungând pe Bernabeu abia după un sezon de împrumut la Espanol Barcelona.

A jucat 285 de meciuri pentru Real Madrid, marcând 61 de goluri şi oferind 32 de pase de gol. Asensio a jucat de patru ori împotriva lui PSG (3 victorii, 1 înfrângere – 0 goluri, 1 assist).

Jude Bellingham, transferul „galactic” de 100 de milioane de euro pe care îl face Real Madrid

Jude Bellingham este transferul „galactic” de 100 de milioane de euro pe care îl face Real Madrid în această vară. Florentino Perez ar fi ajuns la un acord total cu oficialii Borussiei Dortmund. Presa din Spania anunţă că s-a ajuns Real Madrid şi Borussia Dortmund au bătut palma pentru transferul internaţionalului englez Jude Bellingham, în vârstă de 19 ani.

Reclamă

După ce a ratat titlul în La Liga şi finala Ligii Campionilor, Real Madrid caută să facă transferuri de senzaţie pentru sezonul următor. Şi plănuiesc să dea o mare lovitură pe piaţa transferurilor. Potrivit Marca, madrilenii au aproape finalizată semnarea lui Jude Bellingham de la Borussia Dortmund.

Mijlocaşul central a arătat un nivel impresionant de maturitate de când a ajuns în Germania, în 2020, şi se află în vizorul mai multor cluburi de top din Europa, anunţă news.ro. Se vorbeşte despre un contract valabil pe o perioadă de şase ani şi de o o sumă de transfer de aproximativ 100 de milioane de euro.

Bellingham este aproape de a pleca pe Santiago Bernabeu din postura de campion al Germaniei. Borussia Dortmund are nevoie de o victorie în ultima etapă din Bundesliga, cu Mainz, pentru a cuceri titlul, primul după o pauză de 11 ani şi al 9-lea din istoria clubului. E pe punctul de a încheia supremaţia lui Bayern Munchen.

Reclamă 4 / 0/3

În această ediţie din Bundesliga, Bellingham a marcat 8 goluri şi a oferit 5 pase decisive. A impresionat şi în Champions League, acolo unde a reuşit 4 goluri şi un assist în 7 partide. Tânărul mijlocaş mai are 2 goluri şi o pasă decisivă în Cupa Germaniei.

Recomandări
  • Presa internaţională anunţă că Marco Asensio va pleca de la Real Madrid la PSG
  • Asensio a petrecut 7 sezoane în tricoul „galacticilor”

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
19
apr.
23:55
VIDEORafa Mujica, un nou gol în AntenaPLAY. Atacantul dorit de Gigi Becali a marcat în Rio Ave – Arouca 1-1, din Liga Portugal
19
apr.
23:47
„E incredibil” Ce a remarcat Mihai Stoica la Gică Hagi după Farul – CFR Cluj 5-1
19
apr.
23:40
Formula 1: Cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei, LIVE pe Antena 3 CNN și LIVE STREAM în AntenaPLAY (06:00)
19
apr.
23:32
„Ce ar spune Dan Petrescu după ce aţi primit 5 goluri de la Farul?” Cristi Manea a cedat şi şi-a anunţat plecarea de la CFR Cluj
19
apr.
23:30
Palermo – Parma 0-0 în AntenaPLAY. Dennis Man şi Valentin Mihăilă s-au întrecut în ratări!
19
apr.
23:23
Mario Camora, devastat după Farul – CFR Cluj 5-1! Mesaj dur către colegi: „Să le fie ruşine tuturor, să nu ieşim din casă”
19
apr.
23:07
Gică Hagi a dezvăluit de ce a renunţat la Constantin Budescu: „Ştie că e un hotel frumos la Mamaia!”. Anunţ după Farul – CFR 5-1
19
apr.
22:59
Răspunsul lui Louis Munteanu atunci când a fost întrebat de interesul FCSB-ului şi al Rapidului! Ce a spus vedeta lui Gică Hagi
19
apr.
22:46
Ionuţ Cojocaru, noul star al lui Gică Hagi. „Dublă” şi assist în Farul – CFR Cluj 5-1: „Un meci formidabil! Asta trebuie să fac”
19
apr.
22:33
Farul a ajuns pe locul 2 în Liga 1, CFR Cluj a căzut pe 4 după umilinţa de la Ovidiu! Cum arată acum clasamentul în play-off
Vezi toate știrile
Citește și