Închide meniul

Marcus Thuram a fost propus la Barcelona! Lilian Thuram, în extaz: „Ar fi un vis să-l văd acolo!”

Alexandru Ivan Publicat: 25 februarie 2023, 10:30

Marcus Thuram a fost propus la Barcelona! Lilian Thuram, în extaz: „Ar fi un vis să-l văd acolo!

Marcus Thuram este fiul lui Lilian Thuram, campion mondial cu Franța în 1998

Marcus Thuram celebrează un gol reușit pentru Monchengladbach împotriva lui Bayern / Profimedia

  • Marcus Thuram a fost propus la Barcelona
  • Lilian Thuram, în extaz

Marcus Thuram, fiul legendarului Lilian Thuram, a fost propus la Barcelona. Fotbalistul care a făcut parte din lotul Franței pentru CM 2022 din Qatar rămâne liber de contract la vară, iar agenții săi vor să-l aducă în Catalonia, la actualul lider din La Liga.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Marcus Thuram e în prezent la Borussia Monchengladbach, dar clubul german a confirmat deja că fotbalistul francez va pleca liber de contract la sfârșitul acestui sezon. Mundo Deportivo scrie că situația sa este monitorizată de mai multe cluburi importante, printre care PSG, Atletico Madrid, Chelsea, Manchester United, dar și Barcelona.

Marcus Thuram, propus la Barcelona

Thuram ar prefera însă să ajungă pe Camp Nou. Impresarii săi au luat deja legătura cu șefii Barcelonei, încercând să-i convingă să-i facă o ofertă jucătorului de 25 de ani.

Reclamă

Tatăl său, Lilian Thuram, a jucat timp de două sezoane la Barca, 2006-2007 și 2007-2008, și e încântat de posibilitatea să-și vadă fiul la fostul său club: „Dacă îmi dai contractul, acum îl semnez! Să-mi văd fiul la Barcelona e un vis, acest club este visul oricărui fotbalist!”, a spus Lilian Thuram recent, într-o vizită în Catalonia.

Principalul motiv pentru care șefii Barcelonei sunt deschiși la posibilitatea semnării lui Marcus Thuram e faptul că acesta ar veni liber de contract, ceea ce reprezintă un plus imens, ținând cont de situația financiară încă delicată de la club. De asemenea, Xavi ar aprecia versatilitatea lui Marcus Thuram, care poate evolua în centrul atacului, dar și în benzi.

Reclamă

Cifrele lui Marcus Thuram

În acest sezon, Marcus Thuram are 14 goluri și patru assist-uri în 23 de partide pentru Monchengladbach în toate competițiile.

În Germania evoluează din 2019, când a sosit de la Guingamp, pentru nouă milioane de euro. A mai fost legitimat la Socheaux și ACBB Youth.

La naționala Franței, Marcus Thuram a strâns nouă partide. Cota sa pe tansfermarkt.com este de 32 de milioane de euro.

Reclamă 4 / 0/3

Thuram a participat cu Franța la CM 2022 din Qatar

Marcus Thuram a făcut parte din lotul convocat de Dider Deschamps pentru Mondialul din Qatar. Franța a ajuns până în finală, pierdută însă în fața Argentinei.

Thuram a prins cele mai multe minute chiar în ultimul act, când a fost introdus înainte de pauză în locul lui Ousmane Dembele. A reușit o pasă de gol la una dintre reușitele lui Kylian Mbappe.

Tatăl lui Marcus, Lilian Thuram, este campion mondial cu Franța în 1998 și campion european în 2000.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:35 Simona Halep nu va participa la Stuttgart! Anunţul organizatorilor turneului din Germania 23:35 Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul! 23:01 FotoHoraţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se! 23:01 Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine” 22:16 VideoCampioana europeană Mihaela Cambei e gata să dea lovitura la Cupa Mondială de haltere, LIVE în AntenaPLAY! Cum se pregăteşte 22:15 Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024 21:50 Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30, AntenaPLAY), duel pentru sferturile de finală de la WTT Champions Incheon 2024 21:37 VideoAlimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor 21:29 Cum a trăit Toto Wolff momentul în care Lewis Hamilton i-a spus că pleacă la Ferrari: „Cred că a fost dificil pentru el” 20:30 Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune! Vezi toate știrile
Pe același subiect
Atletico - Barcelona
Fotbal extern • 17 mart., 23:58
Atletico Madrid – Barcelona 0-3! Manchester United s-a calificat în semifinalele FA Cup după 4-3 cu Liverpool
Ermal Krasniqi a ajuns la Barcelona
Extra • 17 mart., 16:37
FOTO
Ermal Krasniqi a ajuns la Barcelona! Frumoasa sa soție a postat imaginea care a surprins pe toată lumea
Un nou duel între PSG și Barcelona, în sferturile UEFA Champions League
Liga Campionilor • 15 mart., 13:38
Un nou duel între PSG și Barcelona, în sferturile UEFA Champions League. Mbappe și vedetele lui Xavi, gata de spectacol
Xavi a venit cu un răspuns acid pentru contestatari, după Barcelona - Napoli 3-1
Liga Campionilor • 13 mart., 8:02
Xavi, răspuns acid pentru contestatari după Barcelona – Napoli 3-1: „Ne-au spus că suntem bufonii Ligii! Acum, ce facem?”
Barcelona a scris istorie în meciul cu Napoli
Liga Campionilor • 12 mart., 23:25
Barcelona a scris istorie în meciul cu Napoli! Xavi a titularizat doi puşti pentru a ataca sferturile Champions League