Închide meniul

CM 2022 | Gigi, te uiți? :) Didier Deschamps a făcut două schimbări înainte de pauză, în finala CM! Giroud, un car de nervi după ce a fost înlocuit

Reclamă

Cosmin Cioboată Publicat: 18 decembrie 2022, 18:13

CM 2022 | Gigi, te uiți? :) Didier Deschamps a făcut două schimbări înainte de pauză, în finala CM! Giroud, un car de nervi după ce a fost înlocuit

Franța, condusă de Argentina cu 2-0, în finala Campionatului Mondial

Franța, condusă de Argentina cu 2-0, în finala Campionatului Mondial / Profimedia

Gigi, te uiți? Didier Deschamps a făcut două schimbări înainte de pauză, în finala Campionatului Mondial din Qatar, dintre Argentina și Franța. Selecționerul campioanei mondiale en-titre n-a mai suportat și i-a înlocuit pe Olivier Giroud și Ousmane Dembele, în minutul 40.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În locul celor doi, pe teren au intrat Marcus Thuram și Randal Kolo Muani.

CM 2022 | Gigi, te uiți? Didier Deschamps a făcut două schimbări înainte de pauză, în finala CM!

În minutul 40, Argentina conducea cu 2-0 după golurile marcate de Lionel Messi și Angel Di Maria, în minutele 23 și 36.

Franța a fost de nerecunoscut pe faza ofensivă. Kylian Mbappe și colegii din linia de atac n-au trimis vreun șut spre poarta lui Emiliano Martinez. Este prima oară, într-o repriză a unei finale de Campionat Mondial, când o echipă nu trimite niciun șut pe poartă, din 1966, de când sunt înregistrate aceste statistici.

Statistici horror pentru Franța, la pauza finalei cu Argentina
Statistici horror pentru Franța, la pauza finalei cu Argentina / Flashscore

Didier Deschamps n-a mai așteptat pauza și a efectuat două schimbări ofensive înainte de intrarea la vestiare.

Reclamă

Olivier Giroud a fost extrem de supărat în momentul înlocuirii. Atacantul de 36 de ani, de la AC Milan, a părăsit terenul fără să se grăbească și și-a salutat colegii de pe bancă complet debusolat.

CM 2022 | Lionel Messi a stabilit un record senzațional, după golul marcat în finala Campionatului Mondial!

Lionel Messi a stabilit un record senzațional, după golul marcat în finala Campionatului Mondial! Căpitanul Argentinei a deschis scorul în meciul de „5 stele” din Qatar. Messi a deblocat tabela, din penalty, în minutul 23 al duelului cu Franța.

Reclamă 4 / 0/3

Angel Di Maria a fost faultat în careu de Ousmane Dembele, iar arbitrul central Szymon Marciniak a dictat lovitură de la 11 metri.

Ca de obicei, Lionel Messi și-a asumat responsabilitatea și a executat. Starul sud-american l-a învins pe Hugo Lloris cu un șut în stânga portarului francez și a declanșat fiesta în tribune, printre fanii argentinieni.

În urma golului din finală, Lionel Messi a stabilit un record fabulos. Atacantul de 35 de ani a devenit primul jucător din istorie care înscrie în faza grupelor, în optimile de finală, sferturile de finală, semifinala și finala unei ediții de Campionat Mondial. Messi a marcat 6 goluri la Mondialul din Qatar.

Messi a ajuns la 97 de goluri marcate pentru naționala Argentinei, la cea de-a 172-a apariție în tricoul „Pumelor”. Dintre acestea, starul sud-american a marcat de 12 ori la turneele finale de la Campionatul Mondial.

Per total, la turneele majore alături de Argentina, Lionel Messi a înscris 25 de goluri. Căpitanul „Pumelor” l-a egalat pe Ronaldo Nazario.

Reclamă

 

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
26
apr.
23:50
VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League
26
apr.
23:28
„E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic!
26
apr.
23:20
UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!”
26
apr.
23:12
„Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare!
26
apr.
23:01
Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!”
26
apr.
23:00
„Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare!
26
apr.
22:40
Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!”
26
apr.
22:32
„Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”!
26
apr.
22:11
„V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid
26
apr.
22:05
Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia!
Vezi toate știrile
Citește și