Închide meniul

Marius Lăcătuș a analizat transferul lui Horațiu Moldovan la Atletico Madrid. Verdictul legendei: „Nu cred că vor fi probleme”

Reclamă

Alex Ioniță Publicat: 19 ianuarie 2024, 20:37

Marius Lăcătuș a analizat transferul lui Horațiu Moldovan la Atletico Madrid. Verdictul legendei: Nu cred că vor fi probleme”

Marius Lăcătuș a analizat transferul lui Horațiu Moldovan la Atletico Madrid

Horaţiu Moldovan, în tricoul Rapidului / Hepta

Marius Lăcătuș a analizat transferul lui Horațiu Moldovan la Atletico Madrid. Jucătorul legendar al echipei Steaua București a vorbit despre următorul transfer uluitor din fotbalul românesc.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Oficialii formației din capitala Spaniei îi vor plăti clauza de reziliere lui Moldovan, care este legitimat în prezent la Rapid. Astfel, în conturile lui Dan Șucu va intra suma de 800.000 de euro. Portarul echipei naționale urmează să plece din Giulești după duelul cu FCU Craiova, primul meci oficial pentru cele două echipe din anul 2024.

Marius Lăcătuș a analizat transferul lui Horațiu Moldovan la Atletico Madrid. Fostul atacant crede că portarul va fi utilizat de Diego Simeone

Fostul atacant este de părere că Horațiu Moldovan va putea juca la Atletico Madrid, chiar dacă echipa se află la cel mai înalt nivel. Marius Lăcătuș și-a motivat argumentul și a menționat faptul că portarul echipei naționale poate fi utilizat în meciurile din Cupa Spaniei, sau chiar și în partidele din campionat, în cazul în care Diego Simeone va decide să îl utilizeze.

De asemenea, Lăcătuș a menționat faptul că Moldovan nu va avea probleme și că va fi, cu siguranță, convocat de Edi Iordănescu, la Campionatul European din vara acestui an, care va avea loc în Germania.

”Nu cred că riscă absolut nimic. Odată ce ai ajuns la Atletico Madrid, în mod cert vei avea posibilități de a juca. Fie că e vorba despre meciurile de Cupă, chiar și în campionat, dacă Simeone va considera că trebuie folosit. Nu cred că vor fi probleme în perspectiva Campionatului European”, a spus Marius Lăcătuș, la digisport.ro.

Reclamă

Mircea Lucescu, entuziasmat după ce a aflat că Horaţiu Moldovan merge la Atletico Madrid. Mesajul transmis de cel mai titrat antrenor român

Mircea Lucescu e entuziasmat după ce a aflat că Horaţiu Moldovan merge la Atletico Madrid. „Il Luce” a fost circumspect, aşteptând ca mutarea să devină oficială, dar a remarcat că este ceva extraordinar pentru fotbalul românesc.

Mircea Lucescu pune aceste transferuri uriaşe pe seama faptului că România a reuşit să se califice la EURO 2024. Recent, Radu Drăguşin a semnat şi el cu Tottenham, devenind cel mai scump jucător român din istorie.

„Eu n-am convingerea că se face. Nu m-a sunat Simeone. Nu putem spune nimic până nu suntem siguri că se duce acolo. Ar fi extraordinar pentru fotbalul românesc.

Reclamă 4 / 0/3

Mai mult decât calificarea la EURO e important ce se întâmplă după. Lumea fotbalului e interesată de jucătorii români”, a declarat Mircea Lucescu în exclusivitate pentru AntenaSport.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:05 Gică Hagi, discurs uriaş după ce FCSB a câştigat campionatul: „Trebuie să vorbim mai puţin şi să-i felicităm!” 27
apr.
23:33
VideoJucătorii de la FCSB au întrerupt conferința lui Charalambous și au declanșat nebunia: „Campionii, campionii!”
27
apr.
23:18
„Sunt antrenor de marcă!” Gigi Becali, reacţie savuroasă după triumful FCSB-ului: „Mă întorc la muls oile acum!”
27
apr.
23:16
Florinel Coman, după titlul cucerit de FCSB după 9 ani: „Golul lui Băluţă a fost cel mai emoţionant”
27
apr.
23:14
Octavian Popescu l-a imitat pe „Dodel” Tănase după ce FCSB a câștigat titlul: „Bravo vouă, bă!”
27
apr.
23:00
Gigi Becali, propunere în direct pentru Florinel Coman, după ce FCSB a devenit campioană: „Trebuie să discut cu el!”
27
apr.
22:51
Mihai Stoica, plin de sânge în peluză după ce FCSB a câștigat titlul! Imagine uluitoare cu oficialul roș-albaștrilor
27
apr.
22:43
Gigi Becali a anunţat primul jucător de pe lista de transferuri de la FCSB. Ce a spus despre Denis Alibec, Kiki şi Louis Munteanu
27
apr.
22:42
Gigi Becali nu le-a uitat pe rivalele Rapid şi Dinamo! Prima reacţie, după ce FCSB a devenit campioană: „Nu mă interesează!”
27
apr.
22:31
FotoNebunie pe Arena Națională după ce FCSB a câștigat titlul! Imagini de senzație cu noii campioni ai României
Vezi toate știrile
Citește și