Închide meniul
EXCLUSIV

Mircea Lucescu, entuziasmat după ce a aflat că Horaţiu Moldovan merge la Atletico Madrid: „Extraordinar pentru fotbalul nostru”

Reclamă

Bogdan Stănescu Publicat: 19 ianuarie 2024, 20:01

Mircea Lucescu, entuziasmat după ce a aflat că Horaţiu Moldovan merge la Atletico Madrid: „Extraordinar pentru fotbalul nostru

Mircea Lucescu, entuziasmat după ce a aflat că Horaţiu Moldovan merge la Atletico Madrid

Mircea Lucescu, în timpul unei conferinţe de presă / Profimedia Images

Mircea Lucescu e entuziasmat după ce a aflat că Horaţiu Moldovan merge la Atletico Madrid. „Il Luce” a fost circumspect, aşteptând ca mutarea să devină oficială, dar a remarcat că este ceva extraordinar pentru fotbalul românesc.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mircea Lucescu pune aceste transferuri uriaşe pe seama faptului că România a reuşit să se califice la EURO 2024. Recent, Radu Drăguşin a semnat şi el cu Tottenham, devenind cel mai scump jucător român din istorie.

Mircea Lucescu, entuziasmat după ce a aflat că Horaţiu Moldovan merge la Atletico Madrid

Eu n-am convingerea că se face. Nu m-a sunat Simeone. Nu putem spune nimic până nu suntem siguri că se duce acolo. Ar fi extraordinar pentru fotbalul românesc.

Mai mult decât calificarea la EURO e important ce se întâmplă după. Lumea fotbalului e interesată de jucătorii români”, a declarat Mircea Lucescu în exclusivitate pentru AntenaSport.

Florin Prunea a rămas mască atunci când a aflat că Horaţiu Moldovan semnează cu Atletico Madrid: „E o surpriză mare”

Florin Prunea a rămas mască atunci când a aflat că Horaţiu Moldovan semnează cu Atletico Madrid. Fostul portar al echipei naționale a vorbit despre noua mutare spectaculoasă din fotbalul românesc.

Reclamă

După cum a anunțat agentul Arcadie Zaporojanu, în exclusivitate pentru AntenaSport, Horațiu Moldovan va semna cu Atletico Madrid în cel mai scurt timp. Oficialii formației din Spania îi vor plăti clauza portarului, de 800.000 de euro și îi vor oferi un salariu de 800.000 de euro pentru primul sezon, pentru un contract de 4 ani și jumătate. De asemenea, salariul acestuia ar urma să crească cu suma de 180.000 de euro, după fiecare an petrecut la echipa lui Diego Simeone.

După ce a aflat despre oferta celor de la Atletico Madrid, pentru Horațiu Moldovan, Florin Prunea s-a declarat surprins de oportunitatea pe care o are portarul echipei naționale. Fostul internațional a vorbit și despre posibilitatea ca actualul goalkeeper de la Rapid să joace la formația din capitala Spaniei, a cărei poartă este apărată, în momentul de față, de celebrul Jan Oblak.

E greu să refuzi Atletico”

”Este o surpriză mare, mai ales la ce portari are Atletico. Nici Betis nu are portari răi, Bravo și cel care este titular (n.r. Rui Silva), sunt doi portari cu sute de meciuri în La Liga. 

Reclamă 4 / 0/3

Să te duci acolo (n.r. la Atletico Madrid), înseamnă că se renunță la Grbic. O să fie doi portari care se vor întâlni și la turneul final, pentru că și Oblak e calificat și va apăra și el. Sigur, prima șansă o va avea Oblak, este căpitan, apără de mult timp și este unul dintre cei mai buni portari din lume. Gafele sunt trecătoare, toți greșesc. El este unul dintre primii cinci portari din lume, e greu să îl dai la o parte. 

Dacă ar avea și Betis, și Celtic, eu cred că ar alege echipa unde ar putea juca. E greu să refuzi Atletico”, a spus Florin Prunea, la digisport.ro.

Cristiano Bergodi l-a sfătuit pe Horaţiu Moldovan să aleagă La Liga, dacă va pleca de la Rapid

Cristiano Bergodi speră ca portarul naţionalei României să rămână în Giuleşti până la finalul sezonului.

„Dacă pleacă? Până nu semnează, el este portarul nostru. El rămâne portarul nostru. Dacă se întâmplă, probabil că suntem și noi în căutare. Am căutat cu scoutingul, dar vedem dacă pleacă Horațiu.

Moral, el nu are nicio problemă. El nu se face râs. Nu îi scade concentrarea că poate pleca. El are încredere, e bine. E o pierdere, dar eu nu pot să fac nimic, dacă există această clauză.

Mă bazez pe el, dar vom vedea. Eu l-am sfătuit să rămână aici. El joacă într-o echipă care e în lupta pentru titlu. El cunoaște campionatul, iar în străinătate nu se știe niciodată. Eu l-am sfătuit.

Betis și Celtic? Eu Betis aș alege. E un campionat mai important în La Liga. Nu se poate face comparație. Dacă ar fi să aleg, aș alege Spania”, a spus Cristiano Bergodi la conferinţa de presă.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:07 EXCLUSIVDenis Alibec, avertizat de Victor Piţurcă, înainte de revenirea la FCSB: „Va păți exact ca data trecută. De asta să fie convins 8:55 Aryna Sabalenka, revenire senzaţională la Madrid! Campioana en-titre a încheiat seria fabuloasă a lui Danielle Collins 8:30 Lupta dintre Mike Tyson şi Jake Paul va fi considerată meci profesionist 8:22 Dan Petrescu are un contract record la CFR Cluj! Anunţul făcut de Neluţu Varga: „Nu se compară nimeni cu el” 8:14 John Higgins, uriaş la Campionatul Mondial de snooker! E în sferturi după o revenire memorabilă în decisiv. Tabloul complet 7:37 VIDEOBogdan Lobonţ, lăsat cu mâna întinsă de Cristi Săpunaru. Moment ruşinos pentru antrenor, după Rapid – Craiova 1-2 0:09 Costel Gâlcă, după ce echipa lui a învins-o în prelungiri pe Rapid: „Puteam câștiga la 3 goluri diferență” 29
apr.
23:52
Basarab Panduru l-a atacat pe Dan Şucu: „Te faci de râs, te-ai trezit că nu vinzi mobilă aici!”
29
apr.
23:50
VIDEOPreston North End – Leicester City 0-3 a fost în AntenaPLAY. Oaspeţii au făcut spectacol total în Championship
29
apr.
23:41
„Nu trebuie să acordăm atenţie rezultatelor” Bogdan Lobonţ, reacţie surprinzătoare după Rapid – Universitatea Craiova 1-2
Vezi toate știrile
Citește și