Închide meniul

Motivul pentru care Ianis Hagi nu a revenit la Farul, înainte de EURO 2024: „Era huiduit de 200-300 de spectatori”

Dan Roșu Publicat: 4 mai 2024, 20:29

Reclamă
Motivul pentru care Ianis Hagi nu a revenit la Farul, înainte de EURO 2024: „Era huiduit de 200-300 de spectatori

Motivul pentru care Ianis Hagi nu a revenit la Farul, înainte de EURO 2024

Ianis Hagi, în tricoul lui Alaves - Profimedia Images

Motivul pentru care Ianis Hagi nu a revenit la Farul, înainte de EURO 2024 are legătură cu pasul înapoi din punct de vedere fotbalistic, pe care mijlocaşul lui Rangers l-ar fi făcut, dar şi cu felul în care Ianis ar fi fost primit la capioana en-titre a României.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Robert Niţă este cel care susţine şi că de-a lungul timpului, au existat sute de fani ai dobrogenilor care l-au huiduit pe fostul căpitan al Farului, momente greu de digerat pentru Gică Hagi.

Astfel, mijlocaşul de 25 de ani cotat la 2.5 de milioane de euro a ales să încerce să prindă o echipă din La Liga la care să joace după accidentarea dură. Dar nu a fost aşa. Împrumutat la Alaves, unde a jucat 53 de minute în campionat, în 2024.

Motivul pentru care Ianis Hagi nu a revenit la Farul, înainte de EURO 2024

„Nu cred că l-a luat pe Ianis Hagi la Farul înainte de EURO pentru că ar fi fost un mare pas înapoi fotbalistic. Cred că această mutare i-ar fi făcut rău. Domnul Hagi nu cred că a gândit ca părinte, pentru că îl aducea. A gândit ca un mare profesionist.

Eu cred că Ianis are capacitatea de a face un EURO bun. Într-adevăr, e greu fără ritm de joc. Cred că ar fi fost un mare pas înapoi pentru Ianis dacă se întorcea oriunde în România, nu neapărat la domnul Hagi.

Reclamă

Asta doar pentru a juca 3 luni meci de meci. Cred că era un semn de întrebare și pentru cei de la Rangers și pentru eventualele echipe interesate de el care ar fi vrut să îl transfere pe Hagi după EURO

Domnul Hagi, din câte știu, nu se implică în deciziile pe care le ia Ianis Hagi. Doar îl sfătuiește și vine cu niște argumente. Dacă ar fi gândit doar cu inima, l-ar fi adus în secunda 2.

Domnul Hagi a trăit momente la Viitorul când Ianis era huiduit de 200-300 de spectatori. E greu. Gică Hagi, antrenor, manager și patronul echipei cu fiul său în teren. Gândește-te cât de greu poate să fie.

Reclamă 4 / 0/3

Îți dai seama ce putere trebuie să ai și ce puternic este acest om? Eu săream gardul direct. După aceea auzeai: ‘A eșuat, nu a făcut nimic, a venit la echipa lui taică-su ca de obicei’. Ianis e mult peste campionatul nostru. Și e acum într-un campionat de top, în Spania”, a spus Robert Niţă, citat de fanatik.ro.

Marius Şumudică, anunţ despre gafa făcută de Ianis Hagi înainte de EURO 2024

Pe de altă parta, Marius Şumudică nu îşi explică de ce Ianis a acceptat să fie împrumutat la Alaves, fără a avea siguranţa că va juca meci de meci.

„La un jucător de câmp nu e ca la un portar. A ales greșit, asta a făcut. Tu în momentul care ai în față un Campionat European și target-ul tău este să joci la Campionatul European, unde există ramificații. Dacă joc, pot să aleg după aia. Eu aleg înainte ceva, fac subsolul, fac etajul 1 și după aceea ajung la mansardă.

Aleg ceva care să îmi dea garanția că pot să joc ca să ajung la Campionatul European. Eu așa aș fi văzut. Nu știu de cine a fost sfătuit, nu știu ce se întâmplă.

Hai să fim corecți. Ianis a jucat foarte bine la echipa națională în ultimul timp. Nu știu ce se întâmplă la echipa de club. Te antrenezi zi de zi, antrenorul îl vede. Nu știu. E problemă mare asta și sunt mai mulți așa.

Spune-mi și mie câți jucători joacă la nivel înalt în campionate din Europa? Păi noi trebuie să ne supărăm acum că spunem că nu o să facem puncte să ieșim din grupe? Uite unde joacă ucrainienii, la belgieni”, a declarat Marius Șumudică.

Reclamă
Citește și:

Rămâne Edi Iordănescu la naţională şi după EURO 2024?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:16 LIVE VIDEODanemarca – Elveția şi Letonia – Suedia sunt ACUM în AntenaPLAY. Canada – Finlanda (17:20). Spectacol la CM de hochei 13:55 LIVE VIDEOA treia sesiune de antrenamente a Marelui Premiu de la Imola e ACUM în AntenaPLAY. Cursa e pe Antena 1, duminică, de la ora 15:45 13:22 Bolton – Oxford United LIVE VIDEO (18:15) în AntenaPLAY. Play-off-ul de promovare în Championship se joacă pe Wembley 12:50 Larry Ten Voorde va pleca din pole-position la Porsche Mobil 1 Supercup Imola 2024. Cursa e duminică (12:45, AntenaPLAY) 12:37 „L-a trimis să se bucure de pensie”. Grecii nu au avut milă de Fatih Terim, după ce Răzvan Lucescu i-a grăbit demiterea 12:35 Ovidiu Popescu, la un pas de a fi deturnat din drumul spre Sepsi de o altă rivală de Liga 1 a FCSB-ului. Anunţ de ultimă oră 11:50 VIDEONoel Leon a câştigat sprintul din Formula 3 de la Imola, LIVE în AntenaPLAY! Cursa e duminică, ora 9:30, în AntenaPLAY 11:49 Reacţia lui Marius Lăcătuş, după atacul brutal al CSA Steaua la adresa FCSB: „Sunt sigur că vor acţiona!” 10:42 FotoMeseriile pe care le au cei doi băieţi ai lui Florin Răducioiu: „Nu trebuie să le fie ruşine! Aş fi vrut să facă mai mult!” 10:42 Lewis Hamilton, luat la ţintă de Max Verstappen şi Fernando Alonso la Imola: „Crede că e singur pe circuit” Vezi toate știrile
Citește și