Închide meniul

Marius Şumudică, anunţ despre gafa făcută de Ianis Hagi înainte de EURO 2024: „Nu ştiu de cine a fost sfătuit”

Iulian Focșăneanu Publicat: 3 mai 2024, 10:02 / Actualizat: 3 mai 2024, 14:51

Reclamă
Marius Şumudică, anunţ despre gafa făcută de Ianis Hagi înainte de EURO 2024: „Nu ştiu de cine a fost sfătuit

Marius Şumudică, anunţ despre gafa de proporţii făcută de Ianis Hagi

Ianis Hagi, în timpul unui meci al naţionalei României / Profimedia

Marius Şumudică a venit cu un anunţ despre gafa făcută de Ianis Hagi înainte de EURO 2024. Antrenorul care este dorit de Dan Şucu pe banca Rapidului îi plânge de milă fiului lui Gică Hagi, care este rezervă „de lux” la Deportivo Alaves.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ianis Hagi şi-a îndeplinit visul de a jucat în La Liga. La începutul sezonului a fost împrumutat de Rangers la Alaves, dar internaţionalul român este ţinut mai mult pe bancă de Luis Garcia. Mijlocaşul a fost titular în 6 partide din campionat şi a adunat, în total, 607 minute jucate.

Marius Şumudică, anunţ despre gafa făcută de Ianis Hagi

Şumudică nu îşi explică de ce Ianis a acceptat să fie împrumutat la Alaves, fără a avea siguranţa că va juca meci de meci.

La un jucător de câmp nu e ca la un portar. A ales greșit, asta a făcut. Tu în momentul care ai în față un Campionat European și target-ul tău este să joci la Campionatul European, unde există ramificații.

Dacă joc, pot să aleg după aia. Eu aleg înainte ceva, fac subsolul, fac etajul 1 și după aceea ajung la mansardă.

Reclamă

Aleg ceva care să îmi dea garanția că pot să joc ca să ajung la Campionatul European. Eu așa aș fi văzut. Nu știu de cine a fost sfătuit, nu știu ce se întâmplă.

Hai să fim corecți. Ianis a jucat foarte bine la echipa națională în ultimul timp. Nu știu ce se întâmplă la echipa de club. Te antrenezi zi de zi, antrenorul îl vede. Nu știu. E problemă mare asta și sunt mai mulți așa.

Spune-mi și mie câți jucători joacă la nivel înalt în campionate din Europa? Păi noi trebuie să ne supărăm acum că spunem că nu o să facem puncte să ieșim din grupe? Uite unde joacă ucrainienii, la belgieni”, a declarat Marius Șumudică pentru fanatik.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Ianis Hagi a marcat în două dintre ultimele trei meciuri ale naţionalei României, din preliminariile EURO 2004. A contribuit decisiv la calificarea tricolorilor la turneul final. Fiul „Regelui” a înscris şi în amicalul cu Columbia, care a fost în direct pe Antena 1 şi în AntenaPLAY.

Ianis Hagi, după golul marcat în Columbia – România 3-2: „Am dovedit mereu la naţională”

Sub privirile lui Gică Hagi, Ianis Hagi a marcat împotriva Columbiei. Mijlocaşul în vârstă de 25 de ani i-a ridicat în picioare pe fanii României. Intrat în minutul 56, Ianis s-a făcut remarcat. A marcat golul de onoare al reprezentativei tricolorei. Fiul lui Gică Hagi a reuşit să recupereze o minge şi a înscris cu „sete”, în poarta lui Vargas.

În primul rând, înseamnă mult că a venit familia. Am reuşit să-i scot puţin din stresul şi munca pe care o au zi de zi în ţară. Mereu sunt recunoscător că am posibilitatea asta să îi fac fericiţi. Apoi da, aici a fost un amical, ei au jucat în 94 la Mondiale, e diferenţă mare. Când marchezi împotriva Columbiei, o naţională aşa puternică cum sunt ei şi neînvinşi de 21 de meciuri acum, clar sunt şi chestii pozitive acum… şi individual, şi colectiv.

Presiunea e la fel şi cu turneu final, şi fără turneu final. E presiunea pe care o am zi de zi. Eu îmi doresc în fiecare zi să fiu mai bun. Însă într-adevăr, situaţia nu este una extraordinar din decembrie încoace. Dar a fost decizia pe care am luat-o în vară (n.r. de a fi împrumutat la Deportivo Alaves), nu o să mă uit în urmă. Ştiu unde m-am dus, am avut motivele mele, pentru care am luat decizia asta.

Mi-a mers foarte bine până în decembrie, la naţională ultimele 6-7 meciuri am probabil tot atâtea reuşite… sau 5 reuşite în 6 meciuri. Mă simt bine. Nu cred că golul ăsta îmi dă încredere mai mare. Încrederea şi forma pe care o am, zilnic, chiar dacă nu se vede la TV pentru că o am zi de zi şi o simt şi o văd… este una foarte bună. Mă simt extraordinar, mă simt foarte bine pregătit. Însă sunt decizii care, la un moment dat, nu sunt în controlul meu.

Eu ştiu capacitatea mea de fotbalist, ştiu în ce formă sunt. Cred că s-a dovedit de fiecare dată când am venit la naţională în ce formă sunt. Mai mult decât să mă antrenez 100% şi să fiu pregătit pentru fiecare meci, eu nu pot să fac. Mingea este în partea cealaltă, eu îmi aştept şansa. De fiecare dată când am avut şansa, putem să fim de acord că am făcut-o foarte bine. Echipa merge foarte bine în Spania, suntem foarte aproape de a ne îndeplini obiectivul„, a declarat Ianis Hagi în exclusivitate pentru AS.ro.

Reclamă
Citește și:

Rămâne Edi Iordănescu la naţională şi după EURO 2024?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:48 Dan Petrescu avertizează înainte de CFR Cluj – Farul: „Stresul a rămas mai mult de partea noastră!” 21:45 Botoșani – Mioveni 1-0. Jucătorii lui Bogdan Andone au dat lovitura în prelungiri! Oaspeţii au avut un gol anulat 21:45 LIVE VIDEOSouthampton – West Brom e ACUM în AntenaPLAY. Leeds îşi aşteaptă adversara din finala play-off-ului de pe Wembley 21:44 Record de asistenţă pentru Dinamo la meciul de baraj cu Csikszereda! Câte bilete s-au vândut pentru partida tur 21:22 Elisabeta Lipă cere răbdare cu Simona Halep: „Numai în situaţia ei să nu fii! A dat dovadă de o ambiţie de fier!” 21:03 Gabriela Ruse s-a calificat în semifinale la Trophee Clarins! Victorie de senzaţie cu Alize Cornet! 20:50 LIVE VIDEOBellator Champions Series Paris e ACUM LIVE VIDEO în AntenaPLAY. Patrick Mix – Magomed Magomedov e main-event-ul 20:38 Adrian Bumbescu, un nou atac la echipa lui Gigi Becali: „Titlul 27, adică 1”! Ce îl deranjează pe câştigătorul Cupei Campionilor 20:36 VideoUn cuplu de români este pentru a treia oară la Imola! Alexandra ţine cu Verstappen, Victor cu Hamilton! Reportaj EXCLUSIV 19:49 Marius Şumudică a spus care este adevărata Steaua pentru el! Ironii pentru echipa lui Gigi Becali: „M-au egalat la titluri” Vezi toate știrile
Citește și