Închide meniul

Nota primită de Ianis Hagi după „dubla” de senzaţie în tricoul lui Alaves! Românul a „spart gheaţa” în stil mare

Bogdan Stănescu Publicat: 3 noiembrie 2023, 8:15

Reclamă
Nota primită de Ianis Hagi după „dubla de senzaţie în tricoul lui Alaves! Românul a „spart gheaţa în stil mare

Nota primită de Ianis Hagi după "dubla" de senzaţie în tricoul lui Alaves

Ianis Hagi, în timpul unui meci la Alaves / Profimedia Images

Ianis Hagi a marcat primele două goluri în tricoul lui Deportivo Alaves. Iată nota primită de Ianis Hagi după „dubla” din Cupa Regelui.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Hagi a fost introdus pe teren în minutul 62, în locul lui Alex Sola, şi a reuşit să marcheze la doar un minut distanţă. În minutul 80 avea să îşi treacă din nou numele pe lista marcatorilor.

Intră AICI pentru a vedea primul gol al lui Ianis Hagi

Nota primită de Ianis Hagi după „dubla” de senzaţie în tricoul lui Alaves

Pentru Alaves au mai punctat Rebbach (dublă), Duarte, Alkain şi Karrikaburu (dublă). Deportivo Murcia, echipă învinsă cu un uluitor 10-0 de formaţia lui Ianis Hagi, evoluează în ligile regionale din Spania.

Pentru prestaţia din meciul cu Deportivo Murcia, Ianis Hagi a fost notat cu 8.2 de site-ul de specialitate sofascore.ro. Românul are o medie foarte bună în tricoul lui Alaves, 7.3.

Reclamă

Ianis Hagi a fost autorul unui assist în meciul cu Atletico Madrid, pierdut de Alaves cu 2-1. Hagi a pasat la golul lui Ander Guevara, în minutul 90+6.

În campionat echipa lui Ianis Hagi nu stă deloc bine, fiind pe locul 17, primul deasupra liniei de retrogradare. Alaves a obţinut doar 9 puncte în 11 meciuri. Pe 18 e Celta Vigo, cu 6 puncte.

Anunţ surprinzător al scoţienilor despre viitorul lui Ianis Hagi

A apărut un anunţ surprinzător al scoţienilor despre viitorul lui Ianis Hagi, după ce mijlocaşul român s-a făcut remarcat în meciul Atletico Madrid – Deportivo Alaves, scor 2-1, în etapa a 11-a din La Liga. Fiul lui Gică Hagi a jucat în ultima jumătate de oră şi i-a oferit o pasă decisivă lui Guevara, în minutul 90+6.

Reclamă 4 / 0/3

Evoluţia lui Ianis Hagi nu a trecut neobservată nici în Scoţia, astfel că jurnaliştii de la ibroxnews.com anunţă că ar putea avea loc o răsturnare totală de situaţie. Mijlocaşul român ar putea fi chemat de urgenţă înapoi la Rangers.

„Philippe Clemente ar putea renunţa la împrumutul lui Ianis Hagi şi să îl aducă la echipă, ca urmare a ultimelor prestaţii ale românului. El a jucat 27 de minute în meciul de la Madrid şi a oferit un assist, a avut un procentaj al driblingurilor de 100% şi a câştigat toate duelurile aeriene.

Creativitatea lui Hagi este ceva ce i-a lipsit lui Rangers până acum, în acest sezon. Todd Cantwell şi Nicolas Raskin au reuşit câte o pasă decisivă, astfel că revenirea lui Ianis ar fi o opţiune tentantă pentru noul antrenor al lui Rangers”, a specificat sursa citată.

Nota primită de Ianis Hagi, după pasa de gol din Atletico – Alaves 2-1. Românul, printre cei mai buni jucători de la oaspeţi

Ianis Hagi a primit a treia cea mai mare notă de la Alaves cu Atletico Madrid. Conform Sofascore.ro Ianis Hagi a primit nota 7,2. Doar portarul Antonio Sivera (7,5) şi Ander Guevara (7,3) au primit o notă mai mare decât Ianis Hagi.

Ianis Hagi a dat o pasă perfectă de gol în minutul 90 pentru Guevara, cel care a marcat cu un şut din prima de la marginea careului. Până la pasa de gol, Ianis Hagi a fost aproape de a marca un gol de senzaţie, cu un şut din voleu care a trecut puţin pe lângă poarta lui Oblak.

 

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
8:39 Carlo Ancelotti, semnal de alarmă după Bayern Munchen – Real Madrid 2-2: „A fost momentul nostru de slăbiciune!” 8:39 Thomas Tuchel, mesaj acid către „galactici”, după Bayern Munchen – Real Madrid 2-2: „Au marcat două goluri din două ocazii” 8:26 „Să avem o seară magică acasă!” Reacţia lui Vinicius, după ce a fost „eroul” lui Real Madrid în duelul cu Bayern 8:02 30 de ani de la moartea lui Ayrton Senna. 1 mai, una dintre cele mai triste zile din istoria sportului mondial 0:06 Mihai Stoica nu s-a putut abţine şi i-a dat replica lui Tudorel Stoica: „Oameni pe care i-ai idolatrizat te desconsideră total!” 30
apr.
23:55
VIDEOCoventry – Ipswich 1-2, în AntenaPLAY. Oaspeţii au urcat pe loc de promovare directă în Premier League! Cum arată clasamentul
30
apr.
23:50
Mutarea de geniu făcută de Thomas Tuchel în Bayern – Real Madrid! Bavarezii au întors scorul după numai 12 minute
30
apr.
23:37
Bayern Munchen – Real Madrid 2-2. „Dublă” Vinicius şi răsturnări de scor! Meci de senzaţie pe Allianz Arena!
30
apr.
23:20
Basarab Panduru a făcut o criză de râs când a văzut clipul de prezentare cu Dan Petrescu: „Nu aş fi făcut niciodată aşa ceva”
30
apr.
23:00
„Foarte tare m-am simţit sabotat de Steaua!” Mircea Lucescu, dezvăluiri din culise despre marea lovitură primită în carieră
Vezi toate știrile
Citește și