Închide meniul

Anunţ surprinzător al scoţienilor despre viitorul lui Ianis Hagi. Ar fi o răsturnare totală de situaţie

Iulian Focșăneanu Publicat: 30 octombrie 2023, 16:44

Reclamă
Anunţ surprinzător al scoţienilor despre viitorul lui Ianis Hagi. Ar fi o răsturnare totală de situaţie

Anunţ surprinzător al scoţienilor despre viitorul lui Ianis Hagi

Ianis Hagi, în timpul meciului Atletico Madrid - Deportivo Alaves / Profimediaimages

A apărut un anunţ surprinzător al scoţienilor despre viitorul lui Ianis Hagi, după ce mijlocaşul român s-a făcut remarcat în meciul Atletico Madrid – Deportivo Alaves, scor 2-1, în etapa a 11-a din La Liga. Fiul lui Gică Hagi a jucat în ultima jumătate de oră şi i-a oferit o pasă decisivă lui Guevara, în minutul 90+6.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ianis Hagi a primit nota 7.2 de Sofascore. Doar portarul Antonio Sivera (7.5) şi Ander Guevara (7.3) au primit note mai mari, la Deportivo Alaves.

Anunţ surprinzător al scoţienilor despre viitorul lui Ianis Hagi

Evoluţia lui Ianis Hagi nu a trecut neobservată nici în Scoţia, astfel că jurnaliştii de la ibroxnews.com anunţă că ar putea avea loc o răsturnare totală de situaţie. Mijlocaşul român ar putea fi chemat de urgenţă înapoi la Rangers.

Philippe Clemente ar putea renunţa la împrumutul lui Ianis Hagi şi să îl aducă la echipă, ca urmare a ultimelor prestaţii ale românului. El a jucat 27 de minute în meciul de la Madrid şi a oferit un assist, a avut un procentaj al driblingurilor de 100% şi a câştigat toate duelurile aeriene.

Creativitatea lui Hagi este ceva ce i-a lipsit lui Rangers până acum, în acest sezon. Todd Cantwell şi Nicolas Raskin au reuşit câte o pasă decisivă, astfel că revenirea lui Ianis ar fi o opţiune tentantă pentru noul antrenor al lui Rangers„, a specificat sursa citată.

Reclamă

După 10 etape, Rangers este pe locul secund în Scoţia, la 5 puncte în spatele liderului Celtic. Ianis Hagi ajunsese rezervă la gruparea de pe Ibrox în mandatul lui Michael Beale. Antrenorul de 43 de ani a fost demis din cauza rezultatelor slabe, astfel că Ianis Hagi ar putea reveni titular sub comanda belgianului Philippe Clemente.

Deportivo Alaves nu are opţiunea unui transfer definitiv a lui Ianis Hagi. Prin urmare, Rangers poate în orice moment să îl aducă înapoi pe internaţionalul român.

Înaintea meciului cu Atletico, Ianis Hagi a avut parte de o prezentare specială făcută de Mundo Deportivo. „Mini Maradona din Carpaţi vine pe Metropolitano!”, au titrat jurnaliştii spanioli.

Reclamă 4 / 0/3

Antrenorul lui Alaves, mesaj clar pentru Ianis Hagi: „Nu mă uit la asta”

Antrenorul lui Alaves a avut un mesaj clar pentru Ianis Hagi. Luis Garcia Plaza a vorbit despre prestaţiile jucătorilor săi care au evoluat la echipele naţionale în pauza internaţională.

Ianis Hagi a fost titular în victoria României de pe teren propriu cu Andorra, scor 4-0. Internaţionalul român a marcat primul gol în tricoul naţionalei după accidentarea suferită în 2022, a oferit o pasă de gol şi a obţinut şi o lovitură de la 11 metri.

Doar pentru că au jucat zilele acestea nu asigură continuitatea în campionat. De exemplu Abqar, care nu a jucat niciun minut pentru Maroc. Nu mă uit la asta. Da, este important ca ei să marcheze goluri pentur echipele lor naționale pentru că acesta este un semn bun (n.r. despre Samu și Hagi)”, a declarat Luis Garcia Plaza, antrenorul lui Alaves, potrivit infobiwenger.com.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:06 Mihai Stoica nu s-a putut abţine şi i-a dat replica lui Tudorel Stoica: „Oameni pe care i-ai idolatrizat te desconsideră total!” 30
apr.
23:55
VIDEOCoventry – Ipswich 1-2, în AntenaPLAY. Oaspeţii au urcat pe loc de promovare directă în Premier League! Cum arată clasamentul
30
apr.
23:50
Mutarea de geniu făcută de Thomas Tuchel în Bayern – Real Madrid! Bavarezii au întors scorul după numai 12 minute
30
apr.
23:37
Bayern Munchen – Real Madrid 2-2. „Dublă” Vinicius şi răsturnări de scor! Meci de senzaţie pe Allianz Arena!
30
apr.
23:20
Basarab Panduru a făcut o criză de râs când a văzut clipul de prezentare cu Dan Petrescu: „Nu aş fi făcut niciodată aşa ceva”
30
apr.
23:00
„Foarte tare m-am simţit sabotat de Steaua!” Mircea Lucescu, dezvăluiri din culise despre marea lovitură primită în carieră
30
apr.
22:50
Vinicius Jr a deschis scorul în Bayern Munchen – Real Madrid după o fază splendidă! Assist de senzaţie al lui Toni Kroos!
30
apr.
22:23
Conducerea Rapidului a confirmat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu în Giuleşti: „Ne dorim”! De ce depinde lovitura verii
30
apr.
22:11
Suspendare uriaşă primită de Hakim Abdallah, după ce l-a băgat în spital pe Romario Benzar! Lovitură primită de Dinamo
30
apr.
21:35
Handbaliştii de la Dinamo s-au calificat în Turneul Final Four al European League! Performanţă de senzaţie, după 20 de ani!
Vezi toate știrile
Citește și