Închide meniul

Nota umilitoare primită de Kylian Mbappe, după Las Palmas – Real Madrid 1-1. Starul francez are probleme după transferul galactic

Iulian Focșăneanu Publicat: 30 august 2024, 9:06

Reclamă
Nota umilitoare primită de Kylian Mbappe, după Las Palmas – Real Madrid 1-1. Starul francez are probleme după transferul galactic

Nota umilitoare primită de Kylian Mbappe

Kylian Mbappe, în timpul meciului Las Palmas – Real Madrid 1-1 / Profimediaimages

Aceasta este nota umilitoare primită de Kylian Mbappe, după Las Palmas – Real Madrid, scor 1-1. Starul francez încă nu a reuşit să marcheze în La Liga, după 3 etape, iar jurnaliştii de la Marca nu au avut milă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Kylian Mbappe are primele probleme după transferul galactic. Autor a cel puţin 27 de goluri în ultimele patru sezoane, fotbalistul cotat la 180 de milioane de euro încă nu a reuşit să îşi găsească forma cu care i-a învăţat pe fani.

Nota umilitoare primită de Kylian Mbappe, după Las Palmas – Real Madrid 1-1

Real Madrid a făcut al doilea pas greşit în acest start de sezon, iar spaniolii de la Marca nu l-au menajat pe Mbappe. I-au oferit nota 4 la finalul meciului cu Las Palmas. Numai Courtois, Rudiger, Valverde, Vinicius şi Arda Guler au primit notă de trecere:

Courtois – 5
Lucas Vazquez – 4
Rudiger – 5
Militao – 4
Mendy – 4
Tchouameni – 4
Valverde – 6
Luka Modric – 4
Brahim Diaz – 4
Vinicius – 5
Mbappe – 4
Rodrygo – 4
Arda Guler – 5
Carlo Ancelotti – 4

Francezul a început motivat, în căutarea primului său gol în La Liga cu Real Madrid. Dar nu a reuşit, cu toate că a avut o ocazie încă din startul meciului. Şi-a îmbunătăţit puţin jocul în repriza secundă, dar nu a reuşit să trimită mingea în plasă„, a fost descrierea pe care a primit-o Mbappe în marca.com.

Reclamă
Reclamă

Gazdele au deschis scorul repede, în minutul 5, prin Alberto Moleiro, iar madrilenii au luat cu asalt poarta lui pentru a restabili egalitatea. Iar golul de 1-1 a venit după un penalty transformat de Vinicius Junior, în minutul 69. Acesta a fost şi scorul final, iar Real are 5 puncte şi se află pe poziţia a 5-a, cu două meciuri egale în trei etape. Las Palmas este pe 16, cu 2 puncte.

Carlo Ancelotti, mesaj direct despre Kylian Mbappe după primele meciuri la Real Madrid

Carlo Ancelotti a transmis un mesaj direct despre Kylian Mbappe după primele meciuri la Real Madrid. Antrenorul italian a afirmat, miercuri, în cursul unei conferinţe de presă, referitor la debutul complicat al lui Kylian Mbappe la Real Madrid, că „nu este momentul să ne neliniştim” pentru atacantul francez, relatează AFP.

Mbappe, care a înscris primul său gol pentru Real în Supercupa Europei, în faţa lui Atalanta, nu a mai reuşit să marcheze în La Liga în ciuda mai multor ocazii, în meciurile din primele două etape, cu Mallorca (1-1) şi Valladolid (3-0), fiind criticat de presa spaniolă pentru prestaţiile sale.

Reclamă

Ultimul gol pe care l-a înscris a fost pe 14 august (în finala Supercupei Europei). Noi suntem pe 28 august, deci au trecut doar două săptămâni şi nu este momentul să ne neliniştim. El este foarte fericit aici şi îşi doreşte să înscrie în următorul meci”, a declarat antrenorul madrilen, citat de agerpres.ro.

El face progrese zi de zi, este foarte motivat, se antrenează bine şi se adaptează foarte bine”, a repetat el în faţa presei.

Reclamă

Este Dennis Man cel mai în formă internaţional român?

Loading ... Loading ...
Citește și:
14:00

LIVE TEXTTragerea la sorţi din Europa League este ACUM. FCSB îşi află adversarele din grupa principală!

13:59

Gigi Becali a pronunţat numele celor doi jucători din Liga 1 pe care îi vrea la FCSB! Pregăteşte lovituri de proporţii

13:54

Cristiano Ronaldo, convocat la naţionala Portugaliei, la 39 de ani, pentru meciurile din Nations League

13:39

Gigi Becali, noi detalii despre clauzele incredibile din eventualul contract al lui Ianis Hagi cu FCSB

12:28

NEWS ALERTAlexandru Cicâldău revine în Liga 1! Clubul la care l-a împrumutat Galatasaray. Mutarea oficială ar putea fi făcută azi

12:27

Victor Osimhen a bătut palma cu Al-Ahli şi va încasa un salariu colosal! Nigerianul le-a refuzat pe Chelsea şi PSG

1 FCSB – LASK Linz 1-0. Olaru, gol FA-BU-LOS. Campioana României s-a calificat în grupa Europa League 2 FotoDenis Alibec radiază de fericire în braţele iubitei! Gest tandru al starului din România pentru fosta gimnastă Anca Surdu 3 Tragerea la sorţi UEFA Champions League. Bayern, confruntări cu PSG şi Barcelona. Real Madrid – Dortmund! Programul complet 4 Pafos – CFR Cluj 3-0! Ardelenii, eliminaţi din Conference League după un retur de coşmar! Umilinţă pentru Dan Petrescu 5 Foto„Rebela tenisului românesc” a luat o decizie surprinzătoare şi şi-a atras numeroase critici: „Echipa de suflet nu se trădează” 6 Cristiano Ronaldo a dezvăluit următorul mare obiectiv al carierei: „Îi respect pe toţi, dar eu am dovezi”
Citește și