Închide meniul

Noul star al Barcelonei, comparat de Xavi cu Lionel Messi. Catalanii i-au pus o clauză de un miliard de euro

Reclamă

Alex Masgras Publicat: 28 septembrie 2023, 18:34

Noul star al Barcelonei, comparat de Xavi cu Lionel Messi. Catalanii i-au pus o clauză de un miliard de euro

Noul star al Barcelonei, comparat de Xavi cu Lionel Messi

Xavi, antrenorul Barcelonei / Profimedia

Noul star al Barcelonei a fost comparat de Xavi cu Lionel Messi. Lamine Yamal a devenit deja unul dintre cei mai importanţi jucători ai catalanilor, chiar dacă are numai 16 ani.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Antrenorul Barcelonei l-a comparat cu Lionel Messi, iar conducerea clubului s-a asigurat că se va bucura de serviciile acestuia pe o perioadă lungă de timp, cu o clauză uriaşă.

Noul star al Barcelonei, comparat de Xavi cu Lionel Messi

Xavi a scos în evidenţă calităţile lui Lamine Yamal, puştiul care impresionează la doar 16 ani în tricoul Barcelonei şi l-a comparat cu Lionel Messi.

„Are abilităţi în situaţii unu contra unu, trebuie să îl cauţi. La fel ca Demebele şi Messi… trebuie să îi dăm mingea. Trebuie să profităm de acest lucru şi să îi dăm un impuls”, a declarat Xavi, potrivit goal.com.

De asemenea, Xavi a subliniat cât este de important să aibă grijă de Lamine Yamal, în condiţiile în care vorbim până la urmă de un tânăr de doar 16 ani. El a dat exemplul lui Frank Rijkaard, care a ştiut cum să procedeze în cazul lui Lionel Messi şi să nu îl forţeze în primii ani ai carierei:

Reclamă

„Acesta este un exemplu bun, Frank Rijkaard cu Leo Messi. Şi el a avut accidentări la început. Noi trebuie să avem grijă de Lamine, ne va ajuta foarte mult”, a mai spus Xavi.

Barcelona s-a asigurat că se va bucura cât mai mult de serviciile lui Lamine Yamal. Tânărul de 16 ani şi-a prelungit contractul cu pentru încă trei sezoane, limita în ceea ce priveşte jucătorii minori, având o clauză de 400 de milioane de euro. După ce va împlini 18 ani, contractul lui Lamine Yamal se va prelungi cu încă cinci ani, iar noua clauză de reziliere va fi de un miliard de euro.

Xavi a reacționat după ce FC Barcelona a fost acuzată oficial de dare de mită. Antrenorul nu dorește să comenteze acuzațiile

Xavi Hernandez, antrenorul celor de la FC Barcelona, a vorbit despre acuzațiile aduse la adresa clubului în dosarul Negreira. Acesta a menționat faptul că nu dorească să comenteze aceste lucruri deoarece este interesat de jocul echipei sale. Tehnicianul a făcut aceste declarații în cadrul conferinței de presă premergătoare partidei cu Sevilla.

Reclamă 4 / 0/3

„Nu vreau să comentez lucruri de genul. Am foarte puțin timp la dispoziție și vreau să mă gândesc la ce se întâmplă cu echipa, la cum am jucat cu Mallorca, la strategia pentru Sevilla. Nu mă gândesc la astfel de probleme.

Săptămâna viitoare vor apărea alte știri despre Negreira, săptămâna cealaltă alte știri și se va întâmpla la fel și peste o lună. Știți deja ce părere am vizavi de acest caz. Dacă citiți articole mai vechi, lucru care vă place, o s-o aflați.

Eu unul nu am avut niciodată sentimentul că Barcelona a fost ajutată de arbitri. Legat de plăți, nu comentez lucruri de genul, am destulă treabă cu echipa în fiecare zi”, a transmis antrenorul celor de la FC Barcelona, citat de mundodeportivo.com.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:50 VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League 23:28 „E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic! 23:20 UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!” 23:12 „Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare! 23:01 Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!” 23:00 „Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare! 22:40 Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!” 22:32 „Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”! 22:11 „V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid 22:05 Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia! Vezi toate știrile
Citește și