Închide meniul

OFICIAL | Arda Güler a fost transferat de Real Madrid. „Noul Messi”, al 4-lea transfer al verii pentru „Galactici”

Alex Ioniță Publicat: 6 iulie 2023, 17:40

Reclamă
OFICIAL | Arda Güler a fost transferat de Real Madrid. Noul Messi”, al 4-lea transfer al verii pentru Galactici”

Arda Güler a fost transferat de Real Madrid

Arda Güler, în timpul unui meci pentru Fenerbahce / Profimediaimages

Arda Güler a fost transferat de Real Madrid. „Noul Messi” a semnat cu formația lui Carlo Ancelotti și va fi prezentat oficial vineri, pe 7 iulie.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Jucătorul din Turcia a devenit al 4-lea transfer al verii, pentru cei de la Real Madrid. Pe lângă tânărul fotbalist din Turcia, madrilenii i-au mai transferat pe Jude Bellingham, Joselu și Fran Garcia.

Arda Güler a fost transferat de Real Madrid. Tânărul fotbalist a semnat un contract valabil până în 2029

Tânrul fotbalist a semnat un contract valabil pe șase sezoane cu echipa antrenată de Carlo Ancelotti. Clubul condus de Florentino Perez l-a transferat pe turc pentru suma de 20 de milioane de euro, de la clubul Fenerbahce. Totuși, echipa dn Istanbul a păstrat și 20% din drepturile federative ale jucătorului, astfel că această sumă ar putea să fie mult mai mare.

Anunțul transferului a fost făcut pe pagina oficială a clubului Real Madrid, de pe rețelele de socializare.

„Real Madrid C.F. și Fenerbahçe SK s-au înțeles asupra transferului jucătorului Arda Güler, care va juca la clubul nostru în următoarele șase sezoane.

Reclamă

Mâine, vineri, 7 iulie, de la ora 12:00, la Real Madrid City, va avea loc ceremonia de prezentare a lui Arda Güler ca noul nostru jucător”, a fost comunicatul postat de Real Madrid.

Arda Guler a preferat să meargă la Real Madrid, după ce a mai avut oferte de la echipe precum Barcelona, AC Milan, Arsenal, Sevilla sau Ajax.

Tânărul de 18 ani a ajuns la Fenerbahce în anul 2019, atunci când a fost adus de la Genclerbirligi pentru suma de 25.000 de euro. Sezonul trecut, Arda Guler a evoluat în 35 de partide pentru Fenerbahce în toate competiţiile. El a marcat 6 goluri şi a oferit 7 pase decisive.

Reclamă 4 / 0/3

La naţionala Turciei, Guler a debutat pe 19 noiembrie 2022 şi a strâns deja patru convocări, marcând şi un gol. El a făcut saltul la naţionala de seniori direct de la reprezentativa U17 a Turciei.

Arda Güler, mesaj emoționant pentru fanii lui Fenerbahce

Arda Güler a avut un mesaj emoționant pentru fanii lui Fenerbahce, după ce s-a transferat la Real Madrid. Tânărul jucător a postat un videoclip pe rețelele de socializare, la care a adăugat o descriere dedicată fanilor echipei din Istanbul, la care acesta a fost legitimat, până să semneze cu clubul din capitala Spaniei.

„E timpul să îmi iau rămas bun de la Fenerbahce. Este clubul alături de care am trăit cele mai frumoase clipe din viața mea. Nu voi uita niciodată momentul în care am îmbrăcat pentru prima dată tricoul cu numărul 10.

Este greu să îmi iau rămas bun, dar a trebuit să iau această decizie pentru a-i face mândrii pe toți cei care cred în mine. Pot demonstra că tinerii din Turcia pot realiza orice își pun în minte.

Sunt veșnic recunoscător tuturor celor care m-au ajutat să devin ceea ce sunt astăzi. Fenerbahce mi-a deschis ușa către echipa națională, m-a făcut să trăiesc un vis, nu voi uita niciodată aceste lucruri. Mult noroc, Fenerbahce!”, a fost mesajul publicat de Arda Güler, pe pagina sa de Instagram.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:00 AS Roma – Bayer Leverkusen 0-2 şi Marseille – Atalanta 1-1! Meciuri nebune în semifinalele Europa League şi Conference League 2
mai
23:54
EXCLUSIVVictor Piţurcă, discurs neaşteptat despre Elias Charalambous după ce FCSB a devenit campioană: „Nu ştiu cine e, nu-l cunosc!”
2
mai
23:48
VIDEOCăpitanul lui PAOK, discurs motivaţional în jurul unei icoane! Imagini superbe din vestiarul jucătorilor lui Răzvan Lucescu
2
mai
23:25
Hakan Calhanoglu a pus mâna pe telefon şi l-a sunat pe Elias Charalambous, după a petrecut pe manele titlul câştigat cu Inter
2
mai
23:13
„Bani? Nu primesc foarte mulţi bani aici” Siyabonga Ngezana a vorbit în Africa de Sud despre salariul de la FCSB
2
mai
22:18
Românii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Trei români joacă vineri, LIVE în AntenaPLAY
2
mai
22:15
„Nu l-am sunat pe Gigi Becali că nu am fost în halul ăla de beat!” Tamaş, dezvăluiri colosale: „Aoleu, iar s-a îmbătat Găbiță!”
2
mai
22:08
Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY
2
mai
21:50
România s-a calificat în finală la Campionatul European de gimnastică de la Rimini. Alte trei finale pe aparate pentru tricolore
2
mai
21:40
Claudiu Keşeru, categoric după ce FCSB a cucerit titlul: „E momentul să plece”. Ce şanse le dă roş-albaştrilor în Europa
Vezi toate știrile
Citește și