Închide meniul

Real Madrid are un plan de rezervă. Ce se întâmplă dacă Kylian Mbappe nu ajunge pe Santiago Bernabeu

Reclamă

Alex Ioniță Publicat: 1 iulie 2023, 9:40

Real Madrid are un plan de rezervă. Ce se întâmplă dacă Kylian Mbappe nu ajunge pe Santiago Bernabeu

Carlo Ancelotti a vorbit despre transferuri înainte ca Real Madrid să debuteze în noul sezon din La Liga

Carlo Ancelotti, la un meci

Real Madrid are un plan de rezervă. Oficialii echipei spaniole au luat în calcul posibilitatea ca Mbappe să nu ajungă pe Santiago Berrnabeu. Aceștia au redactat o listă de jucători, care ar urma să fie ofertați în cazul în care francezul nu va semna cu Real.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Madrilenii se confruntă cu o criză la nivelul compartimentului ofenisv, după ce Karim Benzema a plecat la Al-Ittihad, în Arabia Saudită. Acum, oficialii echipei pregătite de Carlo Ancelotti îi caută un înlocuitor câștigătorului de balon de aur.

Real Madrid are un plan de rezervă. Dusan Vlahovic poate ajunge în La Liga

Potrivit publicației italiene calciomercato.it, atacantul celor de la Juventus, Dusan Vlahovic, a intrat în vizorul lui Real Madrid. Oficialii din capitala Spaniei au luat în considerare posibilitatea ca Mbappe să fie adus din sezonul viitor, din postura de jucător liber de contracat.

Astfel, star-ul din Serbia este considerat o variantă bună de către echipa lui Ancelotti. Conform sursei citate anterior, madrilenii doresc să îl împrumute pe atacant pentru un sezon, cu opțiunea de cumpărare.

În cazul în care varianta Mbappe va pica, Real Madrid mai are alți doi jucători pe listă. Este vorba despre Harry Kane și Victor Osimhen. Totuși, în momentul de față, Harry Kane este mai aproape de Bayern Munchen decât de La Liga. În cazul lui Osimhen, prețul cerut în schimbul acestuia este unul destul de mare.

Reclamă

Vinicius îşi prelungeşte contractul cu Real Madrid! Brazilianul va avea o clauză uriaşă pe Santiago Bernabeu

Spaniolii de la as.com anunţă că Real Madrid îi va pune lui Vinicius o clauză de reziliere de 1 miliard de euro. Acest lucru înseamnă că formaţia de pe Santiago Bernabeu se asigură că nu îl va pierde pe brazilian în următoarele cinci sezoane.

Noul salariu pe care îl va încasa Vinicius nu a fost dezvăluit. Totuși, va fi mai mare decât cel actual. În prezent, Vinicius primeşte 20 de milioane de euro pe an de la Real Madrid. Sunt şanse mari ca salariul să se apropie de suma de 30 de milioane de euro pe an.

Real Madrid a câştigat doar Cupa Spaniei sezonul trecut. Vinicius a fost unul dintre cei mai importanţi oameni din echipa lui Carlo Ancelotti. Brazilianul a înscris 23 de goluri şi a oferit 21 de pase în 55 de partide disputate în toate competiţiile.

Reclamă 4 / 0/3

Luka Modric a semnat prelungirea contractului cu Real Madrid

Luka Modric a semnat prelungirea contractului cu Real Madrid! Mijlocașul croat a spus pas ofertelor din Arabia Saudită, și va continua la gruparea de pe Santiago Bernabeu pentru încă un sezon, mai exact până în vara lui 2024.

Luka Modric, ajuns la 37 de ani, evoluează la Real Madrid din vara lui 2012, atunci când era cumpărat de la Tottenham în schimbul sumei de 35 de milioane de euro.

„Real Madrid CF și Luka Modric au convenit să prelungească contractul. Acesta rămâne legat de club până la 30 iunie 2024.

Luka Modric s-a alăturat Real Madrid în 2012. În cele unsprezece sezoane în care a apărat tricoul nostru, a jucat 488 de meciuri și a câștigat 23 de titluri. E vorba de 5 Ligi ale Campionilor, 5 Cupe Mondiale pentru Cluburi, 4 Supercupe ale Europei, 3 La Liga, două Cupe ale Regelui și 4 Supercupe ale Spaniei.

De-a lungul carierei sale de jucător de la Real Madrid, Modric a câștigat cele mai înalte premii individuale, cum ar fi Balonul de Aur 2018, premiul pentru cel mai bun jucător FIFA 2018, premiul Jucătorul anului UEFA 2017/18, jucătorul turneului la Cupa Mondială a Cluburilor 2017, iar în acest sezon a făcut parte din FIFA/FIFPro World XI pentru a șasea oară în carieră.

În plus, a fost Balonul de Aur la Cupa Mondială din Rusia și Balonul de bronz la Cupa Mondială din Qatar”, se arată în anunțul postat de Real Madrid, pe pagina oficială.

Reclamă
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:37 VIDEODenis Drăguș, gol fabulos în Trabzonspor – Gaziantep! S-a distrat cu echipa care vrea să îl transfere. A marcat și Deian Sorescu 19:20 LIVE VIDEOPAOK – AEK se joacă ACUM, în AntenaPLAY! Echipa lui Răzvan Lucescu a deschis scorul! 19:14 Un campion mondial cu Argentina, primul transfer al verii la Barcelona! Xavi pregătește deja echipa pentru sezonul viitor 19:10 Ange Postecoglou s-a prăbuşit emoţional, după ce Tottenham a pierdut derby-ul cu Arsenal! Radu Drăguşin, „uitat” pe bancă 18:41 CSM Bucureşti, învinsă în turul sferturilor Ligii Campionilor! „Tigroaicele”, şanse mici să se califice în Final Four 18:30 Francesco Bagnaia a câștigat Marele Premiu al Spaniei la MotoGP! Pilotul de la Ducati a făcut spectacol 18:30 Neluţu Varga, replică acidă pentru Gigi Becali, după ce FCSB a câştigat titlul: „De la anul îi va fi foarte greu!” 18:14 Bogdan Lobonţ a „luat foc” înainte de Rapid – Universitatea Craiova: „Nu puteți să-mi spuneți asta” Întrebarea care l-a deranjat 18:12 Giedrius Arlauskis, mesaj din doar 2 cuvinte după ce FCSB a câștigat titlul! Cum l-a numit pe Gigi Becali 17:54 „Asta i-a adus titlul” Dorinel Munteanu știe secretul din spatele succesului de la FCSB! Mesaj despre performanța roș-albaștrilor Vezi toate știrile
Citește și