Închide meniul

OFICIAL | Sergio Ramos a semnat cu Sevilla: „Am greşit când am plecat!”. Mesaj emoţionant adresat fanilor

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 4 septembrie 2023, 19:15

OFICIAL | Sergio Ramos a semnat cu Sevilla: „Am greşit când am plecat!. Mesaj emoţionant adresat fanilor

Sergio Ramos a semnat cu Sevilla

Sergio Ramos, primele imagini după revenirea la Sevilla / Colaj Twitter FC Sevilla

Sergio Ramos a semnat cu Sevilla şi revine la clubul care l-a lansat în fotbalul mare. Fundaşul central în vârstă de 37 de ani a refuzat milioanele şeicilor pentru a reveni în La Liga.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

La 18 ani de la ultimul său meci pentru FC Sevilla, pe 28 august 2005, împotriva lui Racing Santander, Sergio Ramos a fost prezentat la clubul de pe Ramons Sanchez Pizjuan.

Sergio Ramos a semnat cu Sevilla

Oficialii lui FC Sevilla au făcut anunţul oficial pe reţelele sociale. „A revenit în locul în care totul a început„, au transmis şefii clubului.

Astăzi este o zi foarte specială pentru mine, foarte interesantă. În sfârşit, vin acasă şi aştept momentul în care voi putea să simt din nou tricoul Sevillei şi să îmi pun acest scut pe piept. Au trecut 18 ani din momentul în care am plecat… cred că am greşit şi vreau să profit de această ocazie pentru a-mi cere scuze tuturor celor care s-au simţit jigniţi de anumite lucruri şi gesturi pe care le-a, făcut. Suntem toţi în aceeaşi familie!

Reclamă

Abia aştept să calc din nou pe Sanchez Pizjuan şi să vă reîntâlnesc pe toţi. Nu era doar o datorie pe care o aveam faţă de mine şi familia mea, faţă de bunicul meu care m-a transformat suporter al FC Sevilla când eram mic, faţă de tatăl meu…„, a fost mesajul emoţionant al lui Sergio Ramos.

Potrivit marca.com, Ramos avea o ofertă impresionantă din Arabia Saudită. Al-Ittihad îi oferea un contract pe doi ani şi un salariu stagional de 7 milioane de euro net. Totuşi, Sergio Ramos a decis să revină la clubul care l-a debutat în La Liga.

Reclamă 4 / 0/3

Presa spaniolă Relevo a surprins luni sosirea fundaşului spaniol în vârstă de 37 de ani la Sevilla, înainte ca acesta să confirme transferul: „Mă întorc pentru că am o datorie faţă de bunicul meu, de familia mea, de Antonio Puerta (fost coechipier şi prieten la Sevilla, decedat în 2007 după mai multe atacuri de cord în timpul unui meci cu Getafe) şi de fanii Sevillei„.

După ce a petrecut două sezoane la Paris Saint-Germain (58 de meciuri, 6 goluri), Ramos va reveni în La Liga. Ramos a scris istorie la Real Madrid, cu care a câştigat de cinci ori campionatul (2007, 2008, 2012, 2017 şi 2020) şi de patru ori UEFA Champions League (2014, 2016, 2017, 2018).

Sergio Ramos a decis să plece de la PSG

Sergio Ramos a ajuns la PSG în iulie 2021, după 16 ani petrecuţi la Real Madrid. Primul sezon de pe Parc des Princes al lui Sergio Ramos a fost marcat de accidentări. Spaniolul şi-a făcut debutul în sezonul 2021/22 abia în etapa a 15-a, la finalul lunii noiembrie. În cele două sezoane de la Paris, Ramos a îmbrăcat de 57 de ori tricoul lui PSG şi şi-a trecut în cont cinci goluri şi o pasă de gol.

Alături de formaţia pariziană, Sergio Ramos a cucerit două titluri în Ligue 1 şi o Supercupă a Franţei.

Să port tricoul roş-albastru în ultimii doi ani a fost o experienţă minunată. Am avut o aventură de neuitat la Paris şi aş vrea să vă mulţumesc pentru toată susţinerea şi dragostea. Allez Paris!”, a spus Sergio Ramos, potrivit site-ului oficial al celor de la PSG.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:08 Andrea Compagno a fost şocat atunci când a văzut clasamentul din Liga 1: „Nu pot să îmi explic” 9:50 Primul jucător dat afară de Dan Petrescu de la CFR Cluj! Neluţu Varga a făcut anunţul: „Nu îl vrea” 9:33 Robert Lewandowski a marcat primul său hat-trick în Spania şi a făcut un anunţ uriaş: „Nu mi-am bătut capul nici măcar o secundă” 9:07 EXCLUSIVDenis Alibec, avertizat de Victor Piţurcă, înainte de revenirea la FCSB: „Va păți exact ca data trecută. De asta să fie convins 8:55 Aryna Sabalenka, revenire senzaţională la Madrid! Campioana en-titre a încheiat seria fabuloasă a lui Danielle Collins 8:30 Lupta dintre Mike Tyson şi Jake Paul va fi considerată meci profesionist 8:22 Dan Petrescu are un contract record la CFR Cluj! Anunţul făcut de Neluţu Varga: „Nu se compară nimeni cu el” 8:14 John Higgins, uriaş la Campionatul Mondial de snooker! E în sferturi după o revenire memorabilă în decisiv. Tabloul complet 7:37 VIDEOBogdan Lobonţ, lăsat cu mâna întinsă de Cristi Săpunaru. Moment ruşinos pentru antrenor, după Rapid – Craiova 1-2 0:09 Costel Gâlcă, după ce echipa lui a învins-o în prelungiri pe Rapid: „Puteam câștiga la 3 goluri diferență” Vezi toate știrile
Citește și