Închide meniul

Sergio Ramos a decis să plece de la PSG! Spaniolul nu îşi va prelungi contractul cu echipa pariziană

Alex Masgras Publicat: 2 iunie 2023, 23:54

Sergio Ramos a decis să plece de la PSG! Spaniolul nu îşi va prelungi contractul cu echipa pariziană

Sergio Ramos a decis să plece de la PSG

Sergio Ramos în Strasbourg - PSG / ProfiMedia

  • Sergio Ramos nu îşi va prelungi contractul cu PSG şi va pleca după meciul cu Clermont
  • Fundaşul spaniol a ajuns pe Parc des Princes în vara anului 2021

Sergio Ramos a decis să plece de la PSG! Spaniolul nu îşi va prelungi contractul cu echipa pariziană, care va expira la finalul lunii iunie. Ramos a ajuns la PSG în vara anului 2021, după ce a plecat de la Real Madrid din postura de jucător liber de contract.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Sergio Ramos este pregătit pentru un nou capitol în cariera sa. După doi ani petrecuţi pe Parc des Princes la PSG, fundaşul de 37 de ani a anunţat că se va despărţi de campioana din Ligue 1 după ultima etapă din acest sezon.

Sergio Ramos a decis să plece de la PSG

Ramos îşi va la rămas bun de la fanii parizieni la meciul lui PSG de pe teren propriu cu Clermont.

Reclamă

„Să port tricoul roş-albastru în ultimii doi ani a fost o experienţă minunată. Am avut o aventură de neuitat la Paris şi aş vrea să vă mulţumesc pentru toată susţinerea şi dragostea. Allez Paris!”, a spus Sergio Ramos, potrivit site-ului oficial al celor de la PSG.

Sergio Ramos a ajuns la PSG în iulie 2021, după 16 ani petrecuţi la Real Madrid. Primul sezon de pe Parc des Princes al lui Sergio Ramos a fost marcat de accidentări. Spaniolul şi-a făcut debutul în sezonul 2021/22 abia în etapa a 15-a, la finalul lunii noiembrie. În cele două sezoane de la Paris, Ramos a îmbrăcat de 57 de ori tricoul lui PSG şi şi-a trecut în cont cinci goluri şi o pasă de gol.

Reclamă

Alături de formaţia pariziană, Sergio Ramos a cucerit două titluri în Ligue 1 şi o Supercupă a Franţei.

Lionel Messi pleacă şi el de la PSG. Christophe Galtier: „Va fi ultimul meci al lui Leo pe Parc des Princes”

Lionel Messi pleacă de la PSG. Anunţul oficial a fost făcut de antrenorul campioanei din Hexagon, Christophe Galtier. El va evolua pentru ultima oară în tricoul parizienilor, pe Parc des Princes, sâmbătă, cu Clermont.

Reclamă 4 / 0/3

Într-adevăr, doar anunţul oficial mai lipsea despre despărţirea lui Lionel Messi de PSG. Rămâne de văzut unde va merge starul argentinian, care are oferte de la Barcelona, din Arabia Saudită şi din Statele Unite.

„Am avut privilegiul de a antrena cel mai bun jucător din istoria fotbalului. Va fi ultimul meci al lui Leo pe Parc des Princes împotriva lui Clermont”, a spus Galtier, într-o conferinţă de presă.

Va cuceri Dan Petrescu titlul din Liga 1, cu CFR Cluj, în 2024-2025?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23:55 Cristiano Bergodi, criză de nervi după Rapid – Sepsi 0-1! Întrebarea care l-a scos din minţi: „Nu mă înveţi tu fotbal!” 23:29 Dan Şucu a anunţat o decizie radicală la Rapid după a patra înfrângere la rând în play-off a giuleştenilor! 23:17 Cristiano Bergodi, anunţ despre plecarea de la Rapid, după înfrângerea cu Sepsi: „Cel mai greu moment!” 23:16 Reacţia lui Paul Iacob, după ce suporterii giuleşteni i-au cerut demisia lui Bergodi: „Noi suntem principalii responsabili”! 22:52 Reacţia lui Marius Ştefănescu după ce a fost înjurat de fanii Rapidului! Mesajul către suporterii giuleşteni 22:43 Fanii de la Rapid i-au cerut demisia lui Cristiano Bergodi! Numele lui Marius Şumudică, scandat în Giuleşti 22:21 Florinel Coman, sfătuit să nu se grăbească să plece de la FCSB! Când ar putea prinde un transfer de vis 22:20 FotoRapid – Sepsi 0-1. Debeljuh a dat lovitura în prelungirile partidei! Fanii giuleşteni i-au cerut demisia lui Bergodi 21:44 „Trebuia schimbat şi antrenorul!” Cristiano Bergodi a răbufnit şi a explicat de ce a exclus din lot trei jucători de la Rapid 21:19 FotoFanii Rapidului, reacţie vehementă după ce au văzut spectacolul pirotehnic de la Leverkusen! Mesaje dure de protest Vezi toate știrile
Pe același subiect
Xavi ştie cum poate Barcelona să o elimine pe PSG, din Champions League
Liga Campionilor • 19:07
Xavi ştie cum poate Barcelona să o elimine pe PSG, din Champions League! Anunţul făcut înaintea returului „de foc”
Istvan Kovacs, meci uriaş în UEFA Champions League
Liga Campionilor • 14 apr., 12:08
Istvan Kovacs, meci uriaş în UEFA Champions League! Românul va arbitra Barcelona – PSG, returul teribil din Ligă
Scandal cu suporteri arestați după PSG - Barcelona 2-3
Liga Campionilor • 11 apr., 13:10
Scandal cu suporteri arestați după PSG – Barcelona 2-3! Au făcut saluturi naziste, iar poliția i-a ridicat imediat
Kylian Mbappe, făcut praf în presa din Franța după PSG - Barcelona 2-3
Liga Campionilor • 11 apr., 9:20
Kylian Mbappe, făcut praf în presa din Franța după PSG – Barcelona 2-3! Ce notă a primit starul lui Luis Enrique
Luis Enrique se gândește doar la calificare după PSG - Barcelona 2-3
Liga Campionilor • 11 apr., 8:41
„Nu am niciun dubiu! Vom reuși!” Luis Enrique se gândește doar la calificare după PSG – Barcelona 2-3! Ce se va întâmpla la retur