Închide meniul

Pedri s-a accidentat în Barcelona – Eintracht Frankfurt 2-3. Pierdere uriaşă pentru catalani

Reclamă

Dan Roșu Publicat: 15 aprilie 2022, 15:38

Pedri s-a accidentat în Barcelona – Eintracht Frankfurt 2-3. Pierdere uriaşă pentru catalani

Pedri, în timpul meciului Barcelona - Eintracht Frankfurt 2-3

Profimedia Images

Pedri, tânărul mijlocaş al Barcelonei, a suferit o leziune musculară la coapsa stângă în timpul returului din sferturile de finală ale Europa League, pierdut, scor 2-3, cu Eintracht Frankfurt.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Examinările efectuate în această (vineri) dimineaţă au confirmat că Pedri suferă de o ruptură musculară la bicepsul femural al coapsei stângi”, se arată în comunicatul de presă al FC Barcelona.

Pedri, pierdere uriaşă pentru Barcelona

Potrivit presei catalane, Pedri, tânărul internaţional spaniol de 19 ani, ar putea lipsi de pe teren cel puţin o lună.

Tânărul fotbalist din Insulele Canare a simţit dureri la finalul primei reprize pe Camp Nou, iar după ce s-a consultat cu cadrele medicale în pauză, Xavi a decis să-l înlocuiască, după reluare, cu Frenkie de Jong.

Mijlocaşul de 19 ani a avut un sezon maraton

După un sezon maraton 2020-2021, în care a jucat 73 de meciuri, a debutat la naţionala Spaniei, a jucat într-o semifinală Euro (pierdută la penalty-uri împotriva viitorilor câştigători italieni) şi a venit înapoi o medalie de argint de la Jocurile Olimpice de la Tokyo, Pedri s-a oprit la începutul sezonului, victimă a unei rupturi la cvadriceps de la coapsa stângă în timpul primului meci din grupa Ligii Campionilor împotriva lui Bayern Munchen pe Camp Nou pe 14 septembrie (înfrângere 3-0).

Reclamă

Apoi şi-a grăbit întoarcerea pentru a fi prezent la meciul cu Benfica Lisabona… dar a ajuns să recidiveze, şi a trebuit să rămână la infirmerie trei luni şi jumătate, până pe 12 ianuarie.

De la întoarcere, a început să strălucească din nou, cu 5 goluri în 18 meciuri în 2022.

Încoronat cel mai bun tânăr al Euro în iulie 2021, Pedri şi-a prelungit contractul la Barça până în 2026, în octombrie (cu o clauză astronomică de reziliere, de un miliard de euro), şi a fost încoronat „Golden Boy” de ziarul italian Tuttosport şi premiat cu Trofeul Kopa pentru cel mai bun tânăr jucător.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
  • Pedri, tânărul mijlocaş al Barcelonei, a suferit o leziune musculară
  • Pedri a jucat 73 de meciuri, în sezonul 2020-2021

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
11:03 „Te încântă!” Mihai Pintilii, laude la scenă deschisă pentru Octavian Popescu: „Când are chef!” 10:30 LIVE VIDEOCalificările pentru sprint sunt ACUM, pe Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY! Programul complet al Marelui Premiu al Chinei 10:21 „Comportamentul lui a fost de vină!” Marcel Răducanu, mesaj acid despre transferul lui Florinel Coman în Qatar! 10:10 Palermo – Parma LIVE VIDEO în AntenaPLAY (21:30). Nedelcearu se luptă cu Man și Mihăilă! Echipele probabile 10:06 Ianis Hagi, gata să se transfere definitiv de la Rangers: „A fost uitat!” Anunţ despre varianta Galatasaray 9:34 Emma Răducanu a revenit la forma maximă! S-a calificat în sferturi la Stuttgart şi va avea un duel „de foc” cu Iga Swiatek 9:31 „Va fi făcut sfânt!” Dumitru Dragomir, mesaj despre planul lui Gigi Becali! A făcut plecăciuni în fața patronului de la FCSB 9:11 „Sunt emoții!” Jurgen Klopp nu s-a ferit de cuvinte, după ultimul meci european la Liverpool! Ce a spus despre adversari 9:10 Semnal de alarmă pentru FCSB, înaintea transferului lui Florinel Coman în Qatar: „Nu va fi uşor!” Sfat pentru Gigi Becali 8:51 VIDEOScene incredibile la Marele Premiu al Chinei! Gazonul a luat foc în timpul antrenamentelor! Steagul roșu s-a ridicat imediat Vezi toate știrile
Citește și