Închide meniul

Pep Guardiola, laude pentru cariera fabuloasă a lui Gerard Pique, după ce fundașul a luat decizia de a pune ghetele în cui: „A câștigat tot ce se putea”

Viviana Moraru Publicat: 5 noiembrie 2022, 10:20

Reclamă
Pep Guardiola, laude pentru cariera fabuloasă a lui Gerard Pique, după ce fundașul a luat decizia de a pune ghetele în cui: A câștigat tot ce se putea”

Pep Guardiola, laude pentru Gerard Pique

Pep Guardiola și Gerard Pique, în timpul unui meci pentru Barcelona/ Profimedia

Pep Guardiola a avut doar cuvinte de laudă pentru Gerard Pique, după ce fundașul a luat decizia de a pune ghetele în cui. Managerul lui Manchester City a punctat faptul că stopperul are un palmares incredibil, din care nu-i lipsește niciun trofeu important.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gerard Pique a luat decizia de a se retrage din fotbal. Ajuns la 35 de ani, catalanul va disputa ultimul meci din carieră în weekend, contra celor de la Almeria, pe Camp Nou.

Pep Guardiola, laude pentru Gerard Pique, după ce fundașul a luat decizia de a pune ghetele în cui

Pep Guardiola a rememorat cele trei sezoane petrecute alături de Gerard Pique la Barcelona, între 2009 și 2012. Managerul catalan susține că fundașul avea o mentalitate de învingător, și știa cum să abordeze meciurile importante, cu miză.

„Îi doresc tot binele. Este un jucător pentru meciurile importante. Nu a ratat niciunul și nu a avut o evoluție rea la cel mai înalt nivel împotriva echipelor de top. Toate cluburile mari au nevoie de un jucător precum Gerard Pique.

A câștigat tot ce se putea cu Barcelona, cu naționala Spaniei. A fost o onoare pentru mine să îi fiu antrenor. Am petrecut patru ani incredibili împreună”, a declarat Pep Guardiola, citat de Mundo Deportivo.

Reclamă

Totodată, Guardiola i-a urat succes catalanului, și susține că îi poartă o afecțiune aparte pentru personalitatea sa.

„A avut o carieră extraordinară. Pentru afecțiunea pe care o am pentru el, îi doresc tot ce e mai bun lui și familiei sale. Este o persoană incredibilă, cu multă personalitate. Timpul nu iartă pe nimeni și evident că viitorul lui va fi unul strălucit pentru că este un băiat inteligent”, a mai completat Pep Guardiola, pentru aceeași sursă citată mai sus.

Sergio Ramos, mesaj emoționant pentru Gerard Pique

Deși au fost rivali în La Liga, Sergio Ramos și Gerard Pique au făcut echipă în centrul apărării echipei naționale a Spaniei. Astfel, după anunțul retragerii catalanului, Ramos a fost unul dintre foștii colegi care i-au urat succes pentru ceea ce va urma.

Reclamă 4 / 0/3

„Geri, îți spun în andaluză: ‘Nimeni nu-ți poate lua momentele de glorie’. Bucură-te de viață”, a fost mesajul transmis de Sergio Ramos, pe contul oficial de Twitter.

Gerard Pique a evoluat doar în cinci partide în ultimul sezon pentru Barcelona. În ciuda acestui fapt, decizia de a pune ghetele în cui a surprins pe toată lumea. Fundașul a scris istorie pe Camp Nou și a câștigat 30 de trofee alături de Barcelona.

După ce şi-a anunţat oficial retragerea de pe o zi pe altă, fundaşul central de 35 de ani nu i-a cerut preşedintelui Joan Laporta decât salariile din primele luni ale sezonului, renunţând total la contractul care se întindea până la finalul lui 2024.

Astfel, ibericii au calculat că Pique a renunţat la aproape 25 de milioane de euro, pe care i-ar fi câştigat dacă rezista în postura de rezervă a catalanilor până la finalul stagiunii viitoare. Nu a fost cazul orgoliosului Pique.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:11 Carlos Alcaraz a fost eliminat în sferturile de la Madrid! Seria incredibilă a spaniolului, încheiată de Andrey Rublev 19:58 „Rămâne Mitriţă?” Mihai Rotaru a dat răspunsul la întrebarea care îi frământă cel mai tare pe suporterii Universităţii Craiova! 19:26 Fanii FCSB-ului iau cu asalt Arena Naţională la meciul cu CFR Cluj! Mihai Stoica a anunţat câte bilete s-au vândut în numai o oră 19:26 Horaţiu Moldovan a primit o veste uriaşă din Spania! Decizia luată de Diego Simeone şi Atletico Madrid 19:00 LIVE VIDEOLecco – Sampdoria e LIVE în AntenaPLAY! Echipa lui Andrea Pirlo luptă pentru un loc de baraj 18:57 Transferurile de milioane de euro ale lui Dan Şucu la Rapid, făcute praf: „Să ne mai lase. Are dreptate Gigi Becali” 18:36 Programul complet al F1 Academy™ de la Miami! Antrenamentele, calificările şi cursele se văd LIVE STREAM în AntenaPLAY 18:12 Un fost preşedinte al Rapidului a reacţionat după comunicatul lui Dan Şucu: „E dezinformat, manipulat” 17:50 Borussia Dortmund – PSG LIVE TEXT (22:00). Se anunţă spectacol în a doua semifinală Champions League. Echipe probabile 17:20 Novak Djokovic, decizie radicală înainte de turneul de la Roma! Sârbul a concediat încă un membru din staff-ul său Vezi toate știrile
Citește și