Închide meniul

Postarea prin care Real Madrid şi-a pus fanii pe jar: „Vine Mbappe?”. Anunţul făcut de Marca

Alex Masgras Publicat: 1 februarie 2024, 13:20

Reclamă
Postarea prin care Real Madrid şi-a pus fanii pe jar: „Vine Mbappe?. Anunţul făcut de Marca

Postarea prin care Real Madrid şi-a pus fanii pe jar: "Vine Mbappe?"

Kylian Mbappe, înaintea unui meci / Profimedia

Postarea prin care Real Madrid şi-a pus fanii pe jar a devenit imediat virală. Echipa de pe Santiago Beranbeu a postat pe social media un videoclip de 20 de secunde în care apare un laptop şi data de 2 februarie 2024.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Madrilenii urmează să facă un anunţ oficial în cursul zilei de mâine, iar cei mai mulţi fani şi-au făcut speranţe că este vorba de anunţul sosirii pe Santiago Bernabeu a lui Kylian Mbappe.

Postarea prin care Real Madrid şi-a pus fanii pe jar: „Vine Mbappe?”

Spaniolii de la marca.com au dezamorsat însă „bomba”. Potrivit jurnaliştilor spanioli, anunţul celor de la Real Madrid este legat de un nou sponsor al formaţiei de pe Santiago Bernabeu. Real Madrid a bătut palma cu compania HP, urmând ca sigla acestora să apară pe mânecile tricourilor purtate de jucătorii lui Carlo Ancelotti.

Potrivit sursei menţionate mai sus, parteneriatul este în valoare de un milion de euro. Tricoul lui Real Madrid rămâne cel mai scump din fotbal. Madrilenii mai primesc încă 120 de milioane de la Adidas, sponsorul tehnic, la care se adaugă cele 70 de milioane de euro de la Fly Emirates, sponsorul principal.

Reclamă

Kylian Mbappe ar fi decis să semneze cu Real Madrid

Anunţul anului în fotbalul mondial a fost făcut de publicaţia germană Bild. Potrivit acesteia, Kylian Mbappe ar fi decis să semneze cu Real Madrid. Madrilenii ar oferi un salariu mult mai mic decât parizienii, dar starul naţionalei Franţei ar vrea să accepte oferta.

Căpitanul selecţionatei Franţei ar urma să încaseze o primă de instalare de 125 de milioane de euro la sosirea sa la Real Madrid, relatează agerpres.ro, citând publicaţia germană. Mbappe ar urma să semneze un contract pe cinci ani, valabil până în 2029.

Cele două părţi trebuie să se pună însă de acord asupra salariului jucătorului, în condiţiile în care Mbappe solicită 70 de milioane de euro pe sezon, în timp ce madrilenii sunt dispuşi să-i ofere doar 35 de milioane de euro brut pe sezon.

Reclamă 4 / 0/3

Informaţia difuzată de Bild vine la câteva zile după ce unele site-uri de sport din Franţa au anunţat la rândul lor decizia lui Mbappe de a semna cu Real Madrid, club care l-a mai dorit şi în urmă cu doi ani, când atacantul a decis să final să rămână pe Parc des Princes.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
1
mai
23:45
Borussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug, singurul marcator într-un meci cu ocazii uriaşe! Mbappe nu s-a lipit la gol
1
mai
23:40
Gigi Buffon, emoţionat de revenirea lui Parma în Serie A! Mesaj superb după performanţa la care au contribuit Man şi Mihăilă
1
mai
23:31
FotoDennis Man şi Valentin Mihăilă, la bustul gol după ce au promovat în Serie A! Imagini de senzaţie cu românii de la Parma
1
mai
23:12
Mihai Stoica a spus totul despre sărbătoarea câştigării titlului! Ce a pregătit FCSB: „La cât am aşteptat, trebuia să facem ceva”
1
mai
23:02
VIDEOCristiano Ronaldo, un nou gol fabulos în Arabia Saudită! Starul portughez a început să danseze după ce a înscris
1
mai
22:36
Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă şi a spus cine ia deciziile la echipa lui: „Aşa am procedat cu toţi”
1
mai
22:08
Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY
1
mai
22:04
Mihai Stoica a anunţat care e primul jucător care poate semna cu FCSB după câştigarea titlului: „Au început negocierile”
1
mai
21:48
Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului
1
mai
21:29
Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A!
Vezi toate știrile
Citește și