Închide meniul

Anunţul anului în fotbalul mondial! Kylian Mbappe ar fi decis să semneze cu Real Madrid!

Bogdan Stănescu Publicat: 25 ianuarie 2024, 12:16

Reclamă
Anunţul anului în fotbalul mondial! Kylian Mbappe ar fi decis să semneze cu Real Madrid!

Kylian Mbappe ar fi decis să semneze cu Real Madrid!

Kylian Mbappe, la finalul unui meci pentru PSG / Profimedia Images

Anunţul anului în fotbalul mondial a fost făcut de publicaţia germană Bild. Potrivit acesteia, Kylian Mbappe ar fi decis să semneze cu Real Madrid. Madrilenii ar oferi un salariu mult mai mic decât parizienii, dar starul naţionalei Franţei ar vrea să accepte oferta.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

căpitanul selecţionatei Franţei ar urma să încaseze o primă de instalare de 125 de milioane de euro la sosirea sa la Real Madrid, relatează agerpres.ro, citând publicaţia germană. Mbappe ar urma să semneze un contract pe cinci ani, valabil până în 2029.

Kylian Mbappe ar fi decis să semneze cu Real Madrid!

Cele două părţi trebuie să se pună însă de acord asupra salariului jucătorului, în condiţiile în care Mbappe solicită 70 de milioane de euro pe sezon, în timp ce madrilenii sunt dispuşi să-i ofere doar 35 de milioane de euro brut pe sezon.

Informaţia difuzată de Bild vine la câteva zile după ce unele site-uri de sport din Franţa au anunţat la rândul lor decizia lui Mbappe de a semna cu Real Madrid, club care l-a mai dorit şi în urmă cu doi ani, când atacantul a decis să final să rămână pe Parc des Princes.

Aflat în ultimele şase luni de contract, Kylian Mbappe poate semna în acest moment cu orice alt club. Ziarul L’Equipe a anunţat recent că madrilenii îi cer garanţii scrise fotbalistului francez, în cazul în care acesta acceptă să se transfere din vară la clubul spaniol, pentru a se evita astfel situaţia cu care s-au confruntat în 2022, când Mbappe şi-a dat iniţial acordul să vină la Real Madrid, în luna ianuarie, dar la finalul sezonului s-a răzgândit şi şi-a prelungit contractul cu PSG.

Reclamă

Kylian Mbappe înscrie pe bandă rulantă în 2024! Starul lui PSG, o nouă dublă colosală în Cupa Franţei

Kylian Mbappe înscrie pe bandă rulantă în 2024! După ce a pierdut titlul de cel mai bun marcator al anului 2023 în faţa lui Cristiano Ronaldo, Mbappe vrea să îşi ia revanşa în acest an. Starul francez a făcut spectacol în meciul dintre Orleans şi PSG din 16-imile Cupei Franţei, LIVE în AntenaPLAY.

Mbappe a marcat două goluri şi a oferit o pasă de gol, asta după ce în primul meci din Cupa Franţei reuşise un hattrick. Chiar dacă suntem abia pe 20 ianuarie, Mbappe pare mai hotărât ca niciodată să încheie acest an din postura de cel mai bun marcator.

Kylian Mabppe a deschis scorul încă din minutul 16 al partidei cu Orleans, după care a realizat dubla în minutul 63, atunci când a transformat o lovitură de la 11 metri. După cele două goluri marcate, Mbappe s-a transformat şi în pasator. Goncalo Ramos a înscris cu capul din centrarea starului francez în minutul 73 al partidei.

Reclamă 4 / 0/3

Nu sunt singurele goluri ale lui Kylian Mbappe din acest an. În Supercupa Franţei, francezul de 25 de ani a marcat golul de 2-0. De asemenea, el a mai înscris în altă victorie a echipei pregătite de Luis Enrique cu 2-0, pe terenul lui Lens. Acestor reuşite li se adaugă şi cele din turul precedent al Cupei Franţei cu Revel, când Mbappe a reuşit dubla.

În total, în primele 20 de zile ale acestui an, Kylian Mbappe a marcat deja de 7 ori. De la startul sezonului, Kylian Mbappe are 28 de goluri marcate în 26 de meciuri disputate în toate competiţiile şi are o serie excelentă de şase meciuri la rând în care înscrie. Ultima oară când nu a marcat se întâmpla pe 13 decembrie, în meciul din UEFA Champions League de pe terenul celor de la Borussia Dortmund.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
1
mai
23:45
Borussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug, singurul marcator într-un meci cu ocazii uriaşe! Mbappe nu s-a lipit la gol
1
mai
23:40
Gigi Buffon, emoţionat de revenirea lui Parma în Serie A! Mesaj superb după performanţa la care au contribuit Man şi Mihăilă
1
mai
23:31
FotoDennis Man şi Valentin Mihăilă, la bustul gol după ce au promovat în Serie A! Imagini de senzaţie cu românii de la Parma
1
mai
23:12
Mihai Stoica a spus totul despre sărbătoarea câştigării titlului! Ce a pregătit FCSB: „La cât am aşteptat, trebuia să facem ceva”
1
mai
23:02
VIDEOCristiano Ronaldo, un nou gol fabulos în Arabia Saudită! Starul portughez a început să danseze după ce a înscris
1
mai
22:36
Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă şi a spus cine ia deciziile la echipa lui: „Aşa am procedat cu toţi”
1
mai
22:08
Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY
1
mai
22:04
Mihai Stoica a anunţat care e primul jucător care poate semna cu FCSB după câştigarea titlului: „Au început negocierile”
1
mai
21:48
Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului
1
mai
21:29
Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A!
Vezi toate știrile
Citește și