Închide meniul

Presa din Scoţia a reacţionat, după ce Ianis Hagi a fost criticat de antrenorul lui Alaves: „A fost lovit brutal”

Alex Masgras Publicat: 24 decembrie 2023, 21:52

Reclamă
Presa din Scoţia a reacţionat, după ce Ianis Hagi a fost criticat de antrenorul lui Alaves: „A fost lovit brutal

Gafa făcută de Rangers în momentul în care l-a împrumutat pe Ianis Hagi la Deportivo Alaves

Ianis Hagi, în Deportivo Alaves - Real Madrid / Profimedia

Presa din Scoţia a reacţionat, după ce Ianis Hagi a fost criticat de antrenorul lui Alaves. Internaţionalul român a fost introdus pe teren în ultima jumătate de oră a meciului cu Real Madrid, pierdut dramatic de basci.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Real Madrid a marcat în prelungirile partidei şi s-a impus cu 1-0. Imediat după golul marcat de Lucas Vasquez, antrenorului Luis Garcia nu i-a venit să creadă ce şansă au ratat jucătorii săi.

Presa din Scoţia a reacţionat, după ce Ianis Hagi a fost criticat de antrenorul lui Alaves

La conferinţa de presă, Garcia nu şi-a menajat jucătorii şi a avut un mesaj şi pentru Ianis Hagi, fiind dezamăgit de prestaţia acestuia cu Real Madrid. Presa din Scoţia a reacţionat după declaraţiile făcute de Luis Garcia despre jucătorul împrumutat de Rangers la Deportivo Alaves.

„Ianis Hagi a fost lovit brutal de propriul antrenor de la Alaves, în timp ce este în continuare departe de Rangers.

Coordonatorul de joc a fost împrumutat de echipa spaniolă în vară, după ce a căzut în dizgrația lui Michael Beale. Acum, cu Phillip Clement la conducere, viitorul lui Ianis Hagi este necunoscut.

Reclamă

În ciuda faptului că a luat ceva dintr-o luptă descurajantă cu Jude Bellingham și co, asta nu l-a putut salva de furia lui Luis Garcia, care a devenit viral ulterior pe rețelele sociale pentru furia de după golul lui Lucas Vazquez din minutul 92″, au scris cei de la dailyrecord.co.uk.

Spaniolii l-au analizat „la sânge” pe Ianis Hagi

„Ianis Hagi, fără semne de rebeliune la Alaves”, este titlul articolului din noticiasdealava.eus în care au fost examinate toate cifrele internaționalului român. Concluzia a fost una directă: „Minutele lui slabe din meciul cu Real Madrid au crescut senzațiile reci pe care le lasă împrumutul său”.

Se subliniază că Ianis Hagi a fost titular în numai 6 meciuri în tricoul lui Alaves. „A fost adus pe finalul perioadei de transferuri din vară pentru a aduce un plus de calitate. Dacă ar fi să facem un clasament al fotbaliștilor de la Deportivo Alaves la care se aștepta mai mult, printre aceștia ar fi, fără îndoială, Ianis Hagi”.

Reclamă 4 / 0/3

Sursa citată anterior a amintit și reacția lui Luis Garcia, când a fost întrebat despre Ianis Hagi la finalul meciului cu Real Madrid.

„Era o zi în care el trebuia să facă un pas înainte și nu a făcut acest lucru”, a declarat antrenorul lui Alaves.

Jurnaliștii spanioli au precizat că Ianis are „cifre discrete” și, după o analiză aprofundată, au tras concluzia: „Mijlocașul de creație român, în vârstă de 25 de ani, a fost considerat cândva una dintre marile promisiuni ale fotbalului european. Celebrul său nume de familie și tehnica sa rafinată au stârnit interes, fiind văzut drept unul dintre mijlocașii ofensivi cu cel mai important viitor. Ei bine, steaua lui încă nu strălucește la Vitoria”.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:12 Mihai Stoica a spus totul despre sărbătoarea câştigării titlului! Ce a pregătit FCSB: „La cât am aşteptat, trebuia să facem ceva” 23:02 VIDEOCristiano Ronaldo, un nou gol fabulos în Arabia Saudită! Starul portughez a început să danseze după ce a înscris 22:45 LIVE TEXTBorussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug a deschis scorul! Duel de foc pentru un loc în finala Champions League 22:36 Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă şi a spus cine ia deciziile la echipa lui: „Aşa am procedat cu toţi” 22:08 Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY 22:04 Mihai Stoica a anunţat care e primul jucător care poate semna cu FCSB după câştigarea titlului: „Au început negocierile” 21:48 Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului 21:29 Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A! 21:04 Dennis Man şi Valentin Mihăilă au promovat în Serie A! Performanţă uriaşă pentru jucătorii naţionalei, alături de Parma! 21:00 VIDEOLecco – Sampdoria a fost în AntenaPLAY! Echipa lui Andrea Pirlo a făcut un pas important în lupta pentru baraj Vezi toate știrile
Citește și