Închide meniul

Spaniolii l-au analizat „la sânge” pe Ianis Hagi și au venit cu un verdict teribil: „Steaua lui încă nu strălucește aici”

Iulian Focșăneanu Publicat: 24 decembrie 2023, 8:45

Reclamă
Spaniolii l-au analizat „la sânge pe Ianis Hagi și au venit cu un verdict teribil: „Steaua lui încă nu strălucește aici

Anunţ teribil pentru Ianis Hagi, chiar înaintea duelului "de foc" cu Barcelona

Ianis Hagi, în timpul meciului cu Real Madrid / Profimediaimages

Spaniolii l-au analizat „la sânge” pe Ianis Hagi, la final de 2023, și au venit cu un verdict teribil. Jurnaliștii de la „Noticias de Alava” anunță că fiul lui Gică Hagi are zilele numărate la Deportivo Alaves, mai ales după reacția pe care a avut-o antrenorul echipei aflate pe locul 16 în La Liga.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ianis Hagi, fără semne de rebeliune la Alaves„, este titlul articolului din noticiasdealava.eus în care au fost examinate toate cifrele internaționalului român. Concluzia a fost una directă: „Minutele lui slabe din meciul cu Real Madrid au crescut senzațiile reci pe care le lasă împrumutul său”.

Spaniolii l-au analizat „la sânge” pe Ianis Hagi

Se subliniază că Ianis Hagi a fost titular în numai 6 meciuri în tricoul lui Alaves. „A fost adus pe finalul perioadei de transferuri din vară pentru a aduce un plus de calitate. Dacă ar fi să facem un clasament al fotbaliștilor de la Deportivo Alaves la care se aștepta mai mult, printre aceștia ar fi, fără îndoială, Ianis Hagi”.

Sursa citată anterior a amintit și reacția lui Luis Garcia, când a fost întrebat despre Ianis Hagi la finalul meciului cu Real Madrid.

Era o zi în care el trebuia să facă un pas înainte și nu a făcut acest lucru„, a declarat antrenorul lui Alaves.

Reclamă

Jurnaliștii spanioli au precizat că Ianis are „cifre discrete” și, după o analiză aprofundată, au tras concluzia: „Mijlocașul de creație român, în vârstă de 25 de ani, a fost considerat cândva una dintre marile promisiuni ale fotbalului european. Celebrul său nume de familie și tehnica sa rafinată au stârnit interes, fiind văzut drept unul dintre mijlocașii ofensivi cu cel mai important viitor. Ei bine, steaua lui încă nu strălucește la Vitoria„.

Ianis Hagi a atins mingea de 9 ori în duelul dintre Alaves şi Real Madrid. A fost adus sub formă de împrumut în La Liga, la finalul sezonului fiind obligat să revină la Rangers.

Ianis Hagi vrea să îl „răzbune” pe Gică Hagi

Jucătorul împrumutat de Rangers la Deportivo Alaves a vorbit cu presa din Brazilia despre discuţiile pe care le-a avut de-a lungul timpului cu Gheorghe Hagi, tatăl său, despre Cupa Mondială din 1994.

Reclamă 4 / 0/3

Ianis Hagi este convins că dacă România ar fi ajuns în penultimul act de la Cupa Mondială din 1994, meciul cu Brazilia ar fi fost unul dintre cele mai tari dueluri din istoria Cupei Mondiale:

A fost unul dintre cele mai discutate subiecte ale copilăriei mele. Am urmărit toate meciurile. Sunt amintiri grozave nu doar pentru familia mea, ci pentru toată ţara. Din păcate, nu au putut ajunge în semifinale pentru a juca cu Brazilia. Probabil că ar fi fost unul dintre cele mai tari meciuri din istoria Cupei Mondiale”, a declarat Ianis Hagi, potrivit espn.com.br.

Calificarea la EURO 2024 îi dă mare încredere lui Ianis Hagi, iar internaţionalul român speră că „tricolorii” pot obţine şi calificarea la Cupa Mondială. Următorul turneu final mondial va avea loc în 2026, în Statele Unite ale Americii, Canada şi Mexic. Dacă România va ajunge la Cupa Mondială, Ianis Hagi speră ca „tricolorii” să întâlnească Brazilia:

Să sperăm că vom fi la următoarea Cupă Mondială şi, de ce nu, să jucăm cu Brazilia. Este un meci pe care toată lumea din România l-a aşteptat în 1994 şi nu a mai avut loc. Sper ca într-o zi să putem juca împotriva Braziliei”, a mai spus Ianis Hagi.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:07 Zeljko Kopic a răbufnit, înaintea duelurilor decisive pentru Dinamo: „Ei nu ar trebui să mai facă parte din club!” 9:57 Moment emoţionant la Madrid! Rafael Nadal şi-a luat adio de la turneu şi l-a menţionat pe Ion Ţiriac în discursul de rămas-bun 9:33 Transferul lui Denis Drăguş a intrat în linie dreaptă! Standard şi-a dat acordul! Anunţul presei din Turcia 9:13 „Cristi Chivu, o variantă pentru Rapid?” Răspunsul dat imediat de Victor Angelescu! Mesaj şi despre Mircea Lucescu 8:39 Carlo Ancelotti, semnal de alarmă după Bayern Munchen – Real Madrid 2-2: „A fost momentul nostru de slăbiciune!” 8:39 Thomas Tuchel, mesaj acid către „galactici”, după Bayern Munchen – Real Madrid 2-2: „Au marcat două goluri din două ocazii” 8:26 „Să avem o seară magică acasă!” Reacţia lui Vinicius, după ce a fost „eroul” lui Real Madrid în duelul cu Bayern 8:02 30 de ani de la moartea lui Ayrton Senna. 1 mai, una dintre cele mai triste zile din istoria sportului mondial 0:06 Mihai Stoica nu s-a putut abţine şi i-a dat replica lui Tudorel Stoica: „Oameni pe care i-ai idolatrizat te desconsideră total!” 30
apr.
23:55
VIDEOCoventry – Ipswich 1-2, în AntenaPLAY. Oaspeţii au urcat pe loc de promovare directă în Premier League! Cum arată clasamentul
Vezi toate știrile
Citește și