Închide meniul

Accidentările lui Kylian Mbappe și Sergio Ramos, doar sperieturi. Anunțul făcut de antrenorul lui PSG, după 3-1 cu Montpellier

Reclamă

Dan Roșu Publicat: 2 februarie 2023, 8:51

Accidentările lui Kylian Mbappe și Sergio Ramos, din prima repriză a meciului dintre Montpellier și PSG, 1-3, au fost doar niște sperieturi. Cei doi vor fi apți pentru următoarea perioadă, anunțul fiind făcut chiar de Christophe Galtier.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mbappe a părăsit terenul îngrijorat, după 21 de minute, timp în care ratase un penalty și repetarea lui și mai irosise și o ocazie cu poarta goală. Câteva minute mai târziu, și Sergio Ramos a cerut schimbarea, fiind speriat de o durere la adductori.

Galtier a explicat la conferința de presă că, la prima vedere, nu există motive de îngrijorare, un aspect pozitiv pentru campioana din Hexagon, ținând cont că, în mai puțin de două săptămâni vine turul optimilor Ligii Campionilor, cu Bayern Munchen.

Accidentările lui Kylian Mbappe și Sergio Ramos, doar sperieturi

Până atunci, PSG se pregătește de cel mai tare meci al începutului de an. Duelul cu Olympique Marseille, din optimile Cupei Franței, este pe 8 februarie, de la 22:10, în exclusivitate în AntenaPLAY.

”Vom vedea. Sunt doi jucători importanți. Din ce am vorbit la pauza meciului între noi și din ce am văzut, nu sunt motive de îngrijorare. Kylian a fost lovit în spatele genunchiului și la mușchi. Este o contuzie, un hematom. Nu știm încă.

Reclamă

Am preferat să nu riscăm deloc, ținând cont de programul meciurilor ce urmează. Sergio are o problemă la adductori. Credem că nu e ceva serios. A preferat să nu își asume riscuri și să fie schimbat, pentru că avea o durere”, a spus Galtier, citat de sports.yahoo.com.

Kylian Mbappe a ratat un penalty și repetarea lui, în Montpellier – PSG 1-3

Meciul cu Montpellier este unul pe care Mbappe și-ar dori să îl uite cât mai repede. Ieșit șchiopătând de pe teren, după numai 21 de minute, el a avut timp să rateze un penalty, în două rânduri. Apoi, a fost lovit de un adversar și a cerut schimbare.

PSG a primit penalty în minutul 7, după ce Sergio Ramos și Christopher Julien s-au ciocnit cap în cap, în careul lui Montpellier.

Reclamă 4 / 0/3

Kylian Mbappe și-a asumat responsabilitatea și a executat lovitura de la 11 metri, deși pe teren se afla și Lionel Messi. De amintit că Neymar, al treilea star din linia ofensivă a lui PSG, este accidentat și a fost lăsat în afara lotului la partida de miercuri seară.

Mbappe a executat penalty-ul la semi-înălțime, iar portarul lui Montpellier, Benjamin Lecomte, a plonjat și a parat execuția. Lovitura de la 11 metri s-a repetat, deoarece mai mulți jucători de la Montpellier au intrat în careu înainte ca atacantul lui PSG să execute.

Tot Kylian Mbappe a executat și al doilea penalty… și a ratat din nou! De această dată, vârful parizienilor a trimis în bară. Mingea a ricoșat norocos înapoi la el, dar Mbappe a ratat din nou. Starul lui PSG a trimis defectuos, peste poartă.

Recomandări
  • Kylian Mbappe a jucat 21 de minute în Montpellier – PSG 1-3
  • Mbappe a ratat un penalty, în două rânduri

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
22:18 LIVE SCOREPAOK – Club Brugge 0-0. Răzvan Lucescu luptă ACUM pentru semifinalele Conference League! Dueluri „de foc” în cupele europene 21:55 „Mulți patroni încearcă să îl imite” Ovidiu Burcă, laude la scenă deschisă pentru Gigi Becali! A spus și de ce are succes FCSB 21:25 „Cu Gigi Becali sau cu Adrian Mititelu e mai greu de lucrat?” Nicolae Dică a răspuns fără să stea pe gânduri 20:52 Echipa națională de handbal feminin și-a aflat grupa de la EURO 2024! Meciuri dificile pentru „tricolorele” lui Florentin Pera 20:43 LIVE TEXTOţelul Galaţi – U Cluj 2-1. Nebunie totală! Chipciu şi-a dat autogol în minutul 90 20:35 Programul complet al Marelui Premiu al Chinei. Calificările pentru sprint sunt Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY (vineri, ora 10:30) 20:35 „Antrenor nou! Mulți jucători pleacă!” Daniel Pancu, anunț despre revoluția de la Rapid! A vorbit despre planul lui Dan Șucu 20:33 FotoAnamaria Prodan a dat noi detalii despre împăcarea cu Gigi Becali: „Nu e vorba de năşit!” 20:17 FIA World Endurance Championship 2024 – cursa de 6 ore de la Imola e exclusiv în AntenaPLAY (19-21 aprilie). Programul complet 19:56 „Marius Șumudică la Rapid?” Cristi Săpunaru a dat răspunsul pe loc! Ce cred jucătorii despre cel mai mare vis al lui „Șumi” Vezi toate știrile
Citește și