Închide meniul

Prestaţia lui Ianis Hagi în Bilbao – Alaves, analizată în Spania: „Nu a fost contextul ideal”. Prin ce s-a remarcat românul

Reclamă

Alex Masgras Publicat: 17 martie 2024, 12:53

Prestaţia lui Ianis Hagi în Bilbao – Alaves, analizată în Spania: „Nu a fost contextul ideal. Prin ce s-a remarcat românul

Prestaţia lui Ianis Hagi în Bilbao - Alaves, analizată în Spania: "Nu a fost contextul ideal". Prin ce s-a remarcat românul

Ianis Hagi, în duel cu Nico Williams, în Bilbao - Alaves / Profimedia

Prestaţia lui Ianis Hagi în Bilbao – Alaves a fost analizată în Spania. Internaţionalul român a fost introdus în repriza secundă a meciului pierdut de echipa sa pe Stadio San Mames, acolo unde Bilbao s-a impus cu 2-0.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

El a fost introdus în minutul 58 al partidei în locul lui Rioja, atunci când Bilbao se afla deja în avantaj, după golurile lui Guruzeta.

Prestaţia lui Ianis Hagi în Bilbao – Alaves, analizată în Spania

Cele 36 de minute ale lui Ianis Hagi din meciul cu Bilbao au fost analizate de presa din Spania. Jurnaliştii de la Noticias de Alava au apreciat efortul depus de internaţionalul român, dar au remarcat faptul că nu a fost cel mai bun context pentru român de a ieşi la rampă.

De asemenea, aceştia au apreiciat implicarea lui Ianis Hagi pe faza de atac, chiar dacă nu a reuşit să aibă câştig de cauză:

„Ianis Hagi a avut la dispoziție o jumătate de oră pentru a ieşi la rampă, deși este adevărat că nu a fost contextul ideal pentru asta. S-a văzut că a vrut să participe pe faza de atac, dar nu a găsit spațiile”, au notat cei de la Noticias de Alava.

Reclamă

Ianis Hagi a jucat 36 de minute în Athletic Bilbao – Deportivo Alaves! Ce notă a primit internaţionalul româm

Chiar în ziua anunţului lotului României pentru meciurile amicale cu Irlanda de Nord şi Columbia, Ianis Hagi a primit mai multe minute din partea antrenorului de la Alaves, după ce în acest început de an a prins puţine minute.

Introdus în minutul 58 al partidei în locul lui Rioja, Ianis Hagi nu a reuşit să schimbe soarta partidei alături de colegii săi. În cele din urmă, Bilbao s-a impus cu 2-0 graţie dublei lui Guruzeta din minutele 32 şi 37.

Potrivit celor de la sofascore.com, prestaţia lui Ianis Hagi din partida cu Bilbao a fost notată cu 6,6. Nota lui Ianis Hagi a fost peste media echipei, care a fost 6,48. Cea mai mare notă din echipa lui Alaves a primit-o Gorosabel (7,1). Hagi a atins mingea de 12 ori şi a avut un procentaj de 63% al paselor.

Reclamă 4 / 0/3

De la sosirea la Alaves, acolo unde evoluează sub formă de împrumut de la Rangers, Ianis Hagi a evoluat în 22 de partide, reuşind să înscrie de două ori. Ambele goluri au fost marcat în Cupa Spaniei.

Pentru Ianis Hagi urmează cele două meciuri de la echipa naţioanlă. România va disputa două meciuri de pregătire pentru EURO 2024. Primul va avea loc pe 22 martie, cu Irlanda de Nord. Pe 26 martie, de la ora 21:30, România va juca împotriva Columbiei, în direct pe Antena 1 şi în AntenaPLAY.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:02 Gabi Balint, ironie uluitoare după ce FCSB a câştigat titlul! Mesajul care îi va provoca o criză de nervi lui Gigi Becali 8:48 Foto„Prințișorul Craiovei”, mărturisiri teribile despre adevărata dramă din familia lui: „Am trăit cu 50 de euro pe săptămână!” 8:41 „E lipsa de respect!” Întrebarea care l-a scos din minţi pe Gică Hagi, după ce FCSB a devenit campioana României 8:32 Mihai Stoica a dezvăluit cine i-a spart arcada la petrecerea de titlu a FCSB-ului! Răspuns savuros: „A scăpat şi fără galben” 8:22 „Am făcut ofertă!” Gigi Becali, asalt total pentru un jucător al lui Gică Hagi. Răspunsul primit imediat de la Gică Popescu 0:05 Gică Hagi, discurs uriaş după ce FCSB a câştigat campionatul: „Trebuie să vorbim mai puţin şi să-i felicităm!” 27
apr.
23:33
VideoJucătorii de la FCSB au întrerupt conferința lui Charalambous și au declanșat nebunia: „Campionii, campionii!”
27
apr.
23:18
„Sunt antrenor de marcă!” Gigi Becali, reacţie savuroasă după triumful FCSB-ului: „Mă întorc la muls oile acum!”
27
apr.
23:16
Florinel Coman, după titlul cucerit de FCSB după 9 ani: „Golul lui Băluţă a fost cel mai emoţionant”
27
apr.
23:14
Octavian Popescu l-a imitat pe „Dodel” Tănase după ce FCSB a câștigat titlul: „Bravo vouă, bă!”
Vezi toate știrile
Citește și