Închide meniul

Prețul istoric pentru care Kylian Mbappe ajunge la Real Madrid, în această vară! Anunțul făcut în Franța

Alex Masgras Publicat: 23 iunie 2023, 9:08

Reclamă
Prețul istoric pentru care Kylian Mbappe ajunge la Real Madrid, în această vară! Anunțul făcut în Franța

Prețul istoric pentru care Kylian Mbappe ajunge la Real Madrid, în această vară

Kylian Mbappe, în tricoul lui PSG / Hepta

Prețul istoric pentru care Kylian Mbappe ajunge la Real Madrid, în această vară. PSG s-ar fi înţeles cu madrilenii, potrivit presei din Franţa, iar atacantul de 24 de ani este pregătit să ajungă în această vară pe Santiago Bernabeu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Kylian Mbappe mai are contract cu PSG până în iunie 2024 şi a anunţat deja conducerea clubului că nu vrea să mai continue după încheierea actualei înţelegeri pe Parc des Princes. Chiar dacă Mbappe a declarat că vrea să mai joace încă un an la Paris, campioana din Ligue 1 nu este dispusă să îl piardă gratis vara viitoare pe atacantul de 24 de ani.

Prețul istoric pentru care Kylian Mbappe ajunge la Real Madrid, în această vară! Anunțul făcut în Franța

Potrivit psgcommunity.com, PSG şi Real Madrid s-a înţeles pentru suma de 200 de milioane de euro plus alte 50 de miloane de euro sub formă de bonusuri. În total, la 250 de milioane de euro, transferul lui Mbappe la Real Madrid va deveni cel mai scump din istoria fotbalului. Sursa mai sus menţionată anunţă că bonusul este condiţionat de numărul de meciuri pe care Mbappe le va disputa la Real Madrid, dar şi de câştigarea Balonului de Aur, acolo unde francezul se luptă cu Lionel Messi şi Erling Haaland.

Spaniolii anunţau că Real Madrid era dispusă să aştepte un an până la aducerea atacantului francez, dar scrisoarea lui Mbappe prin care anunţa conducerea lui PSG că nu îşi doreşte să îşi prelungească contractul a grăbit lucrurile. De asemenea, plecarea lui Benzema de la Real Madrid îi face loc lui Mbappe pe Bernabeu, în condiţiile în care PSG vrea neapărat să îl vândă pe acesta în vară.

Kylian Mbappe, despre lupta pentru Balonul de Aur cu Messi și Haaland

Kylian Mbappe a vorbit deschis despre lupta pentru Balonul de Aur cu Lionel Messi și Erling Haaland. Atacantul francez al lui PSG a declarat, luni seară, că este optimist în privinţa câştigării trofeului.

Reclamă

„Întotdeauna este dificil să vorbeşti despre un trofeu individual, deoarece trebuie să te pui singur în faţă şi este un lucru care nu este neapărat bine primit de publicul larg. Dar este un trofeu individual.

Cu noile criterii, trebuie să faci o impresie, să atragi atenţia şi să ai un impact. Cred că îndeplinesc aceste criterii, aşa că aş spune da, dar cei care votează sunt oamenii (de fapt, jurnaliştii, n.r.). Dar sunt încă optimist”, a spus Mbappe.

Verdictul va fi dat pe 30 octombrie. Lista nominalizaţilor pentru Balonul de Aur va fi anunţată la 6 septembrie.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Va câştiga Răzvan Lucescu titlul în Grecia?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:00 EXCLUSIVNegocieri intense între FRF și Edi Iordănescu! Tehnicianul amână răspunsul! Șansele ca Edi să ia decizia înainte de EURO 2024 13:46 Leeds – Norwich LIVE VIDEO (22:00, AntenaPLAY). Luptă pentru calificarea în finala play-off-ului de promovare în Premier League 13:46 Ilie Năstase, replică dură pentru Florin Talpan: „Îl dau în judecată”! Declaraţii devastatoare: „Nu mai gândeşte, a luat-o razna” 13:21 Lovitură pentru Gigi Becali! Louis Munteanu a fost convins să semneze cu rivala FCSB-ului din Liga 1! Acord total pentru atacant 12:58 Detalii din interior despre accidentarea Simonei Halep: „Când se întâmplă asta, cel mai bine e să te oprești” 12:36 Florin Talpan, atac devastator la FCSB şi la Ilie Năstase: „Continuă să nu respecte legea”! Cum a numit echipa lui Gigi Becali 12:35 Răzvan Lucescu, uimit de realizările lui PAOK, înainte de meciul pentru titlu cu Aris: „E ceva uimitor. Nimeni nu ne dădea şanse” 11:24 FotoJuventus a câştigat pentru a 15-a oară Cupa Italiei! Massimiliano Allegri, eliminat după o criză de nervi: „Nu ţi-e ruşine?” 11:05 AS.ro LIVE | Andrei Mihail şi Răzvan Voinea au fost invitaţii lui Dan Pavel. Poveşti de senzaţie 11:01 Florin Răducioiu a spus care a fost cea mai mare greşeală din cariera lui: „Nu eram pregătit pentru aşa ceva” Vezi toate știrile
Citește și