Închide meniul

Primele declaraţii ale lui Robert Lewandowski, după ce fost cumpărat de Barcelona: „Cea mai dificilă decizie din viaţa mea”. Ce spune despre întâlnirea cu Xavi

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 17 iulie 2022, 22:46

Primele declaraţii ale lui Robert Lewandowski, după ce fost cumpărat de Barcelona: „Cea mai dificilă decizie din viaţa mea. Ce spune despre întâlnirea cu Xavi

Robert Lewandowski va avea un salariu astronomic la Barcelona

Robert Lewandowski a semnat cu Barcelona / Twitter

Robert Lewandowski a oferit primele declaraţii, după ce a fost cumpărat de Barcelona, în schimbul a 45 de milioane de euro. Golgheterul polonez aşteaptă cu nerăbdare să debuteze sub comanda lui Xavi Hernandez.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Robert Lewandowski s-a despărţit de Bayern Munchen, după opt sezoane petrecute în Bavaria. Atacantul polonez şi-a dorit cu insistenţă să evolueze pe Camp Nou, din sezonul viitor.

Primele declaraţii ale lui Robert Lewandowski, după ce a semnat cu Barcelona

Robert Lewandowski este pe cale să se alăture lotului Barcelonei, care se află în turneul de pregătire în Statele Unite ale Americii. Într-un interviu pentru Bild, atacantul de 33 de ani a declarat că decizia de a o părăsi pe Bayern a fost una extrem de dificilă, însă este fericit că poate avea parte de o nouă exprienţă.

„Am vrut să evoluez într-o altă ligă, diferită de Bundesliga, dar adevărul este că a fost cea mai dificilă decizie din viaţa mea. Am vrut să locuiesc în alt loc, să descopăr ceva nou împreună cu familia mea. Fiica mea Klara va merge la şcoală anul viitor şi a trebuit să luăm o decizie. Şi decizia a fost să încercăm ceva nou. Dacă nu acum, atunci probabil nu ar fi fost posibilă altcândva. A fost o oportunitate unică”, a declarat Robert Lewandowski, pentru Bild.

Totodată, atacantul polonez regretă că nu a putut să-şi ia rămas bun de la colegii de la Bayern aşa cum trebuie, însă le urează succes în sezonul viitor.

Reclamă

„Nu a fost timp pentru o despărţire, totul s-a întâmplat repede şi în mod spontan. Echipei i-am spus: „Băieţi, vă mulţumesc mult pentru tot, am făcut istorie împreună şi nu voi uita asta niciodată.” Au fost opt ani incredibili, şi sper să putem uita ce s-a întâmplat în ultimele săptămâni, atât clubul cât şi eu. Cred că ambele părţi sunt acum fericite. Bayern a primit mulţi bani şi eu am putu merge la Barcelona. A fost un drum lung şi dificil, dar cred că în final toată lumea poate să privească în ochii celuilalt”, a mai spus atacantul polonez.

Robert Lewandowski, despre întâlnirea cu Xavi:”Am avut o chimie imediată”

Robert Lewandowski şi Xavi, managerul Barcelonei, s-au întâlnit întâmplător în Ibiza. Atacantul a declarat că a simţit o chimie imediată cu antrenorul catalan, care i-a spus că îl doreşte pe Camp Nou.

„Xavi are un plan pentru ca Barcelona să se întoarcă în top. L-am întâlnit în Ibiza întâmplător, dar am avut o chimie imediată şi mi-a spus: „Am să te aştept, vom lucra bine împreună şi vom câştiga multe trofee”, a mai spus Robert Lewandowski.

Reclamă 4 / 0/3

Mesajul emoţionant al lui Robert Lewandowski, după ce Bayern Munchen s-a înțeles cu Barcelona pentru transferul său

Starul polonez le-a promis celor de la Bayern Munchen că va veni să îşi ia „la revedere” personal de la angajaţii clubului.

Robert Lewandowski pleacă de la Bayern Munchen la Barcelona, după 8 ani petrecuţi la campioana Germaniei.

Acești 8 ani la Bayern Munchen au fost speciali. Am avut un timp extraordinar la Munchen. O să mă întorc să-mi iau la revedere de la toți angajații așa cum trebuie”, a spus Robert Lewandowski, conform jurnalistului Fabrizio Romano.

Bayern Munchen s-a înțeles cu Barcelona pentru transferul lui Robert Lewandowski! Anunțul a fost făcut de celebrul jurnalist italian Fabrizio Romano. Acesta susține că vineri seară, cele două cluburi au ajuns și ele la un numitor comun. Asta după ce starul polonez de 33 de ani și-a făcut clare intențiile de a juca pe Camp Nou încă din luna februarie.

Recomandări
  • Robert Lewandowski, primele declaraţii ca jucător al Barcelonei
  • Atacantul se desparte de Bayern, după 8 ani

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
22:18 LIVE SCOREPAOK – Club Brugge 0-0. Răzvan Lucescu luptă ACUM pentru semifinalele Conference League! Dueluri „de foc” în cupele europene 21:55 „Mulți patroni încearcă să îl imite” Ovidiu Burcă, laude la scenă deschisă pentru Gigi Becali! A spus și de ce are succes FCSB 21:43 Oţelul – Corvinul este finala Cupei României! Gălăţenii s-au calificat după un autogol marcat de Chipciu în minutul 90 21:25 „Cu Gigi Becali sau cu Adrian Mititelu e mai greu de lucrat?” Nicolae Dică a răspuns fără să stea pe gânduri 20:52 Echipa națională de handbal feminin și-a aflat grupa de la EURO 2024! Meciuri dificile pentru „tricolorele” lui Florentin Pera 20:35 Programul complet al Marelui Premiu al Chinei. Calificările pentru sprint sunt Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY (vineri, ora 10:30) 20:35 „Antrenor nou! Mulți jucători pleacă!” Daniel Pancu, anunț despre revoluția de la Rapid! A vorbit despre planul lui Dan Șucu 20:33 FotoAnamaria Prodan a dat noi detalii despre împăcarea cu Gigi Becali: „Nu e vorba de năşit!” 20:17 FIA World Endurance Championship 2024 – cursa de 6 ore de la Imola e exclusiv în AntenaPLAY (19-21 aprilie). Programul complet 19:56 „Marius Șumudică la Rapid?” Cristi Săpunaru a dat răspunsul pe loc! Ce cred jucătorii despre cel mai mare vis al lui „Șumi” Vezi toate știrile
Citește și