Închide meniul
VIDEO

Primele veşti despre starea lui Ronald Araujo după accidentarea horror din Barcelona – Celta Vigo 3-1. Anunţul făcut de Xavi şi de club

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 11 mai 2022, 8:44

Primele veşti despre starea lui Ronald Araujo după accidentarea horror din Barcelona – Celta Vigo 3-1. Anunţul făcut de Xavi şi de club

Ronald Araujo a suferit o accidentare horror şi a fost urcat pe targă şi dus la spital

Primele veşti despre starea lui Ronald Araujo / Profimediaimages

Primele veşti despre starea lui Ronald Araujo. Fundaşul uruguayan a suferit o accidentare horror în meciul Barcelona – Celta Vigo, scor 3-1, din etapa a 36-a din La Liga.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Au fost momente de panică pe Camp Nou, după ce Ronald Araujo (23 de ani) și Gavi (17 ani) s-au ciocnit cap în cap. Cei doi jucători ai grupării blaugrana s-au lovit în aer, iar fundaşul central a avut cel mai mult de suferit. Chiar dacă a mai continuat jocul câteva secunde, a căzut „secerat” pe teren şi şi-a pierdut cunoştinţa. A fost nevoie de urgenţă de intervenţia medicilor şi a ambulanţei.

Primele veşti despre starea lui Ronald Araujo

VEZI AICI IMAGINI CU ACCIDENTAREA LUI ARAUJO!

Fundașul uruguayan și-a revenit după câteva minute, spre ușurarea colegilor, fanilor și a tuturor celor prezenți pe Camp Nou. Araujo a fost urcat pe targă, dar aceasta s-a blocat şi nu intra în ambulanţă. După eforturi disperate, fotbalistul a putut fi dus la spital. Meciul s-a reluat după aproximativ 7 minute de întrerupere.

Reclamă

Jucătorul primei echipe, Ronald Araujo, a suferit o contuzie şi a fost transferat la spital pentru a i se face teste suplimentare„, a fost anunţul făcut de club pe contul de Twitter.

Şi Xavi a recunoscut, la conferinţa de presă, că a suferit o sperietură groaznică. „Medicul ne-a spus deja că este conştient. Va petrece noaptea la spital, dar este în afara oricărui pericol„, a declarat Xavi, la conferinţa de presă, potrivit mundodeportivo.com.

Reclamă 4 / 0/3

Araujo a fost promovat la prima echipă în 2020. De atunci, sud-americanul a adunat 80 de apariții pentru Barcelona, reușind să înscrie și 6 goluri.

Barcelona, pe punctul de a-şi asigura locul 2 în La Liga

Barcelona conducea cu 3-1 în momentul ciocnirii dintre Araujo și Gavi. Catalanii au deblocat tabela în minutul 30, prin Memphis Depay. Pierre-Emerick Aubameyang a majorat avantajul formației lui Xavi cu 4 minute înaintea pauzei. Tot atacantul gabonez a dus scorul la 3-0 imediat după startul reprizei a doua.

Iago Aspas a redus din diferență în minutul 50, iar speranțele Celtei nu erau complet distruse. Până în minutul 58, când Jeison Murillo a fost eliminat, iar misiunea Barcei a devenit mult mai ușoară.

S-a încheiat 3-1 pentru Barcelona, care se află foarte aproape să își asigure locul al doilea din La Liga, cu două meciuri rămase din acest sezon. Catalanii au un avans de 7 puncte față de Sevilla, care va juca în această rundă cu Mallorca.

Araujo şi-a prelungit contractul cu Barcelona până în 2026

În luna aprilie, fundaşul în vârstă de 23 de ani şi-a prelungit contractul cu FC Barcelona până în 2026, a anunţat clubul catalan.

Barça i-a stabilit clauza de reziliere la un miliard de euro, o sumă astronomică identică cu clauzele tuturor tinerilor ale căror contracte au fost prelungite în ultimele luni (Ansu Fati şi Pedri de exemplu). Contractul său anterior expira în iunie 2023.

Reclamă
Recomandări

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
8:51 Valeriu Iftime l-a elogiat pe jucătorul pe care l-a propus la FCSB: „E un miracol”! Ce a spus despre „explozia” lui Bogdan Andone 8:32 Imaginea horror cu Romario Benzar după ce a fost lovit de Abdallah! Fostul jucător şi-a dat bandajul jos şi le-a arătat tuturor! 8:10 Lucian Sânmărtean insistă ca Gigi Becali să transfere un jucător la FCSB: „E de excepţie” 23
apr.
23:37
VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică
23
apr.
23:29
„Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani
23
apr.
23:19
Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu
23
apr.
23:12
„Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani
23
apr.
23:01
Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumesc mult!”
23
apr.
22:53
AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român
23
apr.
22:50
Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!”
Vezi toate știrile
Citește și