Închide meniul
Video

Radu Drăguşin a dat cărţile pe faţă despre un viitor transfer de la Genoa: „Înseamnă că fac totul bine!”

Viviana Moraru Publicat: 15 decembrie 2023, 23:33

Reclamă

Radu Drăguşin a dat cărţile pe faţă despre un viitor transfer de la Genoa

Radu Drăguşin, în timpul unui interviu pentru AntenaSport

Radu Drăguşin a dat cărţile pe faţă despre un viitor transfer de la Genoa! Fundaşul naţionalei, curtat cu insistenţă de Tottenham, a declarat că o plecare de la formaţia din Serie A nu este principalul lucru la care se gândeşte.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Impresarul lui Radu Drăguşin, Florin Manea, a dezvăluit că fundaşul este pe lista celor de la Tottenham. Spurs e gata să ofere nu mai puţin de 30 de milioane de euro în schimbul semnăturii internaţionalului român.

Radu Drăguşin a dat cărţile pe faţă despre un viitor transfer de la Genoa

Întrebat despre ofertele care vin pe numele său, Radu Drăguşin a oferit un răspuns clar. Fundaşul de la Genoa a transmis că interesul altor formaţii reprezintă o motivaţie în plus pentru el.

De asemenea, stopperul naţionalei a mai declarat că ofertele sunt momentan doar zvonuri, şi nu se gândeşte prea mult la o plecare din Serie A. Întrebat şi care este dorinţa sa la final de an, Drăguşin a declarat că vrea doar să fie sănătos, pentru a putea ajunge cât mai departe în carieră.

„(N.r. Tu cum vezi lucrurile astea) Le văd ca pe o motivaţie pentru mine, înseamnă că ceea ce fac, fac bine. Pentru mine nu este principalul lucru la care mă gândesc, sunt doar zvonuri.

Reclamă

(N.r. Care este dorinţa ta de final de an) În primul rând, să fiu sănătos, să mă duc cât mai departe în cariera mea”, a declarat Radu Drăguşin, într-un interviu pentru AntenaSport.

Radu Drăguşin este cotat la suma de zece milioane de euro, conform site-urilor de specialitate. Fundaşul român în vârstă de 21 de ani este titular indiscutabil la Genoa, bifând 18 meciuri pentru „grifoni” în acest sezon, reuşind să marcheze un gol şi să ofere un assist.

Gică Popescu, uluit când a aflat că Radu Drăguşin e dorit de Tottenham

Gică Popescu a fost uluit când a aflat că Radu Drăguşin e la un pas de transferul la Tottenham. Fost jucător al grupării din Premier League, „Baciul” l-a avertizat pe fundaşul central de 21 de ani că presiunea va fi cu totul alta decât cea de la Genoa.

Reclamă 4 / 0/3

Dacă mutarea se va oficializa, Radu Drăguşin devine cel mai scump jucător român transferat vreodată.

”E minunat, un nou jucător la Tottenham. Sper să facă față. Premier League nu este un campionat ușor, e un ritm foarte ridicat, dar are calitățile necesare ca să crească și să facă față într-o asemenea competiție.

Fanii sunt foarte pretențioși, iar, când joci la un asemenea nivel, presiunea este extrem de mare. Suma de 30 de milioane este una importantă și mă bucur pentru el. Felicitări!”, a declarat Gică Popescu pentru iamsport.ro.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:52 Dan Şucu, anunţ bombă în ziua de Paşte: „Îl dorim pe Mircea Lucescu manager general! Lucrăm la asta!” 14:29 Imaginea postată de Simona Halep în ziua de Paște. Fanii au asaltat-o cu mesaje: „Draga noastră campioană!” 14:19 FotoDezvăluire incredibilă despre Ianis Hagi, după ce a fost la Muntele Athos: „L-am văzut schimbat!” Gestul făcut de Gică Hagi 14:09 CFR Cluj – Rapid, 21:30, LIVE TEXT. Dan Petrescu debutează în noul mandat. Giuleștenii, în criză totală. Echipele probabile 13:42 Canelo Alvarez şi-a păstrat titlul unificat la categoria supermijlocie: „Nu cred că sunt cel mai bun din istorie” 13:33 EXCLUSIVDarius Olaru, pregătit pentru sărbătoarea de titlu a FCSB-ului. Mesajul căpitanului pentru fani: „Un stadion plin!” 13:03 Parma – Cremonese și Palermo – Ascoli, 16:00, LIVE VIDEO în AntenaPLAY! Man și Mihăilă sărbătoresc promovarea în fața fanilor 12:26 Ladislau Boloni s-a prăbușit emoțional după ce a ajuns aproape de retrogradare: „Nu știu dacă să urlu! Luăm două zile somnifere” 12:22 VIDEOEliza Samara şi Andreea Dragoman, victorie clară în proba de dublu la Saudi Smash 2024. Competiţia e exclusiv în AntenaPLAY 11:34 Iga Swiatek a câştigat turneul de la Madrid, după o revenire fabuloasă în finala cu Sabalenka Vezi toate știrile
Citește și