Închide meniul
VIDEO

Rayo Vallecano – Real Madrid 3-2. Courtois a apărat degeaba un penalty! Arbitrul a decis repetarea execuţiei

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 8 noiembrie 2022, 0:25

Rayo Vallecano – Real Madrid 3-2. Courtois a apărat degeaba un penalty! Arbitrul a decis repetarea execuţiei

Rayo Vallecano - Real Madrid 3-2. Meci dezastruos pentru starurile lui Carlo Ancelotti

Thibaut Courtois, în Rayo Vallecano - Real Madrid 3-2 / Profimediaimages

Rayo Vallecano a reuşit surpriza şi a învins-o pe Real Madrid, scor 3-2, în etapa a 13-a din La Liga. Jucătorii lui Carlo Ancelotti au suferit o nouă înfrângere în campionat şi au ratat şansa de a revenit pe primul loc în clasament.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gazdele de pe Estadio de Vallecas au început perfect meciul. Santi Comesana a marcat încă din minutul 5. A urmat o revenire a campionilor en-titre, care au întors scorul până la pauză.

Rayo Vallecano – Real Madrid 3-2. Surpriză de proporţii în La Liga!

Luka Modric a restabilit egalitatea în minutul 37, din penalty. La scurt timp distanţă a punctat şi fundaşul „blanco” Eder Militao (41). Nimic nu anunţa ceea ce urma să se întâmple.

Alvaro Garcia a făcut 2-2 în ultimul minut al primei reprize. Şutul extremei stânga nu a putut fi blocat de Courtois. În repriza secundă, meciul a devenit unul de coşmar pentru Real Madrid. În minutul 65, arbitrul Juan Martinez Munuera a acordat un penalty pentru Rayo după ce a consultat sistemul VAR. A considerat că Daniel Carvajal a făcut henţ în careu.

Oscar Trejo şi-a asumat răspunderea, dar a ratat. Penalty-ul s-a repetat pentru că Courtois nu a stat cu măcar un picior pe linia porţii. Tot Trejo a executat şi a doua oară. De această dată a trimis mingea în poartă şi a stabilit rezultatul final, 3-2 pentru Vallecano.

Reclamă

VEZI AICI FAZA CONTROVERSATĂ DIN RAYO VALLECANO – REAL MADRID 3-2

A fost pentru a doua etapă la rând când madrilenii se încurcă în La Liga. Etapa trecută au făcut 1-1 cu Girona.În clasament, Real este pe locul 2, cu 32 de puncte, iar Rayo pe 8, cu 21 de puncte. Lider este FC Barcelona, cu 34 de puncte.

Liverpool – Real și PSG – Bayern, „șocurile” din optimile UEFA Champions League

Liverpool – Real Madrid și PSG – Bayern Munchen sunt „șocurile” din optimile UEFA Champions League! Tragerea la sorți de astăzi a generat meciuri de „5 stele” în optimile de finală ale competiției regine din fotbalul european. Se anunță spectacol total și în partidele AC Milan – Tottenham și Borussia Dortmund – Chelsea.

Reclamă 4 / 0/3

Meciurile din optimile UEFA Champions League:

  • RB Leipzig – Manchester City
  • Club Brugge – Benfica
  • Liverpool – Real Madrid
  • AC Milan – Tottenham
  • Eintracht Frankfurt – Napoli
  • Borussia Dortmund – Chelsea
  • Inter – Porto
  • PSG – Bayern Munchen

Meciurile din optimile UCL se vor disputa pe 14/15, 21/22 februarie (turul) și 7/8, 14/15 martie 2023 (returul). Echipele din urna 1 vor avea marele avantaj de a juca returul pe teren propriu. De asemenea, regula golurilor marcate în deplasare a dispărut.

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23:37 VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică 23:29 „Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani 23:19 Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu 23:12 „Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani 23:01 Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!” 22:53 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 22:50 Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!” 22:20 „Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani 22:18 Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost” 21:59 Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League Vezi toate știrile
Citește și