Închide meniul

Liverpool – Real și PSG – Bayern, „șocurile” din optimile UEFA Champions League! Cum arată tabloul complet

Reclamă

Dan Roșu Publicat: 7 noiembrie 2022, 13:21

Liverpool – Real și PSG – Bayern, „șocurile din optimile UEFA Champions League! Cum arată tabloul complet

Tragerea la sorţi a optimilor Ligii Campionilor, luni, 13:00 (LIVE TEXT). Cum arată urnele

Tragerea la sorţi a optimilor Ligii Campionilor, luni, 13:00 (LIVE TEXT). Cum arată urnele / Profimedia Images

Liverpool – Real Madrid și PSG – Bayern Munchen sunt „șocurile” din optimile UEFA Champions League! Tragerea la sorți de astăzi a generat meciuri de „5 stele” în optimile de finală ale competiției regine din fotbalul european. Se anunță spectacol total și în partidele AC Milan – Tottenham și Borussia Dortmund – Chelsea.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

S-au stabilit meciurile din optimile UEFA Champions League.

Meciurile din optimile UEFA Champions League:

  • RB Leipzig – Manchester City
  • Club Brugge – Benfica
  • Liverpool – Real Madrid
  • AC Milan – Tottenham
  • Eintracht Frankfurt – Napoli
  • Borussia Dortmund – Chelsea
  • Inter – Porto
  • PSG – Bayern Munchen

Meciurile din optimile UCL se vor disputa pe 14/15, 21/22 februarie (turul) și 7/8, 14/15 martie 2023 (returul). Echipele din urna 1 vor avea marele avantaj de a juca returul pe teren propriu. De asemenea, regula golurilor marcate în deplasare a dispărut.

Liverpool – Real Madrid s-au întâlnit și în finala Champions League din sezonul precedent, când „galacticii” s-au impus cu 1-0. De asemenea, în optimile din actuala stagiune va avea loc reeditarea finalei din 2020, PSG – Bayern, când nemții au câștigat la limită, scor 1-0.

Reclamă

Update 13.00: A început festivitatea de la tragerea la sorți.

Știrea inițială

Astfel, cele mai tari meciuri posibile în optimile Ligii Campionilor ar putea fi PSG – Manchester City şi Liverpool – Real Madrid.

Reclamă 4 / 0/3

Campionatul care are cele mai multe reprezentante în optimile UEFA Champions League este Premier League, cu patru formaţii: Manchester City, Liverpool, Chelsea şi Tottenham. Surpriza este determinată de faptul că La Liga, campionatul Spaniei, a rămas cu o singură echipă în Liga Campionilor, şi anume Real Madrid.

Surpriza ultimei seri din faza grupelor a fost produsă de Benfica, echipă care a reuşit să câştige grupa din care mai făceau parte PSG, Juventus şi Maccabi Hiafa. Lusitanii au fost la egalitate de puncte cu trupa de pe Parc de Princes, având şi acelaşi golaveraj, însă ceea ce a făcut diferenţa a fost numărul de goluri marcate în deplasare, pe parcursul grupei.

  • Urna 1: Napoli, FC Porto, Bayern Munchen, Tottenham, Chelsea, Real Madrid, Manchester City, Benfica
  • Urna 2: Liverpool, Club Brugge, Inter, Eintracht Frankfurt, AC Milan, RB Leipzig, Borussia Dortmund, PSG

Când se vor disputa meciurile din optimile Ligii Campionilor

Partidele din această fază a competiţiei se vor disputa pe 14/15, 21/22 februarie (turul) și 7/8, 14/15 martie 2023 (returul). Formaţiile din aceeaşi ţară nu se pot întâlni în optimi, restricţia aceasta urmând a fi ridicată din sferturi.

Tragerea la sorţi pentru sferturile de finală şi semifinale vor avea loc pe 17 martie.

Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
8:52 Denis Alibec e la retrogradare și poate ajunge gratis la FCSB! Anunțul care îi dă speranțe lui Gigi Becali 8:35 Mihai Stoica, dezvăluiri cutremurătoare despre accidentarea lui Alexandru Pantea: „Nu va fi apt pentru pregătirea de vară!” 8:15 Florinel Coman va merge la vraciul Marijana! Mihai Stoica, dezvăluiri despre starea vedetei. Verdict despre participarea la EURO 8:11 Anunţ de ultim moment despre transferul dorit de Gigi Becali pentru Dream Team-ul de Liga Campionilor de la FCSB 7:40 Jucătorul de la CFR Cluj care l-a făcut praf pe Adi Mutu şi apoi şi-a anunţat plecarea: „Nu are caracter, a vrut să se salveze” 0:27 Costel Gâlcă, după înfrângerea cu CFR Cluj: „Trebuie să facem mult mai mult să câştigăm”! Ce a spus despre lupta pentru locul 2 0:10 Tabloul complet al optimilor Campionatului Mondial de snooker. 8 capi de serie sunt out 25
apr.
23:58
FCSB e la un punct de titlu, lupta pentru locul 2 devine teribilă! Cum arată acum clasamentul în play-off
25
apr.
23:55
Daniel Bîrligea, mesaj pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în Universitatea Craiova – CFR Cluj 0-1: „O să dau totul!”
25
apr.
23:35
FotoUniversitatea Craiova – CFR Cluj 0-1. Bîrligea a marcat singurul gol al meciului! Oltenii au ratat matematic titlul
Vezi toate știrile
Citește și