Închide meniul
Foto

Reacția lui Xavi după momentele teribile de la Cadiz – Barcelona: „Viața este mai presus de fotbal!”

Alexandru Ivan Publicat: 11 septembrie 2022, 9:26

Xavi, antrenorul Barcelonei, în timpul unui meci

Xavi este antrenorul Barcelonei

Xavi, antrenorul Barcelonei, în timpul unui meci / Profimedia

  • Momente teribile la Cadiz – Barcelona
  • Reacția lui Xavi

Xavi a oferit prima reacție după ce un fan a suferit un infarct în meciul Cadiz – Barcelona 0-4. Antrenorul catalanilor a dezvăluit cum a trăit momentele dramatice de pe stadionul Nuevo Mirandilla.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Xavi a recunoscut că atât el, cât și jucătorii săi, au trăit cu sufletul la gură drama care s-a derulat în tribune. Antrenorul a anunțat că era gata să abandoneze meciul în cazul în care totul s-ar fi sfârșit cu o tragedie.

Xavi, prima reacție după ce un fan a făcut infarct în Cadiz – Barcelona 0-4

„Ni s-a spus că fanul respectiv a căzut, alții ne-au spus că a suferit un infarct. Dacă s-ar fi întâmplat ceva rău, am fi suspendat meciul. Din fericire, a revenit la viață și s-a decis să reluăm partida. Vorbim aici despre o persoană, un om, ce s-a întâmplat este mai presus de fotbal. Din fericire, a reușit să-și revină și sperăm să fie în regulă.

Reclamă

Ni s-a spus că noi nu putem facem nimic. Din fericire, nu s-a întâmplat nicio nenorocire, ceea ce era cel mai important. Viața unei ființe umane este mai presus de fotbal„, a spus Xavi, după meci, citat de Mundo Deportivo.

Gest eroic al portarului lui Cadiz

Meciul Cadiz – FC Barcelona, din etapa a cincea a campionatului Spaniei, a fost întrerupt o oră, sâmbătă seară, din cauza unei urgenţe medicale în tribună. Portarul gazdelor, Jeremias Ledesma, a alergat cu un defibrilator pentru a-l trimite în tribună la medici. Partida s-a terminat 4-0 pentru Barcelona.

Reclamă

În minutul 80 arbitrul a oprit jocul, din cauza unei urgenţe medicale în tribună, un spectator suferind un atac de cord. De pe banca de rezerve a Barcelonei s-a trimis un defibrilator, acesta fiind dus în fugă de portarul echipei Cadiz, Ledesma, către tribună şi aruncat către fani, astfel încât aceştia să îl dea mai departe şi să ajungă la spectatorul afectat.

Jucătorii, stafurile tehnice şi arbitrii au părut extrem de afectaţi pe durata intervenţiei medicilor. Ronald Araujo chiar a fost văzut rugându-se.

După 20 de minute de întrerupere, arbitrul le-a cerut jucătorilor să plece la vestiare.

Reclamă 4 / 0/3

Emoţiile au crescut după ce a avut probleme şi un cameraman, el suferind o cădere de tensiune. De asemenea, o fiică a fanului care suferise atacul de cord a leşinat.

Fanul a fost stabilizat și transportat la spital

După 47 de minute de întrerupere a jocului, fanul a fost luat din tribună cu targa, iar jucătorii au revenit la încălzire şi apoi jocul s-a reluat.

Preşedintele clubului Cadiz, Manuel Vizcaaino, a declarat că fanul fusese stabilizat în momentul în care a fost dus la ambulanţă.

Celelalate rezultate ale partidelor de sâmbătă din LaLiga:

Rayo Vallecano – Valencia 2-1

Espanyol Barcelona – FC Sevilla 2-3

Atletico Madrid – Celta Vigo 4-1

Reclamă

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:50 Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30, AntenaPLAY), duel pentru sferturile de finală de la WTT Champions Incheon 2024 21:37 VideoAlimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor 21:29 Cum a trăit Toto Wolff momentul în care Lewis Hamilton i-a spus că pleacă la Ferrari: „Cred că a fost dificil pentru el” 20:30 Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune! 19:54 Englezii nu îi dau României nicio şansă la EURO 2024! Verdict dur pentru grupa „tricolorilor” 19:11 CSM Bucureşti – Dunărea Brăila 35-35! „Thriller” în Liga Naţională de handbal! Brăilencele au reuşit o revenire de senzaţie 18:51 Victor Angelescu, dezvăluire de ultimă oră în scandalul materialelor pirotehnice: „Ştiam că fanii dau cu torţe cu FCSB” 18:50 Sandro Tonali, acuzat de Federaţia Engleză că a pariat din nou! De câte ori a încălcat regulamentul după transferul la Newcastle 18:12 Reacţie categorică a presei din Scoţia, după anunţul făcut de Ianis Hagi: „Este impresionant” 18:00 Tudorel Stoica a reacţionat după declaraţiile lui Gică Hagi despre fiul său, Ianis: „A exagerat, îi face rău băiatului lui” Vezi toate știrile
Pe același subiect
Atletico - Barcelona
Fotbal extern • 17 mart., 23:58
Atletico Madrid – Barcelona 0-3! Manchester United s-a calificat în semifinalele FA Cup după 4-3 cu Liverpool
Ermal Krasniqi a ajuns la Barcelona
Extra • 17 mart., 16:37
FOTO
Ermal Krasniqi a ajuns la Barcelona! Frumoasa sa soție a postat imaginea care a surprins pe toată lumea
Un nou duel între PSG și Barcelona, în sferturile UEFA Champions League
Liga Campionilor • 15 mart., 13:38
Un nou duel între PSG și Barcelona, în sferturile UEFA Champions League. Mbappe și vedetele lui Xavi, gata de spectacol
Xavi a venit cu un răspuns acid pentru contestatari, după Barcelona - Napoli 3-1
Liga Campionilor • 13 mart., 8:02
Xavi, răspuns acid pentru contestatari după Barcelona – Napoli 3-1: „Ne-au spus că suntem bufonii Ligii! Acum, ce facem?”
Barcelona - Napoli 3-1
Liga Campionilor • 13 mart., 0:55
Barcelona – Napoli 3-1 și Arsenal – Porto 1-0 (4-2 d.l.d.)! „Tunarii”, calificare la penalty-uri în sferturile Champions League