Închide meniul

Momente dramatice în Cadiz – Barcelona! Un fan a făcut atac de cord şi a avut nevoie de defibrilator! Portarul gazdelor, gest eroic. Araujo, imagine copleşitoare

Reclamă

Publicat: 10 septembrie 2022, 21:37

Momente dramatice în Cadiz – Barcelona! Un fan a făcut atac de cord şi a avut nevoie de defibrilator! Portarul gazdelor, gest eroic. Araujo, imagine copleşitoare

Scene dramatice în Cadiz - Barcelona. Partida a fost oprită în minutul 81

Profimedia

Un fan a făcut atac de cord în Cadiz – Barcelona. Momente dramatice sub privirile jucătorilor celor două echipe.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Unui fan a făcut atac de cord şi a avut nevoie de un defibrilator. Portarul gazdelor, Jeremias Ledesma, a fost surprins în timp ce alerga cu un defibrilator spre peluza din spatele porţii sale.

Update: Meciul dintre Cadiz şi Barcelona s-a reluat. Fanul a fost transportat la spital. Conform informaţiilor din presa spaniolă, este vorba de un suporter de 80 de ani. Acesta era însoţit de fiica sa, care la rândul ei a leşinat. Preşedintele celor de la Cadiz a dat detalii despre starea de sănătate a fanului.

Pulsul (n.r. – fanului) i-a revenit şi l-au dus în ambulanţă. L-au readus la viaţă, l-au pierdut din nou, dar au reuşit să-l stabilizeze în cele din urmă„, a spus Manuel Vizcaino.

Jucătorii celor două formaţii s-au strâns la centrul terenului şi au privit scenele dramatice. Meciul a fost întrerupt în minutul 82, după ce unui fan i s-a făcut rău.

Reclamă

Un fan a făcut atac de cord în Cadiz – Barcelona! Momente dramatice

Portarul celor de la Cadiz, Jeremias Ledesma, a fost surprins în timp ce alerga cu defibrilatorul spre locul unde se afla fanul căruia i s-a făcut rău. Iniaţial, jucătorii celor două echipe au stat la mijlocul terenului.

Jose Mari, un alt jucător de la Cadiz, a fost surprins în timp ce îi ajuta pe medici să ducă mai repede targa.

Reclamă 4 / 0/3

După aproximativ 20 minute, arbitrul a decis să trimită echipele la vestiare, până când situaţia se va rezolva. Incidentul s-a produs în peluza din spatele porţii apărate de portarul de la Cadiz. Alertat de fani, Ledesma a sprintat şi a adus un defibrilator.

Araujo, fundaşul celor de la Barcelona, a oferit o imagine copleşitoare. Acesta a fost surprins în timp ce se ruga pentru sănătatea suporterului.

Conform jurnaliştilor de la Marca, este vorba de un spectator în vârstă. Acesta a fost întins de medici pe scările din tribună şi încearcă să îi salveze viaţa. Partida a fost întreruptă la scorul de 2-0 de pentru Barcelona. Frenkie de Jong şi Lewandowski au marcat pentru echipa lui Xavi.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:38 Jaqueline Cristian, calificare de senzaţie în turul 3 de la Madrid! Victorie în set decisiv cu Barbora Krejcikova 20:36 LIVE TEXTDinamo – FC Voluntari 1-1. „Câinii” au deschis cu noroc scorul, dar au fost egalaţi imediat 20:14 Liverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Anunţul lui Fabrizio Romano 19:36 Jaqueline Cristian s-a calificat în turul 3 la Madrid! Revenire de senzaţie a româncei, care pierduse primul set! 19:32 VIDEO„Împreună putem deveni campioni!” Mobilizare generală la FCSB, înaintea meciului care le poate aduce roş-albaştrilor titlul 18:40 În ce stadiu se află dosarul penal al lui Daniel Niculae! Anunţul unui renumit avocat român: „Vă spun cu certitudine” 18:35 Deciziile finale luate de Xavi! Catalanii au anunţat cum va arăta Barcelona sezonul viitor. Jucătorii aşteptaţi pe Camp Nou 18:12 Ronnie O’Sullivan, performanţă de senzaţie! „Racheta” a mai doborât un record la Campionatul Mondial de snooker 17:51 NEWS ALERT„O problemă reală şi gravă!” Prima decizie luată de Dan Şucu, după ce Daniel Niculae a ajuns să fie urmărit penal 17:31 „Să facem un meci mare!” Gică Hagi avertizează că e gata să strice sărbătoarea de titlu a FCSB-ului: „Avem oxigen!” Vezi toate știrile
Citește și