Închide meniul

Real Madrid a învins-o greu pe Mallorca, scor 1-0. Echipa antrenată de Carlo Ancelotti e lider la finalul turului

Bogdan Stănescu Publicat: 3 ianuarie 2024, 22:48

Reclamă
Real Madrid a învins-o greu pe Mallorca, scor 1-0. Echipa antrenată de Carlo Ancelotti e lider la finalul turului

Real Madrid a învins-o greu pe Mallorca, scor 1-0

Antonio Rudiger i-a adus Realului titlul de "campioană" a turului / Profimedia Images

Real Madrid a învins-o greu pe Mallorca, pe teren propriu, cu 1-0, într-un meci din etapa a 19 din La Liga. Real şi-a asigurat astfel fotoliul de lider la finalul turului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Real Madrid a obţinut cele 3 puncte cu un gol marcat de fundaşul Antonio Rudiger, în minutul 78 al partidei. Rudiger a înscris cu capul, după un corner bătut perfect de Luka Modric.

Real Madrid a învins-o greu pe Mallorca

Oaspeţii au închis culoarele spre poarta lui Rajkovic şi au trimis de două ori balonul în bară: în minutul 42 prin Antonio Sanchez şi în minutul 54 prin Samu Costa, relatează news.ro. Real a avut o bară în minutul 69, la şutul lui Brahim Diaz. Mallorca nu a avut reacţie după golul marcat de Rudiger şi madrilenii s-au impus cu 1-0, rămânând lideri la finalul turului în La Liga.

Real are 48 de puncte, cu trei mai mult decât Girona, echipa de pe locul secund, care joacă tot în această seară, împotriva celor de la Atletico Madrid. Girona a deschis rapid scorul, în minutul 2, prin Valery Fernandez, dar Atletico Madrid a egalat în minutul 14, prin Alvaro Morata. Reuşita atacantului naţionalei Spaniei a trebuit validată cu VAR. Dacă Girona va reuşi, în cele din urmă, să o învingă pe Atletico, va avea acelaşi număr de puncte cu Real Madrid, însă echipa antrenată de Carlo Ancelotti are un golaveraj mai bun.

Într-o altă partidă din etapa a 19-a, Celta Vigo şi Betis Sevilla au încheiat la egalitate, 1-1. Ruibal a deschis scorul pentru Betis, în minutul 6, iar Aspas a egalat pentru gazde, zece minute mai târziu.

Reclamă

Betis este pe locul 7, cu 28 de puncte, în vreme ce echipa Celta Vigo se află pe locul 17, cu 16 puncte.

Carlo Ancelotti a rupt tăcerea după ce a refuzat naţionala Braziliei

Carlo Ancelotti a rupt tăcerea după ce a refuzat naţionala Braziliei. Antrenorul de 64 de ani a pus vineri capăt suspansului în jurul viitorului său. După ce timp de mai multe luni numele său a fost vehiculat pentru a deveni selecţionerul Braziliei în vara anului viitor, tehnicianul şi-a prelungit în cele din urmă contractul cu Real Madrid până în 2026.

Potrivit italianului, situaţia a fost foarte clară încă de la început, în ciuda anunţului făcut vara trecută de Confederaţia braziliană de fotbal (CBF), care a anunţat că va ajunge în iulie 2024.

Reclamă 4 / 0/3

„Realitatea este că am avut contact cu naţionala braziliană, cu preşedintele ei, Ednaldo Rodrigues, căruia îi mulţumesc pentru dragostea şi interesul de a antrena Brazilia”, a spus el.

„M-am simţit foarte mândru, dar totul a depins de decizia celor de la Real Madrid. În ultimele luni, Ednaldo a încetat să mai fie preşedinte (înlăturat prin ordin judecătoresc în decembrie, n.r.) şi în cele din urmă a fost aşa cum mi-am dorit întotdeauna: să rămân la Real Madrid. Nu ştiu dacă Brazilia mă dorea în 2026 sau dacă va fi mulţumită de decizia mea”.

Fostul antrenor de la AC Milan, Juventus, PSG şi Bayern s-a declarat încântat de continuitatea sa pe banca Realului, unde a revenit în 2021, după o primă perioadă între 2013 şi 2015. „Sunt foarte fericit cu prelungirea, a fost o negociere destul de simplă, deoarece am convenit un acord între mine şi preşedinte. Sunt foarte fericit să mai am încă doi ani ca antrenor al lui Real Madrid”.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:11 Carlos Alcaraz a fost eliminat în sferturile de la Madrid! Seria incredibilă a spaniolului, încheiată de Andrey Rublev 19:58 „Rămâne Mitriţă?” Mihai Rotaru a dat răspunsul la întrebarea care îi frământă cel mai tare pe suporterii Universităţii Craiova! 19:26 Fanii FCSB-ului iau cu asalt Arena Naţională la meciul cu CFR Cluj! Mihai Stoica a anunţat câte bilete s-au vândut în numai o oră 19:26 Horaţiu Moldovan a primit o veste uriaşă din Spania! Decizia luată de Diego Simeone şi Atletico Madrid 19:00 LIVE VIDEOLecco – Sampdoria e LIVE în AntenaPLAY! Echipa lui Andrea Pirlo luptă pentru un loc de baraj 18:57 Transferurile de milioane de euro ale lui Dan Şucu la Rapid, făcute praf: „Să ne mai lase. Are dreptate Gigi Becali” 18:36 Programul complet al F1 Academy™ de la Miami! Antrenamentele, calificările şi cursele se văd LIVE STREAM în AntenaPLAY 18:12 Un fost preşedinte al Rapidului a reacţionat după comunicatul lui Dan Şucu: „E dezinformat, manipulat” 17:50 Borussia Dortmund – PSG LIVE TEXT (22:00). Se anunţă spectacol în a doua semifinală Champions League. Echipe probabile 17:20 Novak Djokovic, decizie radicală înainte de turneul de la Roma! Sârbul a concediat încă un membru din staff-ul său Vezi toate știrile
Citește și