Închide meniul

Real Madrid a ratat şansa să egaleze recordul istoric al Barcelonei, după eşecul umilitor din El Clasico

Dan Roșu Publicat: 26 octombrie 2024, 23:53

Reclamă
Real Madrid a ratat şansa să egaleze recordul istoric al Barcelonei, după eşecul umilitor din El Clasico

Real Madrid a ratat şansa să egaleze recordul istoric al Barcelonei

Robert Lewandowski, în timpul meciului Real Madrid - Barcelona 0-4 - Profimedia Images

Real Madrid a ratat ocazia să egaleze recordul uriaş al Barcelonei, după ce a fost învinsă în El Clasico chiar de rivala istorică, cu un umilitor 4-0. „Galacticii” aveau 42 de meciuri fără înfrângere în La Liga şi erau la un pas de performanţa istorică a catalanilor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Înainte de eşecul cu Barcelona, de pe Santiago Bernebeu, ultimul meci pierdut de echipa lui Carlo Ancelotti fusese pe 24 septembrie 2023, 1-3 pe terenul altei rivale, Atletico Madrid. De atunci, los blancos înregistraseră 31 de victorii şi 11 egaluri.

Real Madrid a ratat şansa să egaleze recordul istoric al Barcelonei

Astfel, Real avea nevoie de un singur egal pentru a ajunge la borna 43 de meciuri fără eşec. Nu a fost cazul şi galacticii au rămas la şase puncte în faţa rivalei Barcelona, după 11 etape disputate în La Liga.

Performanţa Barcelonei a venit în perioada aprilie 2017 – mai 2018, când catalanii conduşi de Ernesto Valverde înregistrau 34 de victorii şi 9 egaluri (golaveraj 122-33). Totul se termina după un 4-5 pe terenul lui Levante.

Robert Lewandowski, „dublă” în doar 2 minute, în Real Madrid – Barcelona

Robert Lewandowski a marcat o „dublă” în doar 2 minute, în Real Madrid – Barcelona! Starul din atacul echipei antrenate de Hansi Flick a făcut spectacol total, în repriza a 2-a.

Reclamă
Reclamă

După o primă repriză încheiată cu scorul de 0-0, Robert Lewandowski s-a deslănțuit. A avut nevoie de doar 2 minute pentru a duce scorul la 2-0, în favoarea echipei sale.

Robert Lewandowski a dat prima lovitură în minutul 54 al partidei de pe „Santiago Bernabeu”. Polonezul a primit o minge lungă de la Marc Casado și a trimis o „torpilă” în poarta apărată de Lunin. Portarul lui Carlo Ancelotti nu a avut nicio șansă la această execuție.

Atacantul Barcelonei a reușit „dubla” în minutul 56, atunci când a ajuns la capătul unei pase lobate, trimise de Balde. Lewandowski a lovit mingea cu capul, iar aceasta s-a oprit în colțul drept al porții apărate de Lunin.

Reclamă
Reclamă

Cine va câştiga Balonul de Aur?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
10:52

Gigi Becali a numit jucătorul care l-a dezamăgit în FCSB – Rapid 0-0: „Nu e ce am crezut! Asta e situaţia”

10:05

Pe ce loc se află Simona Halep înaintea debutului la Hong Kong! Cum arată clasamentul WTA şi pe ce locuri sunt româncele

9:53

Simona Halep – Yue Yuan LIVE TEXT (11:00). Fostul lider mondial revine la Hong Kong

9:37

Sainz învinge, Max și Lando continuă duelul! Analiza lui Adrian Georgescu după Marele Premiu al Mexicului

9:15

Dejan Lovren a sărit în apărarea lui Răzvan Lucescu după PAOK – Heraklion 1-2: „Nu e vina lui. E ceva ce putem repara”

8:43

Transfer senzaţional la Rapid? Anunţul făcut de Marius Şumudică despre atacantul de 4 milioane de euro

1 VIDEOCarlos Sainz va pleca din pole position în Marele Premiu al Mexicului! Tur perfect pentru pilotul Ferrari în calificări 2 FCSB – Rapid 0-0. Derby al ratărilor pe Arena Naţională! Siegrist, eroul lui Şumudică. Cum arată clasamentul Ligii 1 3 VIDEOCarlos Sainz a câştigat Marele Premiu al Mexicului! Lando Norris şi Charles Leclerc au completat podiumul 4 Replica memorabilă dată de Vinicius Jr. după ce a fost umilit de Gavi în El Clasico. Schimb de replici după Real–Barcelona 0-4 5 Nota umilitoare primită de Kylian Mbappe, după primul său El Clasico! Evoluţie dezastruoasă în Real Madrid – Barcelona 0-4 6 VIDEOLos Angeles Clippers – Denver Nuggets a fost live în AntenaPLAY! Echipa lui James Harden, victorie dramatică
Citește și