Închide meniul

Real Madrid – Alaves 3-2! Mbappe, Rodrygo şi Lucas Vazquez au marcat pentru echipa lui Ancelotti. Finalul de meci a fost dramatic

Viviana Moraru Publicat: 24 septembrie 2024, 23:00 / Actualizat: 25 septembrie 2024, 0:03

Reclamă
Real Madrid – Alaves 3-2! Mbappe, Rodrygo şi Lucas Vazquez au marcat pentru echipa lui Ancelotti. Finalul de meci a fost dramatic

Real Madrid - Alaves LIVE SCORE

Vinicius şi Kylian Mbappe/ Profimedia

Real Madrid – Alaves 3-2. Echipa lui Ancelotti a condus cu 3-0, dar Alaves a marcat două goluri marcate în două minute şi a aruncat în aer finalul de meci.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Luca Vazquez, Mbappe şi Rodrygo au marcat pentru echipa lui Ancelotti. Oaspeţii au revenit în final de meci cu două goluri marcate în două minute, dar nu au putut egala.

Real Madrid – Alaves 3-2. Galacticii au tremurat în final de meci.

Min. 87: Real Madrid – Alaves 3-2. Garcia a marcat şi a aruncat în aer finalul de meci.

Min. 85: Real Madrid – Alaves 3-1. Benavidez a redus din diferenţă cu un şut puternic din afara careului.

Min. 49: Real Madrid – Alaves 3-0! Rodrygo a marcat şi el, cu un şut la colţul lung.

Reclamă
Reclamă

Min. 40: Real Madrid – Alaves 2-0! Kylian Mbappe a marcat şi el, după o fază superbă creată cu Jude Bellingham.

Min. 2: Real Madrid – Alaves 1-0! Lucas Vazquez a deschis scorul, cu un şut din interiorul careului, după ce a primit o pasă perfectă de la Vinicius.

Min. 1: A început partida!

Reclamă

Echipele de start:

Real Madrid: Courtois – Vazquez, Militao, Rudiger, Mendy – Valverde, Tchouameni, Bellingham – Rodrygo, Mbappe, Vinicius

Rezerve: Endrick, Fran, Guler, Garcia, Jimenez, Lunin, Modric, Ramon, Vallejo

Alaves: Sivera – Novoa, Mourino, Abqar, Diarra, Sanchez – Romero, Benavidez, Blanco, Cohechny – Villalibre

Rezerve: Garcia, Guevara, Guridi, Martin, Martinez, Owono, Pica, Rebbach, Sedlar, Stoichkov, Vicente

Real Madrid le-a învins pe Betis, Real Sociedad şi pe Espanyol, în ultimele trei runde de La Liga. De asemenea, formaţia de pe Santiago Bernabeu a debutat cu un succes şi în grupa de Champions League, după ce a învins-o clar pe Stuttgart, scor 3-1.

Kylian Mbappe, Vinicius şi Jude Bellingham sunt gata de spectacol. Starul francez e în formă maximă, reuşind să marcheze câte un gol în ultimele trei meciuri ale lui Real Madrid.

De cealaltă parte, Vinicius a marcat şi el în ultimele două etape din campionat, oferind şi o pasă de gol. În ziua partidei cu Alaves, presa din Spania a anunţat că starul brazilian va câştiga Balonul de Aur, în acest an.

Întrebat despre retragere, Carlo Ancelotti a avut o reacţie virală înaintea meciului 300 la Real Madrid

Întrebat despre retragere, Carlo Ancelotti a avut o reacţie virală la conferinţa de presă. Antrenorul campioanei Europei a anunţat că nu ia în calcul să plece de pe banca „galacticilor” în următorii ani.

„Nu am dată de expirare„, a declarat antrenorul Carlo Ancelotti înaintea meciului său cu numărul 300 pe banca tehnică a echipei de fotbal Real Madrid, informează DPA.

Carlo Ancelotti a glumit spunând că este aproape un miracol să se afle la meciul cu numărul 300 ca antrenor al lui Real Madrid, dar speră să rămână la club „ani de zile de acum înainte”.

„Am avut norocul să antrenez la cluburi mari. Am fost atât jucător, cât şi antrenor la (AC) Milan şi am o legătură specială cu ei, cât şi cu Real Madrid, pentru că voi ajunge la 300 de meciuri la cel mai mare club din lume. A fost, este şi va fi întotdeauna special să fiu pe această bancă. Să ajungi la 300 de meciuri nu este un miracol, dar aproape„, a afirmat Ancelotti, potrivit news.ro.

Reclamă

Reuşeşte FCSB să o învingă şi pe PAOK în Europa League?

Loading ... Loading ...
Citește și:
0:25

Daniel Bîrligea, în extaz după ce a marcat primul său gol la FCSB: „Asta am vrut să arăt!”. Cui a dedicat victoria

0:21

Darius Olaru, prima reacţie după „dubla” de vis din FCSB – RFS 4-1: „Era cel mai uşor meci!” Mesaj pentru Ştefănescu şi Bîrligea

0:09

„Un moment greu!” Vlad Chiricheş, dezvăluiri despre suferinţa prin care a trecut la FCSB. Cât l-au afectat criticile lui Becali

23:55 26 sept.

Cum arată clasamentul din grupa de Europa League, după prima etapă! FCSB, peste favoritele competiţiei

23:50 26 sept.

Tottenham, victorie clară cu Qarabag, după ce Drăguşin a fost eliminat! Ajax a făcut spectacol cu Beşiktaş! Rezultatele serii

23:45 26 sept.

Darius Olaru, dublă de senzaţie în FCSB – RFS! Florin Tănase i-a dat un assist genial căpitanului roş-albaştrilor

1 FotoMihaela Cambei, uimită de gestul uriaş al lui Ion Ţiriac! Răsturnare de situaţie: „Era vorba de David Popovici” 2 FotoAdelina Chivu, anunţ despre revenirea lui Cristi Chivu în fotbalul românesc: „Crezi că mai înţelege ceva de aici?” 3 FCSB – RFS 4-1. FCSB a dat recital la debutul în grupa principală din Europa League. Darius Olaru, „dublă” spectaculoasă! 4 FotoLewis Hamilton şi-a ales favoritul dintre Lionel Messi şi Cristiano Ronaldo: „La finalul zilei sunt fanul lui” 5 Program prelungit şi trasee modificate pentru mai multe linii STB, pentru meciul FCSB – RFS. Anunţul făcut 6 Prima reacţie a lui Răzvan Lucescu, după Galatasaray – PAOK 3-1: „Am luat două goluri din cauza naivităţii”
Citește și