Închide meniul

Real Madrid, gata să facă o ofertă colosală pentru Kylian Mbappe! Condiţia pe care o pun „galacticii”

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 8 august 2023, 18:09

Real Madrid, gata să facă o ofertă colosală pentru Kylian Mbappe! Condiţia pe care o pun „galacticii

Real Madrid, gata să facă o ofertă colosală pentru Kylian Mbappe

Kylian Mbappe, în timpul unui meci la PSG/ Profimedia

Real Madrid e gata să facă o ofertă colosală pentru Kylian Mbappe. „Galacticii” sunt dispuşi să plătească suma de 200 de milioane de euro, în schimbul atacantului francez, însă pun şi o condiţie pentru a forţa transferul acestuia.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Kylian Mbappe a fost exclus din lotul celor de la PSG, în această vară, după ce a ales să nu-şi prelungească înţelegerea cu gruparea de pe Parc de Princes. Actualul contract al starului francez expiră în vara anului viitor.

Real Madrid, gata să facă o ofertă colosală pentru Kylian Mbappe

Conform cotidianului L’Equipe, citat de presa din Spania, Florentino Perez e pe cale să facă prima ofertă, din această vară, pentru Kylian Mbappe. 180 de milioane de euro e gata să plătească preşedintele „galacticilor”, în schimbul atacantului francez.

Suma s-ar ridica chiar la 200 de milioane de euro, în cazul în care Kylian Mbappe respectă cerinţa specială a celor de la Real Madrid.

Sursa citată mai sus anunţă că „galacticii” vor ca Kylian Mbappe să declare public că îşi doreşte să plece de la PSG. După ce a fost scos din lot, starul francez nu a avut nicio declaraţie publică.

Reclamă

În cazul în care vor reuşi să-l transfere pe Kylian Mbappe, Real Madrid ar aduce un plus incontestabil în atac, după plecarea din această vară a lui Karim Benzema, la Al-Ittihad.

Dacă nu va fi transferat în această vară, Kylian Mbappe va fi jucător liber de contract în vara lui 2024. Însă, la momentul acela, echipa care îl va transfera va trebui să-i ofere bonus la semnătura, care de asemenea va fi unul considerabil.

Kylian Mbappe a refuzat o nouă ofertă de la PSG

Kylian Mbappe a refuzat o nouă ofertă de la PSG! Oficialii francezi i-au oferit o nouă propunere de prelungire a contractului starului francez, însă acesta a rămas ferm pe poziţii, şi a spus pas.

Reclamă 4 / 0/3

Conform jurnalistului italian Fabrizio Romano, oficialii de la PSG i-au oferit o nouă înţelegere lui Kylian Mbappe, valabilă din vfara lui 2024, atunci când îi va expira actualul contract.

Şi de această dată, starul francez a refuzat-o pe campioana Franţei, planul său fiind de a pleca de la PSG în această vară.

Aceeaşi sursă citată mai sus mai notează faptul că oficialii de la PSG rămân convinşi că Mbappe forţează transferul la Real Madrid, ca jucător liber de contract, în vara lui 2024.

De cealaltă parte, ca urmare a deciziei lui Kylian Mbappe de a nu-şi mai prelungi contractul cu PSG, francezii vor lua o decizie drastică. Conform Gazzetta dello Sport, ofialii de la PSG iau în calcul să-ş scoată pe Kylian Mbappe de pe lista de UEFA Champions League, asta în cazu în care nu-şi va prelungi contractul la echipă.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:59 Reacţia lui Mihai Stoica după ce FC Botoşani a învins dramatic Petrolul şi a urcat pe loc de salvare directă de la retrogradare! 19:35 Petrolul – Botoşani 1-2. Moldovenii au urcat pe un loc de salvare directă de la retrogradare! Cum arată clasamentul în play-out 19:21 Decizia lui Edi Iordănescu după ce Andrei Burcă s-a accidentat şi e în pericol să rateze EURO 2024! 19:00 Rapid – Universitatea Craiova, 20:30, LIVE TEXT. Meci crucial pentru olteni în lupta pentru locul 2. Echipele de start 19:00 Arne Slot, înlocuitorul lui Jurgen Klopp la Liverpool, cale liberă spre Anfield! Anunţul făcut de Fabrizio Romano 18:43 Gigi Becali are concurenţă pentru semnătura jucătorului pe care îl doreşte la FCSB: „I-a făcut o ofertă concretă” 18:32 Statistica îi dă fiori lui Carlos Sainz! La ce scenariu se poate aştepta spaniolul, după plecarea de la Ferrari 18:08 Ronnie O’Sullivan, en-fanfare în sferturile de finală ale Campionatului Mondial! „Racheta” continuă cursa pentru recordul absolut 17:37 Decizia care a „îngropat-o” pe Liverpool! Ce s-a întâmplat de când Jurgen Klopp şi-a anunţat plecarea 16:55 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 29 aprilie 2024 Vezi toate știrile
Citește și